26. heinäkuuta 2012

Jihadin kyyneleet

Jihadin kyyneleillä tarkoitetaan jihadin uhrien määrää kautta aikain. Bill Warner esittää seuraavat luvut sivullaan Political Islam:


Nämä luvut ovat karkeita arvioita toisuskoisista, jotka ovat kuolleet jihadistisen politiikan uhreina.


Afrikka

Thomas Sowell [Thomas Sowell, Race and Culture, BasicBooks, 1994, p. 188] arvioi, että 11 miljoonaa orjaa laivattiin Atlantin yli ja 14 miljoonaa lähetettiin Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän islamilaisiin valtioihin. Yhtä vangittua orjaa kohti useita muita kuoli. Arviot tämän lisävahingon suuruudesta vaihtelee. Kuuluisa tutkimusmatkailija David Livinstone arvioi, että jokaista plantaasille joutunutta orjaa kohti viisi muuta tapettiin kiinniotossa tai kuoli sairauteen tai nääntyi kuoliaaksi matkalla. [Woman's Presbyterian Board of Missions, David Livingstone, p. 62, 1888] Ne joita ei otettu orjiksi olivat hyvin nuoria, heikkoja, sairaita tai vanhuksia. Nämä kuolivat pian kun heidän elättäjänsä oli tapettu tai viety orjuuteen. Näin saamme 25 miljoonaa markkinoille vietyä orjaa kohden arviolta 120 miljoonaa kuollutta. Islam pyöritti Afrikan orjakauppaa.

120 miljoonaa afrikkalaista.


Kristityt

Islam on aiheuttanut yhdeksän miljoonan kristityn kuoleman [David B. Barret, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30 - AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10]. Raphael Mooren karkea arvio kirjassa History of Asia Minor on, että lisäksi 50 miljoonaa kuoli sodissa jihadia vastaan. Kun otamme mukaan miljoona Afrikan kristittyä, jotka on tapettu 1900-luvulla, saamme:

60 miljoonaa kristittyä


Hindut

Koenard Elst kirjassa Negationism in India antaa arvion, että 80 miljoonaa hindua olisi tapettu jihadissa Intiassa. [Koenard Elst, Negationism in India, Voice of India, New Delhi, 2002, p. 34] Intian valtio on nykyään puolet muinaisen Intian koosta jihadin vuoksi. Intian lähellä olevia vuoria kutsutaan nimellä Hindu Kush, joka tarkoittaa "hindujen hautaroviota".

80 miljoonaa hindua


Buddhalaiset

Buddhalaiset eivät ylläpidä sotahistoriaa. Muistakaa että jihadissa ainoastaan kristityillä ja juutalaisilla on mahdollisuus selviytyä hyväksymällä dhimmin (muslimien alamaisen) aseman; kaikki muut joko kääntyvät tai tapetaan. Jihad tappoi buddhalaisia Turkissa, Afganistanissa, silkkitien varrella ja Intiassa. Yhteensä noin 10 miljoonaa. [David B. Barret, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30 - AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 203, table 4-1]

10 miljoonaa buddhalaista


Juutalaiset

Erikoista kyllä juutalaisia ei ollut tarpeeksi, että heidän kuolleillaan olisi juurikaan merkitystä lukuihin kokonaisuuden kannalta. Arabian niemimaan jihad oli täydellinen, 100% juutalaisista hävitettiin, mutta luvut ovat tuhansia eikä miljoonia. Tämän jälkeen juutalaiset alistuivat dhimmeiksi (alamaisiksi ja toisen luokan kansalaisiksi) eikä heillä ollut poliittista merkitystä.

Tästä saamme karkean arvion, että 270 miljoonaa ihmistä on kuollut jihadin uhrina.

Muslimien valloitukset: Ensimmäinen jihad

Muslimien valloitukset: Toinen jihad

Jihad Kautta Historian: http://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/#_Toc179282450


-Ibn MattiEi kommentteja:

Lähetä kommentti