21. maaliskuuta 2012

Puhu totta islamista

Pat Condellin uusin puheenvuoro:Islamofobiateollisuus on nopea marisemaan ja valittamaan joka käänteessä, niin kuin kaikki tietävät, ja viimeksi he ovat marisseet ja valittaneet jostain, jota he kutsuvat islamin negatiiviseksi näkyvyydeksi Brittiläisessä mediassa jolla he tarkoittavat totuudenmukaista näkyvyyttä, vaikka todellisuudessa me emme saa sitä läheskään tarpeeksi.

Esimerkiksi, kun hiljattain paljastettiin, että niin sanottu "kunniaväkivalta", jossa musliminaisia pahoinpidellään ja murhataan oman perheen toimesta, on suuresti lisääntynyt, BBC:n raportissa ei missään mainittu yhtä olennaista ainesosaa: rauhan uskontoa. Tämä keskeinen tiedon palanen oli huolellisesti retusoitu pois antaen ymmärtää, että tämä on Brittiläinen ilmiö ja syyllinen on koko yhteiskunta.

Samoin kun kuulemme järjestäytyneistä muslimimiesten jengeistä, jotka käyttävät hyväkseen ja raiskaavat alaikäisiä tyttöjä, media ei koskaan viittaa näiden miesten uskontoon jonka naisvihamieliset arvot ovat muokanneet heidän naiskäsitystään vaan käyttää mieluummin ilmaisua "aasialainen", mikä on karkea loukkaus hinduja ja sikhejä vastaan, jotka eivät käyttäydy tällä tavoin, mutta jotka kuitenkin leimataan samalla näiden raukkamaisten ja epärehellisten lehtimiesten toimesta heidän pelätessään loukkaavansa islamin marisevia, yliherkkiä ammattiloukkaantujia.

Ihmiset sanovat usein, että huonot asiat islamissa ovat kulttuurisidonnaisia, eivät uskonnollisia. Ihanko totta? Se mitä tapahtuu Saudi-Arabiassa, ei ole kulttuuria. Se on puhdasta uskontoa, puhdasta islamia, ja puhdasta mielenvikaisuutta. Puhumme maasta, jota johtaa rautaisella nyrkillä kourallinen julmia vanhoillisia uskonoppineita. Maasta, jossa ihmisiä teloitetaan noituuden harjoittamisesta, maasta jossa teloitetaan homot ja kohdellaan naisia ali-ihmisinä ja missä fanaattiset kirjoituksissa uitetut tomppelit saavat kuljeskella kaduilla valvomassa sharia-lain noudattamista keskiaikaisella ankaruudella.

Ongelma on uskonto, ei kulttuuri. Iranin ongelma on uskonto, ei kulttuuri. Iranilaiset eivät ole arabeja, mutta heidät on alistanut vieras arabiuskonto ja nyt heidän maansa koko huomio keskittyy arabien tilanteeseen - Palestiinaan - eikä Iranin omaan tilanteeseen.

Tähän on syynä se, että uskonnolliset fanaatikot, jotka hallitsevat Irania vastoin sen oman kansan tahtoa, ovat mielenvikaisia.  Heidän päänsä ovat niin täynnä barbaarista uskontoa ja he ovat niin pakkomielteisesti tappamassa juutalaisia, että he ovat päättäneet järjestää ydinnäytöksen.

Heitä ajaa voimakas apokalyptinen uskonnollinen harha ja he ovat valmiita toimimaan heti tilaisuuden tullen. Heillä on samanlainen mielenlaatu kuin satoja vuosia sitten Eurooppaa hallinneilla uskonnollisilla fanaatikoilla, ja jos niillä ihmisillä olisi ollut ydinase, kukaan meistä ei olisi nyt tässä.

Monet Britannian muslimeista, mukaanlukien lastenraiskaajajengit (ne kaikki), tulevat Pakistanista, missä uskonto on muokannut kulttuurin ja jumalanpilkka on kuolemalla rangaistava rikos. Se on uskonnon vaatimus ja kulttuuri tekee niin kuin käsketään, muuten uskonto järjestää joukkion lukutaidottomia raakalaisia mellakoimaan kaduille ja satoja ihmisiä on vaarassa kuolla.

Uskonto on ongelma, ei kulttuuri. Kulttuuri ei ole millään muotoa mahtava, mutta ilman uskontoa se olisi hemmetin paljon parempi.

Ja me täällä Britanniassa tuomme maahamme tätä uskontoa tukkukaupalla, jossa se on suunnilleen yhtä tervetullut kuin Normannien valloitus, huolimatta kaikista kliseistä ja valheista, joita poliitikot kertovat meille suvaisevaisuudesta ja kunnioituksesta ja "yhteisöllisyydestä", koska ihmiset ovat oppineet, aivan kuin he ovat oppineet kaikkialla lännessä, että tämä on paljon enemmän kuin vain uskonto.

Se on levittäytymiseen ja yliherruuteen pyrkivä ideologia, joka käytää hyväkseen uskonnonvapautta ja kulttuurista syyllisyydentuntoa tyrkyttääkseen jatkuvia vaatimuksia erikoiskohtelusta, jota säestetään epäsuoralla väkivallan ja selkkauksen uhalla. Toisin sanoen, kulttuuriterrorismilla.

Oli se työpaikoille ängettyjä rukoilutiloja - mihin ne eivät kuulu, tai muslimit rukoilemassa keskellä katua tukkien liikenteen, hoitohenkilökunnalle annetut vapautukset hygieniasäännöistä, poliisi katsomassa sormien läpi ympärileikkauksia, yliopistot sallimassa jihadistien rekrytoinnin kampuksella, sharia-tuomioistuin polkemassa naisten ihmisoikeuksia tai halal-lihan syöttäminen koko kansalle heidän tietämättään tai kysymättä heidän suostumustaan, yhteiskunta näyttää aina kumartavan islamin kohtuuttomille vaatimuksille ja jos kuka hyvänsä uskaltaa kyseenalaistaa sen, häntä joko panetellaan rasistiksi tai uhataan avoimesti väkivallalla.

Tämä on se mitä median pitäisi sanoa islamista, jos toimittajilla olisi sisua tehdä työnsä ja kertoa totuus, koska se on totuus ja kaikki tietävät, että se on totuus. Ja voit halutessasi kutsua minua rasistiksi, kun sanon niin, ja vihanlietsojaksi ja fanaatikoksi ja kaikeksi sellaiseksi  - anna tulla vaan kaikki, ole hyvä- mutta kun sinulta sitten loppuvat sanat, niin se on edelleen totuus. Sori vaan.

Kiitos meidän moraalisen pelkuruutemme meillä on nyt Britanniassa satoja sääntelemättömiä madrasseja, joissa opetetaan kymmeniä tuhansia lapsia inhoamaan kulttuuria, missä he elävät. Se ennustaa hienoa tulevaisuutta "yhteisöllisyydelle", vai mitä?

Madrassa, jos et tiennyt, on islamilainen koulu. Toisin sanoen se on sellainen paikka, mistä tulet ulos vieläkin tietämättömämpänä kuin menit sisään.

Ja juuri viime kuussa meillä oli hyvä esimerkki siitä mentaliteetista mihin nuo paikat rohkaisevat,kun kolme muslimimiestä tuomittiin vihanlietsonnasta lehtisien jakamisesta, joissa vaadittiin homoja teloitettavaksi. Heidät todettiin syyllisiksi, mutta mielestäni olisi ollut täsmällisempää ja rehellisempää todeta heidät mielenvikaisiksi.

Yksi heistä sanoi, että hän teki sen siksi, koska hän haluaa kehittää yhteiskuntaa. No jaa, hänellä on helppo keino tehdä niin - muuttaa pois maasta ja viedä fanaattiset karvanaamaiset ystävänsä mukanaan. Syyttäjä perusteli, että lehtiset eivät olleet opetuksellisia vaikka itse asiassa ne olivat erittäin opetuksellisia: ne selvästi totesivat sen mitä islam todellisuudessa opettaa eikä sitä mitä kiertelevät apologistit haluaisivat sen opettavan.

Islam todella määrää kuolemantuomion homoseksuaalisuudesta. Se on tosiasia. Ja maissa, joissa islam on vallassa, he myös innokkaasti panevat niitä täytäntöön.

Kiitos islamilaisen massamaahanmuuton, Euroopassa on tänään paikkoja, joissa kerjäät fyysistä hyökkäystä, jos annat ymmärtää olevasi homo (tai juutalainen, ei sen puoleen).

On kiistämätön tosiasia, että mitä enemmän muslimeita on yhteiskunnassa - ei aasialaisia vaan muslimeja -sitä turvattomampi se luultavasti on homoille ja juutalaisille, ja naisille, ja kaikille jotka yrittävät harjoittaa perusoikeuttaan sananvapauteen.

Ja mistä tämän viheliäisen uskonnon positiivisen näkyvyyden odotetaan tulevan? Uskonnon, joka rutiininomaisesti vastaa pienimpäänkin arvosteluun teeskentelemällä idioottimaista läpinäkyvää tunteellisuutta, kun sen omat kirjoitukset ovat tunteettomuuden, julmuuden ja sosiaalisen erottelun käsikirja.Tapa vääräuskoinen missä hyvänsä tapaat hänet. Teloita homot. Murhaa uskonluopiot. Alista naiset. Hävitä juutalaiset.

Sellaisella ideologialla ei ole asiaa vaatia herkkätunteisuutta ja sen puolestapuhujien mielipiteille pitäisi antaa vähemmän huomiota kuin toisten ihmisten mielipiteille, eikä päinvastoin.

Rauhaa!Tämä on suomennos alla olevasta Pat Condellin videosta.


-Ibn Matti1 kommentti: