7. marraskuuta 2015

Ibrahim: Yksi hyöty muslimien maahanmuutosta

Raymond Ibrahim löytää kirjoituksessaan ainakin yhden hyvän puolen nykyisestä pakolaiskriisistä:


Miljoonien länteen marssivien muslimimiesten nostattamalla pilvellä on hopeareunus: monet eurooppalaiset ja amerikkalaiset, jotka eivät koskaan oppisi ymmärtämään islamia teoriassa, saavat nyt mahdollisuuden ymmärtää sitä kantapään ja henkilökohtaisen kokemuksen kautta.

Ehkäpä he heräävät todellisuuteen?Selvää on, että useimmilla länsimaisilla ihmisillä on hyvin vähän henkilökohtaista kokemusta muslimeista. Kaiken lisäksi muslimit ovat lännessä pieni vähemmistö, Yhdysvalloissa heitä on alle prosentti väestöstä, minkä vuoksi länsimaalaisten kohtaamat muslimit näyttävät usein parhaat puolensa, sillä he ovat vääräuskoisten meren ympäröimiä (taqqiyan opin mukaan).

Ja vaikka jotkut mediat ja webbisivut raportoivatkin islamin rankkaa ja rumaa todellisuutta, ne jäävät kaiken peittävän "Tarinan" alle, joka leviää lännen indoktrinaatiokeskuksista (koulut, yliopistot, uutishuoneet, poliitikkojen puhuvat päät, jne.)

Tämän Tarinan mukaan islamissa ei ole mitään pelättävää. Jos väkivalta ja hävitys näyttävätkin seuraavan muslimeja mihin hyvänsä he menevät - mainitsemattakaan koko islamilaista maailmaa vaivaavaa tautia - se johtuu vain siitä, että muslimit ovat vihaisia, turhautuneita ja loukkaantuneita, yleensä jostain mitä länsimaat ovat tehneet.

Vaikka islamin doktriini kehottaa vihaamaan ja alistamaan vääräuskoisia aina kun mahdollista; vaikka muslimit aloittivat vihollisuudet ja olivat Euroopan vitsaus tuhannen vuoden ajan, kunnes heidät riisuttiin aseista uudella ajalla; vaikka suurin osa niin sanotusta "muslimimaailmasta" sijaitsee maalla, joka otettiin väkivaltaisesti toisuskoisilta; vaikka noin 270 miljoonaa ei-muslimia on kuollut jihadin seurauksena vuosisatojen aikana; ja vaikka monilla nykyajan muslimeilla on sama maailmankuva kuin heidän esi-isillään - useimmat länsimaalaiset ovat aivan tietämättömiä.

Miten tässä kontekstissa - tai sen puutteessa - tavalliselle ihmiselle saataisiin tietoa islamista?

Tuodaan valtava määrä muslimimaahanmuuttoa. Avataan barbaareille portit.

En nyt puhu todellisista pakolaisista - naisista ja lapsista - vaan nuorten ja hyvinvoivien muslimimiesten laumoista; niistä jotka huutavat 'Allahu Akhbar!' rynniessään Eurooppaan.

Kun keskustelen länsimaalaisten ja muslimien kanssakäymisestä uudella ajalla, minulla on tapana esitellä historiallisia tapahtumia näyttääkseni, että muslimien vihollisuudet - olivatpa ne vihaa kristittyjä ja heidän kirkkojaan ja ristejään kohtaan, tai väkivaltaista himoa "valkoisiin" naisiin - eivät ole poikkeamia vaan jatkumo.

Tässä tapauksessa en voi esittää mitään historiallista esimerkkiä. Koskaan ennen historiassa ei ole sivilisaatio ollut niin todellisuudesta vieraantunut, että se olisi toivottanut tervetulleeksi miljoonia vieraan sivilisaation ihmisiä - niitä joiden esi-isät terrorisoivat heitä vuosisatojen ajan - asumaan keskuuteensa.

Ainut "historia" johon voin viitata, on nykyajan kokemukset niistä Euroopan kolkista, joissa jo on huomattava muslimipopulaatio ja jotka ottavat heitä yhä lisää vastaan.

Saksassa ja Britanniassa rikokset ja raiskaukset ovat kasvaneet samassa suhteessa kuin islaminuskoisia 'pakolaisia' on päästetty maahan. Ruotsi - missä raiskausluvut ovat kasvaneet 1472% siitä lähtien kun se alkoi toteuttamaan 'monikulturismia' - on jo romahduksen partaalla.

Islamilaisten tulijoiden tulvan hinta länsimaille on väkivalta ja kaaos 'islamin numerosäännön' mukaan: naisia ja lapsia käytetään hyväksi ja raiskataan; vanhukset ryöstetään; kirkkoja ja muita instituutioita vastaan hyökätään; terrori alkaa. Katsokaa muslimien rinnalla elävien toisuskoisten ahdinkoa, jotta saatte käsityksen siitä, mitä on tulossa.

Se on ikävää, mutta näyttää siltä, että joudumme viimeinkin maksamaan hinnan vuosikymmenien tahallisesta välinpitämättömyydestä. Jos länsimaat eivät opi totuutta islamista teoriasta, doktriinista, historiasta eivätkä edes käynnissä olevista tapahtumista, annetaan heidän sitten oppia käytännössä ja henkilökohtaisen kokemuksen kautta.

Jos joku länsimaa on tällaisen omakohtaisen kokemuksen jälkeen yhä liian poliittisesti korrekti toimimaan oman hengissäsäilymisensä nimissä, antaa sen sitten kuolla. Sillä on päivänselvää, että silloin ei ole jäljellä mitään, mitä kannattaisi säilyttää.


Alkuperäinen kirjoitus: http://www.raymondibrahim.com/islam/direct-experience-the-one-benefit-of-accepting-muslim-migrants/


13 kommenttia:

 1. Moni on liian laiska/kiireinen lukemaan monia hyviä uutisia, kirjoja, pitkiä tekstejä ja kahlaamaan läpi nettiä. Etenkin ne, joilla suurin tarve ymmärrykselle olisi. Elokuvia on aina helpompi katsoa. Islam olisi otollinen aihe leffateatteriin valkokankaalle valistamaa meitä tulevasta johon valtio voisi kulttuurirahaa antaa hyötykäyttöön, niin että suvaitsevaisto pääsee elokuviin. Jos saadaan vielä 3D lasit niin aina vain parempi kokemus oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kriittisiä elokuvia islamista on ollut suunnitteilla kaksikin kappaletta. Toinen on "Hamasin pojan" Mosab Hassan Yousefin elokuva islamin profeetasta ja toinen on Ali Sinan pitkäaikainen projekti samasta aiheesta. Uutinen on vuodelta 2012, en tiedä mikä näiden tämänhetkinen tilanne on.

   Lue näistä lisää täältä:
   http://www.theguardian.com/film/2012/sep/26/muhammad-movies-planned

   Hiljan on Iranissa julkaistu myös elokuva islam profeetasta, joka esittää islamin "rauhan uskontona". Silti sitä jo syytetään jumalanpilkasta...

   Lisää täältä: http://theiranproject.com/blog/2015/09/30/muhammad-s-movie-praises-and-objections/

   Poista
 2. Tässä on ikävää se, että yksi niistä länsimaista, jotka ovat itsetuhon tiellä, sattuu olemaan Suomi. Tässä iässä en enää viitsisi lähteä pakolaiseksi johonkin vapaaseen maahan. Pojilleni olen kyllä sitä yrittänyt suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että tässä vielä tarvitsee vaipua epätoivoon. Kun Ruotsin ja muutaman muun maan tilanne eskaloituu, niin Suomessa ehditään vielä tehdä korjausliike. Muuttomaaksi suosittelen Japania. Heillä on tosin hyvin tiukka maahanmuuttopolitiikka, mutta ei kuitenkaan aivan mahdoton - onhan Japanissa ollut jopa suomalaissyntyinen parlamentin jäsen: https://fi.wikipedia.org/wiki/Marutei_Tsurunen

   Poista
  2. Yritän. Kiitos vinkistä. Eräs veljeni koulukaveri muutti myös Japaniin ja perusti sinne perheen paikallisen tytön kanssa. Kyllä Japaniin muuttaminen on aivan mahdollista, kunhan vain opettelee kaikki paikalliset tavat pilkuntarkasti. Ja luultavasti myös täytyy hyväksyä, etteivät paikalliset koskaan unohda, että olet ulkomaalainen. Mutta se on pientä, jos saa elää rauhassa.

   Poista
 3. Hypoteesi. Itsetuhomaiden asukkaat luulevat katsovansa televisiota, kun katsovat televisiouutisia. Koska niiden tapahtumat eivät tähän mennessä ole koskeneet heitä käytännössä, niin he uskovat niin käyvän jatkossakin.

  Jos nyt sitten jotain sattuu, niin itsetuholaiset sulkevat tapahtuneen pois tietoisuudestaan. Niin he säilyttävät turvallisuudentunteensa. Se on paljon mukavampaa, kuin herätä todellisuuteen.

  Asiasta toiseen. Kiitokset Ibnmatille tämän blogin pidosta. Tästä on paljon apua lukijoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ano. Ongelma on juuri se, että "viralliset" tahot eivät kerro suurelle yleisölle kaikista ongelmista tai ne jopa ajavat omaa "totuuttaan". Jos A-Studio tekisi vaikka vain yhden ohjelman Raymond Ibrahimin raportoimista kristittyjen vainoista tai YLE esittäisi dokumentin "Mitä lännen tulee tietää" lauantai-iltana, se vastaisi ehkä tuhatta tällaista blogia. Satoja tuhansia katsojia.

   Raymond Ibrahim on julkaissut jo vuosia kuukausittaista raporttia kristittyjen vainoista:
   http://www.raymondibrahim.com/muslim-persecution-of-christians/we-did-what-we-learned-attacking-christians-muslim-persecution-of-christians-august-2015/

   Mitä lännen tulee tietää:
   https://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/

   Poista
 4. En usko, että islam kykenee valloittamaan Eurooppaa, mutta valtavaa tuhoa se pystyy saamaan aikaan. Eurooppa on nyt vedenjakajalla tässä suhteessa. Enemmistö jo vastustaa islamin etenemistä ja nyt, kun näitä "pakolaisia" on ollut pakko sijoittaa jo keskiluokan asuinalueille, osin jopa yläluokan asuinalueiden tuntumaan, on ns suvaitsevaistenkin ääni hiljalleen muuttunut. Saksassa tästä on jo paljon esimerkkejä. Tilanne toki tulee pahenemaan vielä paljon, ennen sen paranemista, eli rajojen sulkemista ja tunkeutujien karkoitusta. Euroopalla on yksi valtti ja se on, että olemme omassa maassamme ja nuo ovat tunkeutujia. Sen lisäksi meitä ohjaa järki, kun taas muslimit ovat fanaattisia ja älyltään huomattavasti jäljessä keskiverto valkoista Euroopassa. Täytyy muistaa, että nuo eläisivät teltoissa ja savimajoissa keihäiden ja jousien kanssa, mikäli ei länsimaista teknologiaa olisi. Mutta paljon tuhoa he tulevat saamaan aikaan. Tärkeintä olisi saada eliminoitua kultuurimarxsistiset ainekset yhteiskunnasta, sillä he ovat tämän koko kupletin arkkitehtejä. Tätähän on suunniteltu jo pitkään 60-luvulta saakka jolloin hippiliikkeet ja muut vasemmiston ryhmät saivat politiista valtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tärkeintä olisi saada eliminoitua kultuurimarxsistiset ainekset yhteiskunnasta, sillä he ovat tämän koko kupletin arkkitehtejä. Tätähän on suunniteltu jo pitkään 60-luvulta saakka jolloin hippiliikkeet ja muut vasemmiston ryhmät saivat politiista valtaa".

   Juuri noin, tuo viides kolonna on syyllinen.

   Poista
 5. https://www.youtube.com/watch?v=SQM0SvfiOLQ

  Olemme rantautuneet myös Suomeen nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. melkoisen mielenkiintoinen linkki!

   Poista
 6. Olen perustanut blogin jossa kirjoitan monista aiheista mutta jossa on toisinaan myös juttua uskonnoista: http://korrektiako.vuodatus.net/lue/2015/11/fundamentalismi-ja-fundamentalismi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa meidän bloggaajien monilukuiseen joukkoon! Lisään blogisi tuonne oikean reunan linkkilistaan.

   Poista