31. maaliskuuta 2012

Euroopan valot ovat sammumassa

Geert Wildersin puhe oikeudessa 7.2.2011:

Kiitos, puheenjohtaja, oikeuden jäsenet.

Valot ovat hitaasti sammumassa kaikkialla Euroopassa, kaikkialla mantereella, jossa kulttuurimme kukoisti ja missä luotiin vapautta, vaurautta ja sivilisaatio.

Länsimaiden perustukset ovat kaikkialla hyökkäyksen kohteena. Kaikkialla Euroopassa eliitti suojelee ideologiaa, joka on yrittänyt tuhota meidät tuhannen neljänsadan vuoden ajan. Ideologiaa, joka on syntynyt aavikolla eikä pysty tuottamaan muuta kuin aavikkoa, koska se ei anna ihmisille vapautta.

Islamilainen Mozart, islamilainen Gerard Reve [hollantilainen kirjailija], islamilainen Bill Gates; heitä ei ole, koska ilman vapautta ei ole luovuutta. Uskon kaikesta sydämestäni, että islamin ideologia on erityisen kuuluisa tappamisesta ja sorrosta ja voi ainoastaan tuottaa yhteisöjä, jotka ovat takapajuisia ja köyhiä.

Yllättäen eliitti ei halua kuunnella tämä ideologian arvostelua. Oikeudenkäyntini ei ole yksittäistapaus. Vain hölmöt voivat ajatella niin.

Joka puolella Eurooppaa monikulttuurinen eliitti julistaa sotaa omalle kansalleen. Heidän tavoitteensa on jatkaa strategiaa joukkomaahanmuutosta, joka lopulta johtaa islamilaiseen Eurooppaan - Eurooppaan ilman vapautta: Eurabiaan.

Valot ovat sammumassa Euroopassa. Jokainen joka ajattelee tai puhuu itsenäisesti, on vaarassa.

Vapautta rakastavat kansalaiset, jotka kritisoivat islamia, tai vaikka vain vihjaavat, että rikosten ja kunniamurhien ja islamin välillä on yhteys, joutuvat kärsimään ja heitä uhkaillaan, vainotaan ja kriminalisoidaan.

Ne jotka kertovat totuuden, ovat vaarassa.

Valot ovat sammumassa Euroopassa. Joka paikassa Orwellilainen ajatuspoliisi on työssään, etsimässä ajatusrikoksia kaikkialta ja määräilemässä tavallista kansaa siitä, miten saa ajatella.

Puheenjohtaja, oikeuden jäsenet: Tämä oikeudenkäynti ei koske minua. Se on jotain paljon suurempaa.

Sananvapaus ei ole niiden omaisuutta, jotka sattuvat kuulumaan tämän maan eliittiin. Se on erottamaton oikeus, kansamme syntymäoikeus. Sen puolesta on taisteltu satoja vuosia ja nyt se uhrataan, jotta voitaisiin miellyttää totalitaristista ideologiaa.

Tulevat sukupolvet muistelevat tätä oikeudenkäyntiä ja miettivät kuka oli oikeassa. Kuka puolusti vapautta ja kuka halusi päästä siitä eroon.

Valot ovat sammumassa Euroopassa. Vapauttamme rajoitetaan joka paikassa, niinpä toistan sen mitä sanoin täällä viime vuonna:  Vapailla ihmisillä on paitsi erioikeus, myös velvollisuus puhua sellaista ideologiaa vastaan, joka vaarantaa vapauden.

On siis oikeus ja velvollisuus - ja siis myös minun velvollisuuteni Alankomaiden parlamentin jäsenenä - kertoa totuus pahuuden ideologiasta, jota kutsutaan islamiksi.

Toivon että sananvapaus selviää voittajana tästä oikeudenkäynnistä. Sen lisäksi että toivon tulevani vapautetuksi syytteistä, toivon erityisesti että sananvapaus säilyy Alankomaissa ja Euroopassa.
Geert Wildersin asetettiin syytteeseen mm. elokuvan Fitna takia. Katso Fitna täältä:


http://mustakoira.blogspot.com/2012/03/blog-post_23.html-Ibn Matti


1 kommentti: