13. maaliskuuta 2012

Örkit raiskaa taasÖrkeillä tuntuu olevan seksuaalisuutensa kanssa jotain todella pahasti pielessä. Lähes jatkuvalla syötöllä joutuu lukemaan örkkien käsittämättömistä rikoksista, kuten jengiraiskauksista, lasten hyväksikäytöstä ja nuorten tyttöjen pakottamisesta prostituoiduiksi.Tänään jouduin lukemaan tapauksesta, jossa kolme örkkiä oli raiskannut 16-vuotiaan teinitytön ja sen jälkeen työntäneet rikotun pullon hänen emättimeensä. Tyttö jäi hädin tuskin henkiin, ja hänelle jouduttiin tekemään keinotekoinen peräaukko. Hän ei koskaan enää vietä normaalia elämää, harrasta seksiä tai saa lapsia. Valtamedia ei asiasta uutisoinut, koska Saksan journalistien ohjeet kehottavat olemaan raportoimatta tapauksista, jotka voisivat aiheuttaa vihaa örkkejä vastaan.

Toisessa uutisessa kerrotaan kuinka kaksi ruotsalaista tyttöä, Malin ja Amanda, olivat joutuneet raa'an raiskauksen ja pahoinpitelyn kohteeksi. Tekijät olivat kaikki örkkejä, mutta lehdet raportoivat vain, että tekijöistä kaksi oli ruotsalaisia, yksi suomalainen ja yksi somaliasta. En finne igen!

Joutsenlippua saa yhä käyttää, vaikka Suomen lipun käyttöä ruuan markkinoinnissa rajoitetaan.

Samassa artikkelissa lakimies Ann Christine Hjelm sanoo, että kaikista tuomituista raiskaajista 85% on örkkejä tai örkkien jälkeläisiä.

Kaikkein hälyttävintä on mielestäni örkkien taipumus raiskata lapsia. Edellämainutun artikkelin mukaan alle 15-vuotiaiden raiskaukset ovat kuusinkertaistuneet Ruotsissa sen jälkeen kun örkkejä alkoi tulla maahan suuremmassa mitassa.

Yksi syy örkkien raiskausintoon ovat örkkien papisto, jotka saarnaavat että raiskatuksi joutuminen on naisen oma vika. Lisäksi örkit pitävät hyväksyttävänä pienten lasten raiskaamista kanssa avioitumista.Pakistanissa eli kerran kristitty perhe, jota örkit yrittivät pakottaa kääntymään örkkiuskontoon. Kun perheen isä ei taipunut, örkit kaappasivat hänen kaksivuotiaan tyttärensä ja raiskasivat hänet. Tyttö sai vakavat ja pysyvät vammat loppuiäkseen, ja perhe joutui piiloutumaan örkkien uusien hyökkäysten pelosta. Lopulta perhe pelastettiin ja Neha-tyttökin pääsi turvaan Kanadaan.

Tämä blogi on tietysti fiktiivinen, koska örkkejähän ei ole edes olemassa.

Katso lisää tarinoita Black Dog blogista:

Örkkien raiskausjengit Englannissa

Neha-tytön pelastaminen Kanadaan

Örkkitarinoita-Ibn Örkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti