8. maaliskuuta 2012

Allahu Akhbar huudettu!

Turkulaiset kurdit tulivat sitten Helsinkiin osoittamaan mieltään koraanien häpäisyä vastaan. Vaikka heitä olikin vain bussillinen, eikä ulkomailta tuttuja vihasta vääristyneitä kasvoja, tappamiseen yllyttäviä kylttejä tai polttopulloja lennellytkään, niin silti minua kylmäsi tapahtumasta otetun videon lopussa huudetut Allahu-Akhbarit - alkaako islam paljastaa nyt Suomessakin todelliset kasvonsa?

Tämä tilanne on käytettävä hyväksi! Turun sanomien lehtijuttua ja siihen liittyvää videota sekä tuota youtube-videota on levitettävä mahdollisimman laajalle. Nyt on mahdollista herättää ihmisiä huomaamaan minkälaisia ihmisiä nämä uskontoonsa vakavasti suhtautuvat muslimit ovat ja että heitä todella on täällä Suomessakin. En usko, että niihin tarvitsee liittää edes mitään selityksiä, eiköhän nuo puhu itse puolestaan.


KOTITEHTÄVÄ:

Lähettäkää kaikkiin mahdollisiin foorumeihin mitä keksitte nämä kolme linkkiä:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/317935/Koraanien+hapaisytapaukset+saivat+turkulaismuslimit+liikkeelle

http://www.tstv.fi/?v=1.2&id=2501636&type=recordvideo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vLtrC3AqFtw


Foorumeita, joihin voitte laittaa linkkejä:


On tärkeää, että ihmiset näkevät minkälaisia kiihkoilijoita ja vihapuhujia meillä on vierainamme. Meilläkin on muutoin vielä edessämme tällaiset näyt:


Ei minun vahtivuorollani!


-Ibn Matti

_______________________________

Mielenosoituksessa pidetty puhe tässä:

Koraanimme on monien tuhansien ihmisten sydämissä. Jopa ulkoa osattavissa. VIHOLLISET tietävät kuinka paljon koraania rakastetaan ja kuinka tiiviisti sitä noudatetaan ja kunnioitetaan, sekä kuinka paljon muslimeja palvelee islamia koraanin mukaisesti. VIHOLLISET katsovat tätä islaminuskoa todella masentuneena kun he näkevät kuinka ihmiset joukottain kääntyvät islamiin ja miten islamin väkimäärä kasvaa suuriin lukemiin.


Näiden asioiden vuoksi islamin VIHAAJAT käyttäytyvät islamia kohtaan erittäin lapsellisesti ja häpeällisesti, muun muassa polttamalla ja repimällä tai muulla tavalla häpäisemällä koraania. Yksi hyvä esimerkki tästä on Guantanamon vankileiri, jossa muslimivankien kidutuksen aikana vankien eteen laitettiin koraani, jonka luo käskettiin muun muassa koiria virtsaamaan kirjan päälle. Tälläinen käyttäytyminen on VIHOLLISTEN tapa käyttäytyä. Kaiken lisäksi Irakin vallan kaaduttua kaikki näkivät omilla silmillään kuinka amerikkalaiset sotilaat piirsivät ristin koraanimme päälle ja osa koraaneista laitettiin maalitauluksi joihin sitten ammuttiin luodeilla. Muslimit suuttuivat kyseisestä tapauksesta todella rajusti ja näin on syntynyt VIHA heitä kohtaan tähänkin päivään asti.

On käsittämätöntä hyvät rakkaat muslimit kuinka voidaan häpäistä puolentoista miljardin ihmisen pyhää kirjaa. Tämä on yksi esimerkki sadoista tapahtumista, puhumattakaan Van Goghin elokuvasta joka tehtiin Hollannissa. Hollannissa somalialaisen naisen avulla, joka oli kääntynyt pois islamista. Naisen ruumiinosaan halventamistarkoituksessa osa koraanin tekstejä.

Sitten Tanska tuli peliin mukaan, jolloin piirrettiin pilakuvia rakkaasta profeetastamme ja jossa kuvattiin kuinka profeetallamme oli turbaani päässä ja räjähteitä siinä turbaanissa. Tämän jälkeen tuli Norjan lehdistö mukaan, joka jakoi samat pilakuvat profeetastamme. Muslimeiden pyhänä päivänä hyvät rakkaat nämä synnyttivät VIHAA muslimeiden keskuudessa, jonka jälkeen alettiin polttaa Tanskan ja Norjan lähetystöjä monissa monissa muslimimaissa. MONET KUOLIVAT MARTTYYREINA rakkaan profeettamme tiellä ja tästä syystä Tanska kärsi 8 miljardin euron edestä viennissä

Tämän lisäksi on myös lukemattomat muut tapaukset. Hollanit ja muut maat. Lisäksi se mitä Amerikassa tapahtui kun Terry Johnsson, Floridan pappi pyysi jos valittaisiin päivä johon määrättäisiin yleiseksi koraanin polttopäiväksi ja päättivät polttaa 200 koraania samana päivänä. Muslimien painostuksesta asiaa ei kuitenkaan pantu toimeen, mutta kuitenkin, tämä niin sanottu pappi rupesi polttamaan ja levitti tämän polttamistapauksen Youtubessa.

Hyvät muslimit. Lehdistö ja media haluavat tehdä koraanistamme samanlaisen kuin raamattu on, jotta ne voisivat mediassa halveksua ja halventaa sitä halujensa mukaan. Tämä ei ole mahdollista.

Kuten kaikki tiedämme, vaikka yksikään muslimivaltio ei tulisi tukemaan meitä tässä asiassa, koraanin eteen me muslimit annamme kaikkemme, jotta sitä ei halvennettaisi ja jotta tälläisestä ei tulisi yleistä tapaa. Siksi hyvät muslimit me kehoitamme toinen toistamme, antakaa enemmän rakkautta koraanille. Olkaa valppaampia. Kaikki tiedämme, että arabikevät on tulossa askel askeleelta ja uskontomme laajenee päivä päivältä ja koraani tulee olemaan elämän nuora valtaosalle ihmisistä. Kaikki tulee vielä ilmi, että islam on oikea RAUHANUSKONTO, oikea RAUHANUSKONTO. Allahu akhbar! Allahu akhbar! Allahu Akhbar......

(Puhe kopioitu Jari-Petri Heinon blogista)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti