24. maaliskuuta 2012

Blogikatsaus Toulousen tiimoilta

Moni suomalainen blogisti on jo avatutunut Toulousen tapahtumien tiimoilta, ja kirjoitukset ovat sen verran laadukkaita, että tyydyn itse vain mainostamaan muiden kirjoituksia. Vihjatkaa ihmeessä, jos minulta on jäänyt huomaamatta joku hyvä kirjoitus.

Mikko Mäkinen: http://ajattelemista.blogspot.com/2012/03/merahin-tapaus-paljastaa-lannen.html

Kun vihollista ei kyetä määrittelemään, ei ole mahdollista laatia strategiaa sen aiheuttaman uhan poistamiseksi, eikä siksi kyetä tekemään myöskään tehokasta kansainvälistä yhteistyötä tai edes kansallisia suunnitelmia melko vapaasti rajat ylittävien jihadistien toimintamahdollisuuksien rajoittamiseksi. Tämä on perussyy sille, että sotilaallisesti ja taloudellisesti ylivoimaiset länsimaat eivät pärjää islamilaisen maailman paljon heikommille vihollisilleen.


Keskiäkäinen mies: http://hampaankolosta.blogspot.com/2012/03/haussa-aarioikeistolainen.html

Vasemmistolla kun ei ole yleensä koskaan eikä missään ollut mitään estoja järjestää poliittisia tanssiaisia  tuoreilla haudoilla. Se on jo monesti nähty ihan kotimaisissakin ympyröissä. Ja Ranskassa on parasta aikaa meneillään presidentinvaalitaistelu. Joten Ranskan vasemmisto alkoi välittömästi hyväksikäyttää Toulousen uhreja oman vaalikamppanjansa ajamiseen. Leimatakseen "aärioikeistolaista" Marine LePeniä ja hänen retoriikkaansa satunnaisesti myötäilevää Sarkozya. Ja Suomen tiedotusvälineet seurasivat kärppänä perässä, koska se sopi erinomaisesti myös heidän nykyiseen agendaansa. Loogisesti vääjäämätöntä todisteluketjua rakenneltiin jo kiihkeästi toimituksissa ja "aktivisti"piireissä: 

Ironmistress: http://takkirauta.blogspot.com/2012/03/viharikokset-poliittinen-korrektius-ja.html

Poliittinen korrektius on bolševismia frakki päällä, ja tapa, jolla uutisointi on hoidettu epäillyn henkilöllisyyden paljastuttua kertoo ehkä kaikkein parhaimmin siitä miten syvälle tämä marxilainen mätä on yhteiskunnassamme levinnyt. Koko juttu halutaan vaieta mahdollisimman nopeasti ja lakaista maton alle. Syyllinen olikin se kaikkein ilmeisin - islamistiterroristi. On todennäköistä, että koko juttu haudataan niin nopeasti kuin mahdollista eikä siihen enää palata. Tämä vasemmiston suvaitsevaisuus-, monikulttuuri- ja subversioagendan vuoksi. Eihän Tampereenkaan murhapoltosta ole tapauksen jälkeen hiiskuttu sanaakaan.


Vasarahammer: http://vasarahammer.blogspot.com/2012/03/toulousen-jihadisti.html


Kun terroristi paljastui muslimiksi, median ja johtavien poliitikkojen reaktiot noudattivat tavanomaista kaavaa. Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy ehti jo kertomaan, mikä ei ainakaan ollut iskujen motiivi:


”Islaminuskolla ei ollut mitään tekemistä tämän miehen järjettömien tekojen kanssa. Ennen kuin hän tappoi juutalaisia lapsia, hän surmasi muita muslimeja.”


Kumitonttu: http://murphyssoninlaw.blogspot.com/2012/03/aarivasemmisto-ryhtyy-vakivaltaiseksi.html

Ranskassa terroristi on hyökännyt juutalaiseen kouluun tappaen neljä henkilöä, joista kolme alaikäisiä. En edes jaksa alkaa etsiä tekijän tarkempia kuvauksia, joten heitän lonkalta melko varman napakympin: vasemmistolaiseen ryhmittymään kuuluva nuorehko islaminuskoinen mies [Lisäys 21.3.2012 24-vuotiaan miehen luona oli aina paljon väkeä paikalla ja ampuja itse kertoo kuuluvansa al-Qaidaan]. 


Tapahtumien kulku löytyy täältä: http://www.guardian.co.uk/news/blog/2012/mar/22/france-shooting-toulouse-police-suspects-jewish-school-raid
- Ibn Matti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti