27. marraskuuta 2015

Tutkimus: Islam on maailman väkivaltaisin uskonto

Nicolai Sennels Jihad Watchissa:

Tanskalainen lingvisti Tina Magaard tutki kolme vuotta kymmenen suurimman uskonnon kirjoituksia. Tarkoituksena oli tutkia yllyttivätkö uskonnot väkivaltaan.

Johtopäätös oli selvä: "Islamin tekstit eroavat selvästi muiden uskontojen teksteistä siten, että niissä kehotetaan muita enemmän väkivaltaan ja aggressioon toisten uskontojen seuraajia kohtaan. Sieltä löytyy myös suoria kehotuksia terrorismiin... Lisäksi tulevat Koraanin sadat kehotukset taistella toisia uskontoja tunnustavia vastaan."

Jakeet ovat mustavalkoisia ilman lieventävää kontekstia. Eräs toisuskoisten käsittelyä koskeva jae kuuluu: "Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät!" (Koraani 47:4)

Islam ei ole ainoastaan kirjoituksissa maailman väkivaltaisin uskonto. Laaja tutkimus, joka perustui 45.000 henkilön haastatteluun, vahvistaa, että se on maailman väkivaltaisin uskonto myös käytännössä.

Tutkimus osoittaa, että islam on ainut uskonto, jossa ihmiset tulevat sitä väkivaltaisemmiksi, mitä vahvemmin he uskovat uskontoonsa.

Se tosiasia, että islam on maailman väkivaltaisin uskonto, on todennäköisin syy siihen, miksi muslimit ovat 11.9.2001 jälkeen syyllistyneet yli 27.000:een kuolonuhreja vaatineeseen terroritekoon islamin nimessä. Se on noin 2000 vuodessa, tai viisi päivässä.

Toinen tosiasia on, että muslimien määrä länsimaissa kasvaa dramaattisesti ja heistä on tulossa yhä uskonnollisempia: 75 prosenttia Euroopan muslimeista on sitä mieltä, että maailman väkivaltaisimman uskonnon kirjoitukset tulee ottaa kirjaimellisesti.

Luultavasti tämä on syy siihen, että 80 prosenttia Hollannin nuorista turkkilaisista ei näe "mitään väärää" jihadin julistamisessa toisuskoisia vastaan. Ja että 27 prosenttia ranskalaisnuorista ja 14 prosenttia kaikista alle 25-vuotiaista brittinuorista suhtautuu myötämielisesti terrorijärjestöön nimeltä Islamilainen Valtio. Näistä luvuista suurimman osan muodostavat luultavasti nuoret muslimit.

Eurooppa on nyt suurimman haasteen edessä, mitä se on milloinkaan kohdannut.


Quran and gun

Alkuperäinen kirjoitus: http://www.jihadwatch.org/2015/11/research-islam-really-is-the-worlds-most-violent-religion2 kommenttia:

 1. Niinpä. Miten tämän saisi suvaitsevaistolle perille? Eilisessä A-studiossakin juontaja jätti tekemättä tärkeitä jatkokysymyksiä, kun irakilainen sanoi ettei raiskauksissa ole kyse islamista vaan ('vain') kulttuurieroista. Mitenkäs ne imaamien jutut ikkunalaudalle jätetyistä lihapaloista jotka 'viaton' kissa vaan ohimennen poimii ... eikö todellakaan mitään tekemistä islamin kanssa?
  -Beowolf-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ne "kulttuurierot" sitten tulevat? Eräs suuri nimittäjä, vaikka ei tietenkään ainut, on uskonto. Me emme täällä Suomessa helposti ymmärrä, että meidän kulttuurimme perustuu suurelta osin tuhatvuotiseen kristinuskon vaikutukseen. Irakilaiset ovat olleet saman ajan islamin vaikutuksen alaisena. Kristinusko ja islam tuottaa erilaisen kulttuurin.

   Poista