14. maaliskuuta 2015

Julia Caesar: Kun journalistit raiskaavat

Tämä on suomennos Julia Caesarin kirjoituksesta: When journalists rape


* * *


Viking Linen Amorellalla tapahtuneen 45-vuotiaan naisen joukkoraiskausta seurasi vielä toinen raiskaus. Journalistit raiskasivat totuuden ja ruotsalaisen yleisön valehtelemalla rikollisten etnisen taustan. Kahdeksan epäillyn väitettiin olevan ruotsalaisia, vaikka heistä todellisuudessa seitsemän oli somalilaisia ja yksi irakilainen.

Pidätetyt rikolliset ovat kaikki somalialaisia ja muslimeja. Kenelläkään ei ole Ruotsin kansalaisuutta. Mutta mediassa heitä kutsutaan "ruotsalaisiksi" kissan korkuisilla kirjaimilla. Ruotsalainen media on jälleen paljastanut raadollisen agendansa väkivaltaisten maahanmuuttajarikollisten suhteen. Tekijöitä suojellaan ja uhrit unohdetaan.


Maahanmuuttajat raiskaavat viisi kertaa useammin

Järkevässä yhteiskunnassa kansalaisilla on pääsy oikeaan informaatioon siitä, ketkä syyllistyvät erityisen väkivaltaisiin rikoksiin, jotta he voivat arvioida itselleen aiheutuvaa riskiä. Miten ruotsalaisten naisten ja tyttöjen oletetaan suojelevan itseään raiskauksilta, jos he eivät tiedä maahanmuuttajien tekevän niitä viisi kertaa enemmän kuin muut? Ruotsin "Rikostenestovirasto" (Brå) paljasti asian raportissaan 2005:17. Se on nyt 10 vuotta vanha ja perustuu 15-20 vuotta vanhaan tietoon.

Poliittisista syistä myöhempiä raportteja ei ole tehty. Koko julkinen Ruotsi, media ja valtaapitävät, ovat tehneet hiljaisen sopimuksen, ettei massamaahanmuuton, islamisaation ja monikultturismin vahingollisia seurauksia näytetä.


Journalistit suojelevat vaarallisia rikollisia

Ruotsi ei ole terve yhteiskunta. Se on vakavasti sairas. Valheet mädättävät yhä useampia yhteiskunnan sektoreita. Poliitikot ovat pahimpia raiskaajia. Joukkoraiskaus M/S Amorellalla on suora seuraus massamaahanmuutosta, jossa Ruotsiin on rahdattu vuosikymmeniä ihmisiä muslimimaista ja primitiivisistä kunniakulttuureista. Massamaahanmuuttopolitiikkamme seurauksena Ruotsi on Euroopan raiskaustilastojen kärjessä ja harjoitetun politiikan seurauksena yhä raaemmat ruotsalaisnaisten raiskaukset vain lisääntyvät.

Kymmeniä tuhansia naisia uhrataan joka vuosi monikulttuurisuuden alttarille. Poliitikot sivuuttavat uhrit. Hiljaisuus paljastaa heidän välinpitämättömyytensä omien kansalaistensa turvallisuudesta. Mikään Ruotsin hallitus ei ole välittänyt yrittää pienentää raiskauslukuja ainoalla tavalla, jolla olisi merkitystä: minimoimalla maahanmuuton muslimimaista. Ruotsin naisten turvallisuuden asettaminen massamaahanmuuton edelle olisi kuitenkin rasismia.


Railakasta menoa ripauksella kansainvälisyyttä

Haluaisitko lähteä viettämään rentouttavan risteilypäivän Itämerellä? Hieman "railakasta menoa" "ripauksella kansainvälisyyttä"? Näin Viking Line -varustamo kirjoittaa nettisivullaan:

"M/S Amorella on risteilyaluksemme, joka seilaa Turun ja Tukholman väliä päivittäin. Voit olla varma railakkaasta menosta ripauksella kansainvälisyyttä, hyvästä ruuasta, runsaista tax-free tarjouksista, rentouttavista spa-hoidoista ja ruotsalaisista tanssiorkestereista, yökerho perjantaisin ja lauantaisin."

Eva, 45, oli yksi niistä, jotka ostivat lipun Amorellan risteilyllä Turkuun 30.1.2015. Ehkä hän odotti rentouttavaa päiväristeilyä. Matka sai kuitenkin odottamattoman käänteen. Hänet houkuteltiin hyttiin ja seitsemän somalia ja yksi irakilainen raiskasivat hänet.


Neljällä viidestä on somalian kansalaisuus

Pettersson's blog julkaisee viiden pidätetyn epäillyn nimet, kolme on pidätettynä Suomessa ja yksi Ruotsissa.

 • Abdullahi Barre Barre, syntynyt 1992, Sundbyberg. Somalian kansalainen.
 • Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, syntynyt 1991, Hässelby. Somalian kansalainen. Tuomittu omaisuusrikoksista.
 • Abdullahi Ahmed Jama, syntynyt 1991, Spånga. Somalian kansalainen.
 • Mohamed Ahmed Abdi, syntynyt 1990 Mogadishussa, Somaliassa. Somalian kansalainen.
 • Bjar Mhamad Shakir, syntynyt 1987 Arbilissa, Irakissa. Ruotsin kansalainen, mutta hänellä on luultavasti myös Irakin kansalaisuus. Pidätetty aikaisemmin useista rikoksista.


Neljä kahdeksasta epäillystä raiskaajasta on pidätetty. Kaikki ovat somalialaisia muslimeja ja heillä on somalian kansalaisuus. Neljä on vapaalla jalalla, mukaanlukien irakilainen Bjar Mhamad Shakir, mutta he ovat edelleen epäiltyjä.

"Vapautetut henkilöt ovat edelleen epäiltyinä, mutta en voi kommentoida epäilyjen sisältöä, koska tutkimus on vielä kesken", sanoo syyttäjä Elisabeth Brandt.


Koko media kutsuu tekijöitä "ruotsalaisiksi"

45-vuotiaan Evan raiskausta seuraa vielä toinen raiskaus. Journalistit raiskaavat totuuden ja Ruotsin kansan. Ruotsalaiset journalistit katsovat velvollisuudekseen suojella väkivaltaisia rikollisia salaamalla yleisöltä heidän etnisen taustansa. He ovat ottaneet tavakseen jättää ilmoittamatta faktoja ja ovat siten osallisina tyttöjen ja naisien raiskauksiin.

Uutisköyhä viikonloppu saapuu ja uutishuoneet ovat tyhjillään. Sellaisessa tilanteessa joukkoraiskaus on enemmän kuin tervetullut. Koko ruotsalainen media levittää nopeasti suuria uutisotsikoita.:

Useita ruotsalaisia miehiä epäiltynä raiskauksesta ruotsinlautalla (Dagens Nyheter)

Kuusi ruotsalaista miestä raiskasi naisen hytissä (Aftonbladet)

Kuusi ruotsalaista pidätetty raiskauksesta laivalla (Expressen)

Kahdeksaa ruotsalaista epäillään joukkoraiskauksesta laivalla (TT)

Kaikki raportointi on peräisin TT:stä (sanomalehtien uutispalvelu), jota koko ruotsalainen media käyttää. Jopa suomalaisessa mediassa epäiltyjä kutsutaan ruotsalaisiksi, kuten tässä lainauksessa HBL:n uutisesta:

"Ekotin (ruotsalaiset radiouutiset) mukaan tutkimus siirretään Ruotsiin, koska kaikki miehet olivat ruotsalaisia."

Mutta tieto tulee radio Ekotilta Ruotsista.


Somalian ja irakin kansalaisia kutsutaan "ruotsalaisiksi"

Radio, valtio-omisteinen Ruotsin televisio (SVT), kaikki suuret sanomalehdet ja jokainen paikallislehti huutavat yhteen ääneen kuinka ruotsalaiset ovat raiskanneet ruotsinlaivalla. Edes se, että osa miehistä oli tarvinnut somalinkielen tulkkia suomalaisessa oikeudessa, ei herätä epäilyksiä. Ihmisillä, jotka seuraavat ainoastaan valtamediaa, on käsitys, että heidän maanmiehensä ovat tehneet tämän kauhean rikoksen.

Miksi journalistit tietoisesti valehtelevat Ruotsin kansalle? He tekevät sen ajaakseen omaa sairasta agendaansa ja paukuttavat, että ruotsalaiset miehet ovat verenhimoisia rasisteja, natseja, barbaareita ja raakoja joukkoraiskaajia.

Kyse on ruotsalaisista journalisteista, jotka ovat vannoneet suojelevansa maahanmuuttajarikollisia kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Yhtäkään epäiltyä hiusta ei koskaan taiteta maahanmuuttajan päästä. Ja mikä kaikkein omituisinta, nuo journalistit valheellisessa ruotsalaisessa mediassa kuvittelevat tekevänsä jotain hyvää ja ihailtavaa. He kuvittelevat, että he voivat valheillaan vastustaa rasismia ja ksenofobiaa.


Miten he voivat noin vihata Ruotsin kansaa?

Yritän selittää median valheita ruotsalaiselle ystävälleni, joka on asunut vuosia ulkomailla.

"Miksi he tekevät noin? Kuinka he voivat vihata Ruotsin kansaa niin paljon, että keksivät tuollaisia valheita? Eivätkö he ole itse ruotsalaisia?", hän sanoo.

Yritän selittää uudelleen. Siemen ruotsalaisten itseinhoon on istutettu vuosia sitten. Kuinka journalistit katsovat alaspäin tavallista ruotsalaista, ja kuinka journalistit ajattelevat olevansa parempia kuin he, ja kuinka he voivat siitä syystä vihata kaikkia muita ruotsalaisia vihaamatta silti itseään.

Heidän vahingonilonsa, kun ruotsalainen on tehnyt rikoksen.


Koneistot ilman logiikkaa

Olen journalisti. Tiedän mitä uutishuoneissa puhutaan. Kyynisyys. Ylimielisyys. Ronskit vitsit. Ylemmyys. Vallan tunne. Viha kaikkia niitä vastaan, joiden arvot eroavat omistasi. Vastahakoisuus myöntää virheitään. Journalistit eivät tee virheitä. Heillä on tuhansia syitä kirjoittaa niin kuin kirjoittavat. Journalistit ovat aina oikeassa. He tietävät parhaiten ja halveksivat typerää rahvasta.

En yritä enää selittää. En ymmärrä miten journalistit voivat solvata koko kansaa julkeilla valheillaan. Sitä voisi kuvailla parhaiten koneistoksi ilman logiikkaa. Koneistoksi, joka lähentelee hulluutta.


Neljän somalin hakkaama ja raiskaama

Media on käyttänyt samaa taktiikkaa kuin M/S Amorellan tapauksessa joka kerta, kun maahanmuuttajat ovat raiskanneet yksin tai joukolla. Uuden vuoden aattona 2004 Jenny Lemon, 24, joutui raa'an pahoinpitelyn ja raiskauksen uhriksi Göteborgissa - tekijänä neljä somalia: Omar Mohamed Omar, Jassin Abdikarim Mahamud, Abdulgadir Mohamed Khalif ja Mursal Adbullahi.Jassin Abdikarim Mahamud, syntynyt 1987, potkii häntä useita kertoja nivusiin. Jenny Lemon loukkaantuu vakavasti ja käy läpi useita leikkauksia. Hänen ystävänsä Linda on myös vakavasti loukkaantunut. Kaikki, paitsi Omar Mohamed Omar, saavat syytteen, mutta he saavat lievät rangaistukset.


Aftonbladet käynnistää hyvinöljytyn valhekoneistonsa

Aftonbladet käynnisti hyvinöljytyn valhekoneistonsa ja kutsui tekijöitä "ruotsalaisiksi", kuvittaen juttunsa tyypillisten eurooppalaisten silueteilla. Lukijan oli tarkoitus uskoa, että somaliraiskaajat olivatkin kantaruotsalaisia. Jopa Expressen valehteli tekijöiden etnisyyden.Jassin Abdikarim Mahamud muutti nimensä Lamin Abdikarim Aliksi, mutta ei muuttanut ulkonäköään. Marraskuussa 2010 hän murtautui 84-vuotiaan naisen asuntoon Sturegatanilla Falunissa ja raiskasi hänet useita kertoja. Miehen lakimies kertoi Expressenissä, että tekijästä tuntui "hyvin pahalta".

"Ajatus siitä, että hän saattaa olla syyllinen siihen, mistä häntä syytetään, tuntuu hänestä hyvin pahalta".

Miltä 84-vuotiaasta naisesta tuntui sen jälkeen, kun hänet oli ryöstetty ja raiskattu useaan kertaan, ei kiinnostanut journalistia.

Jenny Lemonin raiskauksen, 2004, ja 84-vuotiaan raiskauksen, 2010, välisenä aikana Lamin Abdikarim Ali syyllistyi useisiin raakoihin rikoksiin. Huolimatta median suojelusta hänet tuomittiin 2011 huomattavaan rangaistukseen. Tuomioistuin tuomitsi hänet yhdeksäksi vuodeksi vankilaan.Kaksinaismoraali ja täydellinen moraalikato

Journalistit puolustautuvat sanomalla, että he seuraavat lehdistön eettistä ohjeistoa.

Ohjeiden mukaan rikollisen etnisyys tulee ilmaista vain, jos "se on olennaista asiayhteydessä". Rikollisen etnistä taustaa tai kansallisuutta ei saa ilmaista, jos "sillä ei ole merkitystä ja se olisi loukkaavaa". Hyvin dokumentoitu ruotsalaisten journalistien käsitys asiasta on, että etniisyydellä ei ole koskaan merkitystä - yhdellä poikkeuksella: jos tekijä on ruotsalainen. Silloin etnisyydestä tulee yhtäkkiä niin merkittävää, että eettiset säännöt lentävät ulos ikkunasta ja ruotsalaisen etnisyydestä huudetaan kissan kokoisilla kirjaimilla.

Jopa siinä tapauksessa, että Amorellan raiskaajat olisivat olleet ruotsalaisia, journalistit selkeästi rikkoisivat lehdistön eettisiä sääntöjä ilmaisemalla tekijöiden ruotsalaisuuden. Kaksinaismoraali ja täydellinen moraalikato.


Heistä yritettiin tehdä ruotsalaisia

Media elää nyt erilaisessa todellisuudessa kuin vain muutama vuosi sitten. Totuus livahtaa ulos nopeasti internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Oikea tieto Amorellan raiskauksista oli nopeasti netissä saatavilla. Sitten media vaihtoi toiseen epärehelliseen strategiaan.

Dan Malmqvist Nya Tidenissä:

"Kun Richard Aschberg ja Victor Stenquist julkaisivat artikkelinsa Aftonbladetissa, sosiaalisessa mediassa oli jo tiedossa, että tekijät olivat somaleja. On vaikeaa olla ajattelematta, että he yrittivät harjoittaa "damage controllia" , kun molemmat kirjoittavat aloittivat korostamalla miehien oletettua ruotsin kansalaisuutta. He menivät jopa niin pitkälle, että vääristelivät sitä mitä viranomaiset olivat heille sanoneet."


Sanoja pannaan syyttäjän suuhun

Aftonbladet kirjoittaa syyttäjä Elisabeth Brandtista.

"Hän aikoo vaatia asian käsittelyä Ruotsissa, koska uhri ja epäillyt tekijät ovat Ruotsin kansalaisia"

"No, tuosta Aftonbladetin täytyy olla vastuussa", kommentoi syyttäjä Brandt, kun Nya Tider kysyy oliko hän todella sanonut niin

NyT: "Etkö tunnusta sanoneesi tuota?"

"Ei, sanoin että he asuvat Ruotsissa"

Kun medialle lopulta selvisi, että raiskaajat olivat somaleja, uutiset katosivat.


Missä ovat merkittävät feministit?

Afrikkalaiset maahanmuuttajat ovat törkeästi halventaneet ruotsalaista naista. Kuka puolustaisi häntä? Missä ovat merkittävät feministit? Missä he piileskelevät, nuo kovaääniset naisten oikeuksien ja vapauden puolustajat?

Feminister-collage

Missä on Feministipuolueen johtaja Gudrun Schyman? Missä on raiskausasiantuntija Katarina Wennstam? Missä on super-feministit Maria Sveland  ja Athena Ferrokhzad? Entinen tasa-arvoministeri Maria Arnholm? Missä on Margot Wallström?

Haudan hiljaisuus. Mikään hiljaisuus ei kaiu yhtä kovaa kuin feministien hiljaisuus silloin, kun maahanmuuttaja raiskaa ruotsalaisen naisen.


Margot Wallström itkee raiskattujen naisten vuoksi

10. päivä lokakuuta 2010 Margot Wallström itkee valtio-omisteisessa Ruotsin televisiossa (SVT). On sunnuntai ja ohjelman nimi on Agenda.Margot Wallström oli tähän aikaan ja heinäkuuhun 2012 asti YK:n pääsihteerin erityisedustajana asioissa, jotka koskivat seksuaalista väkivaltaa konflikteissa. Hän oli tavannut Kongossa raiskattuja naisia ja hän itki heidän vuokseen SVT:n Marika Griehselin reportaasissa.

Margot Wallström puhkeaa kyyneliin, mutta kokoaa itsensä ja sanoo

"Nyt on aika pyyhkiä kyyneleet. On aika toimia"


"Olemme rikkoneet historian pisimmän hiljaisuuden"

Laajassa artikkelissa Dagens Industri Weekend:ssä 4.2.2014 Margot Wallströmiltä kysyttiin oliko Ban Ki-moon feministi.

"Kyllä, jos hän ei ole ollut, niin hänestä on tulossa sellainen"

Kun häneltä kysyttiin onko mahdollista lopettaa seksuaalinen väkivalta sodissa ja konflikteissa, hän vastasi:

"Tietenkin on!"

"Nämä eivät ole rikoksia, joista ei anneta rangaistusta tai joista armahdetaan. Tekijöitä ei tule armahtaa. Yhdistyneiden kansakuntien tulee varmistaa, että heiltä suljetaan kaikki ovet. Raiskaajille ei tule antaa virkoja. Heidän tulee tietää, että me seuraamme heitä ja että heitä tullaan rankaisemaan kansainvälisen lain mukaan!"

Hän rinnastaa Nurnbergin oikeudenkäynnin ja raiskauksista puhumattomuuden.

"Olemme rikkoneet historian pisimmän hiljaisuuden."


"Tuo kuulostaa ihan hullulta"

Kun Margot Wallströmiä haastateltiin DI Weekendiin noin kuusi vuotta oli kulunut Jenny Lemonin raa'asta joukkoraiskauksesta Göteborgissa. Myöhemmin samana vuonna kuin haastattelu julkaistiin, 2011, kahdeksan afganilaista turvapaikanhakijaa raiskasi 29-vuotiaan äidin vastaanottokeskuksessa Mariannelundissa. Sen raa'in joukkoraiskaus Ruotsin historiassa. Seitsemän heistä tuomittiin vankeuteen 4,5 ja 6,5 vuodeksi. Kuusi heistä karkotettiin Ruotsista 15 vuodeksi.Neljä vuotta myöhemmin 45-vuotias Eva raiskataan M/S Amorellalla somalian kansalaisten toimesta.

Kun Granskning Sverige soittaa Margot Wallströmille maaliskuussa 2014 ja esittää hänelle Ruotsin raiskaustilastot, jotka on saatu YK:n UNODC:ltä  hän nauraa ja sanoo:

"Tuo kuulostaa ihan hullulta. En tiedä mistä olette saaneet nuo luvut" (noin kymmenen minuutin kohdalla)


Feministinen ulkomaalaispolitiikka ei koske ruotsalaisia naisia

Tänään Margot Wallström on ulkoministeri Stefan Löfvenin puna-vihreässä hallituksessa ja hän on julistanut ajavansa "feminististä ulkopolitiikkaa". Jos joku kysyisi häneltä, mitä hän aikoo tehdä sille, että 6000 naista raiskataan Ruotsissa joka vuosi (raportoimattomien tapausten määrän arvioidaan olevan 10 kertaa korkeampi, yhteensä siis 60000 Ruotsin rikostenehkäisviraston (Brå) mukaan), hän luultavasti näyttäisi hämmästyneeltä. Kun hän lopulta kokoaisi itsensä, hän varmaan vastaisi ettei "feministinen ulkopolitiikka" koske ruotsalaisia naisia.

Sitten hän luultavasti sanoisi, ettei ministeri voi ottaa kantaa yksittäistapauksiin. Tässä tapauksessa koko hallitus varmasti ajattelee samoin. Stefan Löfvenin hallitusta ja kaikkia muita menneitä Ruotsin hallituksia seurattuaan huomaa, että ne ovat olleet yhdestä asiasta samaa mieltä: on täysin hyväksyttyä uhrata kymmeniä tuhansia naisia joka vuosi monikulttuurisuudelle, joten voimme otaksua Wallströmin myös pitävän sitä hyväksyttävänä.

Hänen viimeinen oljenkortensa olisi viitata itkuiseen tehtäväänsä raiskattujen naisten parissa Kongossa, jossa oli menossa sota ja konflikti. Ja Ruotsi on kuitenkin rauhallinen maa.


Ruotsi ei ole enää rauhallinen maa

Tässähän se juuri onkin. Ruotsi oli kerran rauhallinen maa, mutta ei ole sitä enää. Ruotsi on maa, jonka kansalaiset ovat joutuneet sotaan poliitikkojen vuoksi, jotka ovat sallineet massamaahanmuuton maailman kaikkein alikehittyneimmistä ja väkivaltaisimmista maista ja kulttuureista. Poliitikot raiskaavat oman kansansa tuottamalla maahan kymmeniä tuhansia muslimimiehiä, joiden käsitys naisista on takaperoinen.

Massamaahanmuuton jatkuttua 45 vuotta kukaan ei voi väittää, että maahanmuuttajat Lähi-idästä tai Afrikasta ovat kaltaisiamme, tai kuvitella, että heistä tulee kaltaisiamme sillä hetkellä kun heidän jalkansa koskettavat Ruotsin maaperää. Meillä on runsaasti todisteita päinvastaisesta. Muslimikulttuurissa on luvallista raiskata nainen, jos hän ei peitä itseään. Muslimikulttuurissa miehen kunnia lepää naisen kupeilla, ja miehen seksuaalisuus on naisen vastuulla. Sekä tyydyttäminen (avioliitossa) että kieltäytyminen (avioliiton ulkopuolinen).


Kaikki kulttuurit ovat tasa-arvoisia, jopa ne joissa raiskataan ja murhataan

Kulttuurirelavitistisessä Ruotsissa on kiellettyä pitää yhtä kulttuuria parempana kuin jotain toista. Kaikkien kulttuurien oletetaan olevan yhtä hyviä, myös niiden, jotka alistavat, silpovat tyttöjen sukuelimiä, raiskaavat ja hakkaavat naisiaan ja tappavat omia lapsiaan.

Alkukantaisia kulttuureja ihannoidaan "eksoottisina" ja "jännittävinä", ja maahanmuuttajia rohkaistaan harjoittamaan kulttuurejaan Ruotsin maaperällä. Miten ruotsalaisten naisten oletetaan osaavan suojella itseään elleivät he saa oikeaa tietoa, vaan sen sijaan pakkosyötettyä petollista propagandaa monikulttuurisuuden siunauksesta ja kaikkien samanarvoisuudesta.


Tämän vuoksi ruotsalaisia naisia raiskataan

Niinpä tietämättömien ruotsalaisten tyttöjen ja naisten elämät tuhotaan, kun heidän sielunsa ja sukuelimensä revitään raakalaismaisissa raiskauksissa sellaisten maahanmuuttajien toimesta, jotka pitävät oikeutenaan tehdä väkivaltaa hunnuttamattomalle naiselle.

Siksi neljä somalia (muslimia) raiskasi Jenny Lemonin Göteborgissa.

Siksi somalimuslimi raiskasi 84-vuotiaan naisen Falunissa.

Siksi kahdeksan afgaania (muslimeja) raiskasivat 29-vuotiaan äidin Mariannelundissa.

Siksi seitsemän somalia (muslimeja) raiskasivat 45-vuotiaan Evan M/S Amorellalla.

Siksi ruotsalaisia tyttöjä ja naisia tullaan edelleen raiskaamaan maahantuotujen muslimien toimesta.

On olemassa sana näille pahamaineisille, häikäilemättömille valehtelijoille, poliitikoille ja journalisteille, jotka ovat vastuussa tästä sodasta Ruotsin kansaa vastaan.

Maanpetturi.

* * *

Tämä kirjoitus on käännetty Swedish Surveyorin sivulla olevasta Julia Caesarin englanniksi käännetystä kirjoituksesta: 

Alkuperäinen kirjoitus ruotsiksi löytyy Snaphanen-sivustolta: http://snaphanen.dk/2015/02/08/sondagskronika-nar-journalister-valdtar/4 kommenttia:

 1. Morjens, Matti. Lisäsin blogisi linkkilistalleni. Onnea ja menestystä kaikissa toimissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia luottamuksesta! Kaikkea hyvää myös sinne Hotellin respaan!

   Poista
 2. Jihad Watch:
  "1400 lasta, ei-muslimeja, joukkoraiskattiin ja pahoinpideltiin muslimien toimesta yhdessä ainoassa kaupungissa ja 'useat viranomaiset kertovat olleensa varovaisia siinä, etteivät kertoisi tekijöiden etnistä taustaa, koska pelkäsivät tulevansa kutsutuksi rasisteiksi; toiset olivat saaneet siihen selvät ohjeet esimiehiltään."

  http://www.jihadwatch.org/2015/03/uk-police-told-not-to-investigate-muslim-rape-gangs

  VastaaPoista
 3. Haluan että poistat nämä tiedot minusta. Aion nostaa syytteen kunnianloukkauksesta ja valheellisten tietojen levittelystä.

  VastaaPoista