17. maaliskuuta 2012

Sarjakuvia Muhammetista

Jos et jaksa lukea tylsää kirjaa Muhammadin elämästä, niin kokeile Biography of Prophet Muhammad -sarjakuvaa! Sarjakuvakirja kertoo tarinoita Muhammadin elämästä ja ruuduissa on myös laitettu lähteet näkyviin, jolloin voi itse tarkistaa sarjakuvan paikkansapitävyyden. Nettisivulla olevat tarinat ova nimittäin sen verran hurjia, että ensiksi tulee mieleen, että olisiko joku rassisti keksinyt jutut ihan omasta päästään. Mutta kyllä ne on otettu suoraan islamin pyhistä kirjoista.

Tämä sarjakuva on suunnattu muslimeille, joilla ei useinkaan ole paljoa tietoa siitä mitä heidän rakas profeettansa todellisuudessa teki. Tarkoitus on siis saada muslimit ajattelemaan uskonnostaan kriittisesti. 

Kirja on saatavissa englanniksi, indonesiaksi, arabiaksi ja hindiksi. Sen voi myös tilata kovakantisena Amazonista.

muhammad_ummu_walad
Tappakaa kaikki jotka pilkkaavat Muhammadia, vaikke se olisi oma perheenjäsen.
 


Toinen hieman pilakuvamaisempi sarjakuva on Mohammad, Believe It or Else! Siinäkin on liitetty Koraanin jakeet sarjakuvasivulle. Sarjakuvan voi ladata täältä PDF-tiedostona. Tekjät sallivat kirjan tulostamisen ja jakelun, kunhan siitä ilmoitetaan heille, käyttöehdot tässä.

Tekijät myös pyrkivät saamaan sarjakuvan käännetyksi useille eri kielille. Ehkä joku innostuu kääntämään sen suomeksi?

Juutalaiset eivät noudattaneet sapattia, minkä takia Allah muutti heidät apinoiksi.
 

Tässä on vielä Steph Bergolin pilakuvia, joita voi käyttää ilmaiseksi islamisaation torjuntaan (jos ymmärsin ranskankielisen tekstin oikein...)

Fermons les mosquées, où qu'elles soient 

 


Hauskoja lukuhetkiä!

-Ibn Matti

1 kommentti:

  1. Sillä lailla! Ja meillä muutama tuhat puolueaktiivia ja toimittajaa moralisoi kauhuissaan, kun tämä sama sakki (joka kutsuu muita rotiksi ja apinoiksi) pillastuu siitä, että heitä ivataan herkästi pillastuviksi.

    VastaaPoista