2. lokakuuta 2018

Etelä-Afrikka
7 kommenttia:

 1. Olen myös nähnyt Farmlandsin ja suosittelen että sen katsoo jokainen. Korutonta kertomaa ja nimenomaan sellaista jota valtamediamme ei kerro. Eikä kyse ole siitä ettei se uskalla vaan siitä, ettei se halua. Itse asiassa uskon että valtamediamme suorastaan hyväksyisi Etelä-Afrikan valkoisten lopullisen kansanmurhan.

  Tulee myös muistaa että alueella asuvat bantukansat ovat myös maahantunkeutujia jotka aikanaan alistivat alkuperäisväestön khoisan-kansat. Mutta sehän on mustaa alistamista. Ei sillä ole merkitystä.

  VastaaPoista
 2. Ystävä oli lomalla e-afrikassa ja hänelle sanottiin hotellissa, ettei voi kulkea pimeällä yksin edes korttelin väliä, taksilla oli kuljettava, koska vaarana sieppaus, raiskaus, ryöstö ta jopa murha.

  Miksi muuten YK ei ole puuttunut? Koska halutaankin tuhota valkoiset?

  VastaaPoista
 3. Ruandassahan tilanteen annettiin myös mennä liian pitkälle ennen kuin kukaan reagoi. Länsimaat kyllä tiesivät mitä oli tapahtumassa, mutta eivät toimineet. Kansanmurha olisi voitu estää muutamalla tuhannella sotilaalla, mutta
  länsimaat pesivät kätensä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruandan_kansanmurha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on peto toista ihmistä kohtaan rotuun ihonväriin tai muuhunkaan katsomatta, tietenki se petomaisuus ilmenee vähän eritavalla kulttuurin tai muun seikan vaikutuksesta, ruodassa kansanmurha oli afrikkalaisittain heimokultturiin raggarimaista päätöntä fanaattisuutta, natsiskasassa se kansanmurha oli "valkoisen" kulttuurin tehokasta teolisuusmaista tuhoamista .. näin pieninä esimerkkeinä ..

   Poista
 4. Kuulin että tämä villitys on nyt levinnyt myös Namibiaan ja siellä on valmisteilla tai jo voimaanastunut laki valkoisten farmareiden maiden pakkolunastuksesta korvauksetta valtiolle.

  -Tvälups-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään ainakin wikipedia vihjaa tosiaan siihen suuntaan: https://en.wikipedia.org/wiki/Land_reform_in_Namibia

   Poista
  2. Zimbabwe, Etelä-Afrikka ja Namibia osoittavat, että Afrikka kuuluu mustille. Länsimaiden valtamedian radiohiljaisuus osoittaa, että valkoisten hävittäminen hyväksytään.

   Nyt mm. ruskeat tytöt, maahanmuuttajapoliitikot sekä kotoiset päättäjämmekin antavat ymmärtää, että myös Euroopan väestökehityksen pitää kulkea kohti valkoisten häviämistä. Tässä maailmassa olisi pidettävä puolensa, muuten myös Euroopan omaisuus pakkolunastetaan korvauksetta. Jos valkoisten överiksi menneet itseviha ja altruismi eivät parane, edessä on eurooppalaisten ihmisten ja arvojen joukkotuho. Ne, jotka saarnaavat eurooppalaisista arvoista (ns. arvopohjalliset), ovat kyseisten arvojen pahimpia vihollisia.

   Poista