3. maaliskuuta 2015

Miksi islam vihaa juutalaisia?

Citizen Warriorin puhe Netanyahulle Yhdysvaltojen kongressissa:

Arvoisat kongressiedustajat! Haluan tuoda esille, että juutalaisviha ei ole seurausta Israelin valtion perustamisesta 1948, eikä se myöskään alkanut silloin, eikä ole seurausta sen jälkeen tapahtuneista suurista tai vähäisemmistä konflikteista israelilaisten ja arabien välillä. Vihan syy löytyy 1400 vuoden takaa islamin perustajasta. Muslimit vihaavat juutalaisia, koska Muhammed vihasi juutalaisia. Muhammed vihasi juutalaisia, koska he kieltäytyivät tunnustamasta häntä profeetakseen.

Tämä viha on tarina Muhammedista, joka väitti Jumalan puhuneen hänelle enkeli Gabrielin välityksellä, joka saneli hänelle Koraanin. Se on kertomus siitä, kuinka mekkalaiset torjuivat Muhammedin ja pitivät häntä paholaisen riivaamana. Muhammed väitti olevansa seuraava juutalainen profeetta, jolla oli valtuutus palauttaa todellinen Aabrahamin Jumalan uskonto. Heidän tulisi uskoa ja totella häntä, jos he haluaisivat päästä paratiisiin ja välttää helvetin tulen. Mekkalaiset sietivät häntä kymmenen vuotta ennen kuin päättivät surmata hänet, jotta voisivat säilyttää oman elämäntapansa. Hän pakeni Yathribiin, nykyiseen Medinaan, kolmesataa kilometriä Mekasta pohjoiseen.

Tästä alkaa tarinan juutalaisten osuus. Puolet hedelmällisen laakson asukkaista oli juutalaisia, jotka olivat jakautuneet kolmeen heimoon. Toinen puoli asukkaista oli arabeja, jotka harjoittivat samaa kuvainpalvontaa kuin mekkalaisetkin. Muhammed rakensi moskeijan keskelle laaksoa ja teki siitä al-qaidansa, päämajansa sotilasoperaatiohin Mekkaa vastaan. Näitä olivat hyökkäykset karavaaneja vastaan ja ne loppuivat kenttätaisteluihin. Puolessatoista vuodessa hän alkoi puhdistaa Yathribia juutalaisväestöstä.

"Oi te apinoiden ja sikojen veljet!" Muhammed aloitti juutalaisen linnoituksen piirityksen näillä solvaavilla nimityksillä, joita hän oli käyttänyt heistä, kun he olivat kieltäytyneet ottamasta hänen uskontoaan ja hyväksymästä häntä profeetakseen. Piiritys kesti kolme viikkoa kunnes linnoitus antautui. He pyysivät päästä lähtemään Yathribista, mutta Muhammed teloitti kaikki miehet ja pojat (kirjasta "It's All About Muhammad")


Kun Muhammed saapui laaksoon, juutalaiset kuuntelivat häntä kohteliaasti, mutta kun he analysoivat hänen kertomuksiaan, he huomasivat, että ne ovat ristiriidassa Tooran kanssa. Ne olivat juutalaisten legendoista johdettuja kertomuksia profeetoista, mutta niissä itsessäänkin oli eroavaisuuksia, vaikka Muhammed väitti niiden olevat aitoja, koska hän oli saanut ne suoraan Jumalalta. Kun hän edelleen vaati heitä hyväksymään hänet profeetakseen, juutalaiset nauroivat hänelle päin naamaa ja alkoivat pilkata häntä.

Mekassa ollessaan Muhammed oli sepittänyt vihasaarnoja, joita hän seuraajineen lausui mekkalaisia vastaan. Jae toisensa jälkeen hän varoitti helvetin tulesta niitä, jotka eivät uskoneet häneen. "Osa heistä otti sen vastaan uskoen, ja osa heistä suhtautui siihen epäuskoisesti. Helvetissä riittää tulta heidän palamistansa varten.", hän sanoi Koraanissa (4:55) "Sinä luulet heitä yksimielisiksi, mutta heidän sydämensä ovat jakaantuneet, koska he ovat ihmisiä, joilla ei ole ymmärrystä.
He ovat juuri kuin edeltäjänsä, jotka äsken saivat kokea tekojensa onnettomat seuraukset; heitä odottaa tuska ja vaiva." (Koraani 59:14-15).

Hän teki heidän elämästään helvettiä. Hänen vihansa muuttui tappavaksi, kun hänen 300-miehinen joukkonsa voitti kolme kertaa suuremman Mekan armeijan Badrin taistelussa. Tämä taistelu käytiin noin 18 kuukautta hänen Mekasta pakonsa jälkeen. Kun hän saapui voitokkaana Yathribiin, hän alkoi salamurhauttaa juutalaisia runoilijoita, jotka olivat sepittäneet hänestä pilkkarunoja. Kuukauden kuluessa siitä, kun hän oli voittanut mekkalaiset, hän pakotti yhden juutalaisheimoista maanpakoon ja takavarikoi heidän omaisuutensa. Hän oli aikonut mestauttaa heidät kaikki, mutta eräs heidän pakanaliittolaisensa sai hänet taivuteltua.

Badrin taistelusta lähtien Muhammedin tarina on pääasiassa kertomus hänen tekemistään hirmuteoista, erityisesti juutalaisia kohtaan. Vuoden kuluttua ensimmäisen Yathribin juutalaisheimon puhdistuksesta, hän pakotti toisen juutalaisheimon lähtemään kuoleman uhalla, ja hän jakoi heidän linnoituksensa, taateliviljelmänsä ja maatilansa korkea-arvoisille mekkalaisille seuraajilleen. Se oli ollut juutalaisten maata melkein tuhat vuotta. Viimeinen juutalaisheimo, Quraiza, sai kärsiä kauheimman kohtalon sen jälkeen, kun he asettuivat mekkalaisten puolelle taistelussa, joka päättyi huonosti Muhammedin Yathribin suojaksi kaivauttaman vallihaudan vuoksi. Muhammed katkaisi jopa 900 miehen ja pojan kaulat. Hänen hyökkäksensä juutalaisia vastaan jatkuivat Khaibarin valloituksella, joka oli vauras juutalainen keidas ja joka tunnettiin läntisen Arabian taatelitilana, ja hyökkäyksillä muita alueen ikiaikaisia juutalaisasutuksia vastaan.'

Quraizan juutalaisten kansanmurha. Muhammed johti 400-900 miehen ja pojan mestausta. Kirjallisuuden mukaan he toivat viisi tai kuusi mestattavaa kerrallaan ja pakottivat heidät polvistumaan kaivannon reunalle torilla, lähellä Muhammedin moskeijaa. Teloitukset kestivät aikaisesta iltapäivästä myöhään yöhön - yksi joka minuutti seitsemästä viiteentoista tuntiin. Muhammedin serkut Ali ja Zubair toimivat pyöveleinä suurimmassa osassa teloituksia. (kirjasta "It's All About Muhammed")


Kuolinvuoteellaan hän määräsi hävittämään kaikki muut uskonnot Arabian niemimaalta - ja lisäksi muualtakin.

Viha etenee sähkön lailla. Koska muslimit uskovat Muhammedin Koraanin tulevan Jumalalta, ja että kaikki hänen tekonsa olivat Jumalan tahdon mukaisia, nykyajan muslimit ovat imeneet itseensä Muhammedin vihan. Hänen vihansa juutalaisia vastaan on muuttunut muslimien juutalaisvihaksi. Tämä viha on periytynyt sukupolvelta toiselle, ja tänään se on iranilaisten vihaa. Viha, joka on siirtynyt 14 vuosisadan kuluessa iranilaisille, saa heidät nyt suunnittelemaan Israelin tuhoamista."


* * * 

Lue Muhammedin tarina suomeksi täältä: http://tinyurl.com/muhammedintarina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti