17. toukokuuta 2016

Islam ja Turkin kristittyjen kansanmurhat

Serkan Engin: Islam and the Christian Genocides in Turkey


Kuten joku länsimaalainen on sanonut: totuus armenialaisten, assyrialaisten, kaldealaisten, nestorialaisten ja  Pontoksen kreikkalaisten kansanmurhista on, että ne olivat "kristittyjen kansanmurhia". Toisella puolella olivat turkkilaiset muslimit ja kurdit. Yhteiskunnallinen perusta ja omantunnon oikeutus näille kansanmurhille oli islamin laki.

Islam antaa kaikille muslimeille oikeuden tappaa ja raiskata jokaisen ei-muslimin sekä anastaa heidän rahansa ja omaisuutensa. Tosialliset tappajat näissä kansanmurhissa olivat petomaisen "Salaisen organisaation" (turkiksi Teşkilatı Mahsusa) joukot. Turkkilaisilla ja kurdeilla, jotka tappoivat toisuskoisia naapureitaan, ei ollut "nationalismia" kuten heidän komentajillaan, "Yhtenäisyyden ja Edistyksen Komitean" johtajilla. Niinpä turkkilaiset ja kurdit, jotka ottivat tyytyväisinä osaa viattomien armenialaisten, assyrialaisten, kaldealaisten, nestorilaisten ja Pontoksen kreikkalaisten joukkomurhiin, eivät tehneet sitä "turkkilaisen nationalismin" vuoksi. He olivat yksinkertaisia maanviljelijöitä, jotka pitivät itseään "muslimeina", eivät suinkaan "turkkilaisina" tai "kurdeina".

Yhtenäisyyden ja Edistyksen Komitean johtajien käskemä joukkomurha oli lahja turkkilaisille, jotka olivat olleet metsästäjiä kahdentuhannen vuoden ajan ja olivat vasta Anatoliassa alkaneet viljellä maata ja kasvattaa karjaa. He pitivät sitä lahjana, koska he saivat mahdollisuuden ryöstää "rikkaita" ei-muslimi-naapureitaan hallituksensa käskystä ja samalla he saisivat kostettua toisuskoisille, jotka heidän silmissään olivat rikkaita.

Kurdit olivat asuneet samoilla seuduilla tuhansia vuosia eikä heillä ollut kykyä, taitoja ja historiallista kokemusta muusta kuin maanviljelyksestä ja karjanhoidosta.  Hekin tulivat muiden uskonveljiensä tapaan iloisiksi, koska turkkilaisten kanssa he voisivat ryöstää ei-muslimien rahat ja omaisuuden.Turkkilaiset ja kurdimuslimit hakkasivat vääräuskoiset naapurinsa kappaleiksi hyvällä ruokahalulla ja hyeenan raivolla ilman armoa; he suorastaan ylpeilivät sillä. He anastivat kaikki toisuskoisten talot ja tavarat ja ottivat vääräuskoiset naiset "sotasaaliina" seksiorjikseen ja kotiorjiksi "haaremeihinsa", islamin määräysten mukaisesti. Lisäksi he myivät näitä naisia ja tyttöjä orjamarkkinoilla saadakseen hieman rahaa.

Syylliset noihin kauheisiin tekoihin eivät tunteneet mitään katumusta. Päin vastoin, he olivat onnellisia, koska he olivat nyt arvollisempia Allahin, islamin jumalan, silmissä. Heistä tuli parempia muslimeja näiden iljettävien joukkomurhien ansiosta. He pääsivät lähemmäksi islamin taivasta, jossa heitä odottavat huurit (ryhmäseksi) ja buffetit (joet täynnä halal viiniä).

Heidän omatuntonsa oli puhdas, koska he noudattivat jumalansa Allahin lakia ja tottelivat hallitusta.

He raiskasivat pikkutyttöjä ja naisia, surmasivat viattomia ihmisiä, polttivat lapsia elävältä ja teurastivat miljoonia vääräuskoisia islamin, "rauhan uskonnon", nimeen.

Sillä Allah on hyvin armoton uskottomia kohtaan.

---

Vuonna 1913 Turkin osmanihallitus muka liberaalin Yhtenäisyyden ja Edistyksen Komitea -puolueen aloitteesta aloitti ei-turkkilaisten vähemmistöjen pakkoturkkilaistamisen. Alkaen vuodesta 1915 hallitus aloitti alkuperäiskansojen ja kristittyjen - assyyrialaisten, kreikkalaisten, armenialaisten, kaldealaisten ja nestorialaisten hävittämisen. Parhaiten tunnettu on nykyisen Turkin alueella asuneiden armenialaisten kristittyjen joukkomurha. On arvioitu, että 1 - 1,5 miljoonaa armenialaista tapettiin. Vuonna 1943 armenialaisten holokausti inspriroi puolanamerikkalaisen lakimiehen Raphael Lemkinin keksimään termin "kansanmurha", joka viittaa suunniteltuun ja järjestelmälliseen kokonaisten kansojen tai etnisten ryhmien tuhoamiseen.

Turkin hallitus määräsi kansanmurhat ja turkkilaiset muslimit ja kurdit panivat ne toimeen. Länsimaiset historioitsijat pitävät tätä faktana, mutta tähän asti turkin viranomaiset ovat kiistäneet asian.

---


Katso myös Mike Scruggsin kirjoitus Armenian kansanmurhasta
2 kommenttia:

 1. Kiitos kirjoituksesta. Tätä asiaa tulisi pitää esillä julkisuudessa. Tieto näistä kansanmurhista ehkä vaikeuttaisi Suomen islamisoitumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat onneksi jo historiaa. Tällä hetkellä on kuitenkin menossa samanlaisia etnisiä puhdistuksia monessa lähi-idän maassa, pahimpina tietysti ISIS, Boko Haram ja muut ääri-islamilaiset joukkiot. Jostain syystä tapahtumat eivät herätä suurta vastustusta länsimaissa.

   Raymond Ibrahim (alkujaan egyptin koptikristitty) kirjoittaa paljon nykyisistä kristittyjen vainoista:
   http://www.raymondibrahim.com/category/muslim-persecution-of-christians/

   Muitakin toisuskoisia uskonnollisia vähemmistöjä (ja myös islamin vähemmistölahkoja) vainotaan, mutta niistä löytyy vähemmän tietoa.

   Armenialaisten kansanmurhasta on suomeksi myös wikipedia-sivu:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Armenialaisten_kansanmurha

   Poista