26. maaliskuuta 2012

Paul Westonin puhe pedofiilijengeistä


Käännös British Freedomissa julkaistusta Paul Westonin puheesta:

Brittien poliisi on nyt vähemmän häpeällinen kuin se oli muutama vuosi sitten. Ei kovinkaan kauan sitten oli vain vähän raportointia tapauksista, joissa muslimimiesten jengit olivat huumanneet, käyttäneet hyväkseen, raiskanneet ja murhanneet alkuperältään brittiläisiä tyttöjä.

Hiljaisuuden muuri oli pystytetty liberaalin eliitin keksimän uuden verbaalisen konseptin "yhteisöllisyyden" (community cohesion) nimissä. Liberaalin eliitin, jonka mielestä on parempi, että alkuperäisväestö pysyy tietämättömänä brittimuslimien harjoittamasta kammottavasta hyväksikäytöstä. Sinänsä ymmärrettävää, koska siitä tietäminen saisi hölmöimmänkin liberaalin kyseenalaistamaan muslimien massamaahanmuuton liberaaliin demokratiaamme, joka kerran oli Iso-Britannia.

Eräs selitys historialliseen vaikenemiseen on luullakseni tämä. Se tosiasia että Mohammed avioitui kuusivuotiaan Aishan kanssa ja yhtyi häneen hänen olleessaan yhdeksän vuotias voi hyvinkin olla osasyy tähän likaiseen juttuun yhdessä sen tosiasian kanssa, että muslimimiehet pitävät musliminaisia toisen luokan kansalaisina - puhumattakaan vääräuskoisista naisista.

Mutta nyt kun kun liberaali hiljaisuus on murtunut, näytämme vastaansanomattomasti kärsivän muslimipedofilia- ja hyväksikäyttöepidemiasta. Dewsbury, Leeds, Blackburn, Blackpool, Derby, Rochdale, Birmingham jne. jne. - niissä kaikissa näyttää oleva ikioma islamilainen alaikäisiä tyttöjä raiskaava jengi, viimeisinä lisäyksinä Oxford ja Glasgow. Täytyy sanoa, että monikultturismin hyödyt, joita meitä jatkuvasti kehotetaan juhlimaan, ovat varsin hyvin edustettuina myös maantieteellisesti.

Jos tilanne olisikin se, että valkoihoiset miehet raiskaisivat nuoria muslimityttöjä, se olisi ollut pääotsikkona jo kauan sitten, mutta valitettavasti alkuperäiset britit ovat nyt toisen luokan kansalaisia omassa maassaan. Näinä turmeltuneina monikulttuurisuuden aikoina kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia, paitsi meidän oma kulttuurimme.

Jos BBC ja Germaine Greer eivät ole liian kiireisiä lähipäivinä, niin ehkä he haluaisivat kommentoida tätä asiaa. Ikuisina femimismin kannattajina he saattaisivat haluta tehdä sen. Ja kun he kerran aloittavat, ehkä he myös haluaisivat tuoda esiin ne 17.000 "kunnia"-väkivaltatapausta, joista Independent raportoi yhdessä tuoreen raportin kanssa, jossa sanotaan yhden viidestä muslimista pitävän sallittuna fyysisen väkivallan käyttöä sellaisia naisia kohtaan, jotka ovat häpäisseet perheensä. (Yksi monikultturismin puolista on se, että häpäisy voi tapahtua tapailemalla alkuperäisväestöön kuuluvaa miestä.)

Mutta vaikka britannian poliisi onkin nyt onnistunut keräämään riittävästi rohkeutta sitä kauheaa mahdollisuutta vastaan, että heitä kutsuttaisiin kaikenlaisilla nimillä, ja ovat nyttemmin alkaneet jo tehdä jotain suojellakseen lapsiamme muslimiraiskaajilta ja pedofiileiltä, voi mennä vielä aikaa ennen kuin Britannian feministit ja BBC saavat siihen riittävästi rohkeutta.

Vasemmistoideologia pitää edelleen muslimeja vähemmistönä, jota pitää suojella alkuperäisasukkaiden säälimättömältä sorrolta. Mutta miten kolmetoistavuotias yksinäinen teinityttö pystyisi sortamaan joukkoa aikuisia parrakkaita miehiä sen jälkeen, kun hänet on huumattu tai saatu tiedottomaksi votkalla, on niitä sivukysymyksiä mitä BBC:n feministien ja Greerin pitäisi oikeastaan kysyä itseltään.

Paul Weston jatkaa kertomalla Britanniassa puhjenneista mellakoista, joissa muslimit ovat joutuneet pakenemaan pesäpallomailoin varustettua väkijoukkoa ihmisten saatua tietää näistä pedofiilijengeistä. Weston varoittaa, että tämä on alkua kahinoille tai jopa sisällissodalle, ellei asialle pian tehdä jotain. Tilanne on kääntynyt päälaelleen: muslimeja on suojeltu alkuperäisväestön sorrolta niin tehokkaasti, että alkuperäisväestö on lopulta joutunut muslimien sorron kohteeksi.
-Ibn MattiEi kommentteja:

Lähetä kommentti