11. heinäkuuta 2012

Iranilaisten seksielämä remontissa

Iranissa ollaan kehittämässä kansalaisten seksielämää rikkaammaksi ja tyydyttävämmäksi - ainakin mikäli Shahrzad News läpyskää on uskominen.

Tyttöjen avioliittoikää ollaan laskemassa kymmenestä vuodesta yhdeksään vuoteen. "... meidän tulee katsoa yhdeksän vuotiaan tytön saavuttaneen puberteetin ja siten oikeuttavan avioliiton. Toisin toimiminen olisi ristiriidassa sharia-lain kanssa.", sanoo Mohamed Ali Isfenani. Hienoa että Iranissa ollaan näin avarakatseisia! Onhan sentään melko suvaitsematonta estää nuorten ihmisten rakkaus ja seksuaalinen tyydytys.

Ikärajojen alentaminen varmasti tuo vaihtelua iranilaisten seksielämään. Neljän vaimon rajoitus on toki hieman hankala seksuaalisten tarpeiden kannalta, varsinkin jos vaimot ovat ehtineet jo kypsään yli kahdenkymmenen vuoden ikään. Onneksi tähänkin on ratkaisu: nai vain kolme yhdeksänvuotiasta ja tilaa netistä itsellesi neljäs vaimo tunniksi kerrallaan. Kun kolme vaimoa tiskaavat, siivoavat ja laittavat ruokaa sinulle ja pojillesi, niin voit sillä aikaa huvitella väliaikaisen avioliiton ansiosta vaikka joka päivä uuden neitsyen kanssa. Eikä hintakaan ole paha: 60€/varvi!

Iran myös huolehtii naisten asemasta ja he ovatkin aloittaneet prostituutiota vastustavan kampanjan, jolla tämän synnillisen maailman vanhimman ammatin uhrit pelastetaan köyhyyden noidankehästä.

Hienoa Iran! Tämä on osoitus Islamilaisen yhteiskunnan ylivertaisuudesta. Ehkäpä mekin vielä pääsemme nauttimaan edistyksestä, kunhan saamme vieraaksemme enemmän Iranista ja sen naapurimaista vainoa pakoon lähteneitä seksuaalisen nautinnon huippuosaajia. Vaikka kukas sieltä mihinkään enää lähtisi kun seksi on hyvää ja sitä on riittävästi.

Suomi voisi tietysti vastavuoroisesti konsultoida Irania alkoholipolitiikassa, koska siellä alkaa alkoholismi olla jo iso ongelma. Iltalehden raportoimat teloituksetkaan eivät ilmeisesti ole tehonneet viinan kirojen uhreihin.

Lähde: http://www.1oo1nights.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti