4. maaliskuuta 2012

Koraani on vihapuhetta

Miksi muslimit vihaavat juutalaisia? Johtuuko se juutalaisten ominaishajusta, vittumaisuudesta vai peräti rodullisista erityispiirteistä? Ehei, muslimit vihaavat juutalaisia, koska heidän rakas Koraaninsa sanoo niin. Koraani sisältää niin paljon antisemitismiä, että on ihme ettei sitä ole kielletty niissä maissa, missä Aatun Mein Kampf on kielletty. Ei olekaan ihme, että toisessa maailmansodassa Jerusalemin suur-mufti  Haj Amin al-Husseini liittoutui Hitlerin kanssa. 


File:Bundesarchiv Bild 146-1987-004-09A, Amin al Husseini und Adolf Hitler.jpg
Amin ja Adolf juttelevat mukavia joulukuussa 1941


5:51 Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, - he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.


9:5 Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.


9:29 Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.


(Kirjoituksen saaneet=juutalaiset ja kristityt)

Lisää vihapuhetta koraanista voi etsiä vaikkapa Sceptics Annotated QuranistaMutta olen varmasti ymmärtänyt väärin ja lainannut vääriä kohtia kontekstista erillään! No, kysytäämpä sitten uskonoppineilta, he varmasti osaavat tulkita koraania oikein:

Tässä saarnaaja tekee selväksi mitä juutalaisille pitää tehdä:

-Ibn Matti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti