8. heinäkuuta 2012

Muhammad: Islamilaisen imperialismin perintö

Muhammad kuoli kuumeeseen 63 vuoden ikäisenä vuonna 632, jolloin hänen väkivaltainen uskontonsa oli levinnyt suurimpaan osaan Arabiaa. Hänen käytännöllään käännyttää ihmisiä pakolla islamiin oli useita kielteisiä seurauksia, jotka alkoivat sisällissodilla heti hänen kuolemansa jälkeen. Monet heimot halusivat pois islamista ja niitä vastaan jouduttiin käyttämmään julmaa väkivaltaa, jotta ne saatiin pidettyä osana valtakuntaa.
Abu Sufyan, Mekan johtomies joka oli kirjaimellisesti pakotettu kääntymään islamiin veitsi kurkulla, sai lopulta viimeisen naurun. Hän onnistui taitavasti järjestelemään oman sukunsa muslimien johtoon ja hänen pojastaan, Muawiasta tuli Muhammadin valtakunnan perillinen Muhammadin omien jälkeläisten sijaan. Abu Sufyan eli pojalleen ja hänen pojanpoikansa tappoi Muhammadin sukulaisia  taistellessaan tämän lempivaimoa Aishaa ja hänen adoptoitua poikaansa Alia vastaan.

Vääräuskoisten tilanne ei parantunut. Muhammadin opetusten ja esimerkin innoittamana hänen seuraajansa näkivät maallisen elämän jatkuvana taisteluna Rauhan alueen (Dar al-Salaam) ja Sodan alueen (Dar al-Harb) välillä. Muslimit olivat saaneet ohjeet kutsua vihollisensa islamiin, maksamaan jizyaa (suojelurahaa) tai kohtaamaan kuoleman.

Seuraavien neljäntoista vuosisadan ajan tämän erikoislaatuisen yksilön verinen perintö haastoi jatkuvasti islamin valtakunnan rajoilla asuvat.  Väkivalta jota muslimiarmeijat harjoittivat Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Euroopassa ja Aasiassa aina Intiassa saakka on kunnianosoitus uskonnon perustajalle, joka kannusti ja itse myös pani toimeen alistamista, raiskauksia, murhia ja pakkokäännyttämisiä.

Muhammadin sanoin: "Minut on määrätty taistelemaan ihmisiä vastaan kunnes he sanovat: 'Ainoa jumala jota on sallittua palvella on Allah' Ja jos he sanovat niin, rukoilevat kuten me rukoilemme, rukoilevat rukoussuuntaamme ja teurastavat kuten me teurastamme, silloin heidän verensä ja omaisuutensa on meille pyhä ja me emme häiritse heitä..." (Bukhari 8:387)

Muhammadin esimerkki ja opetus, mutta myös muslimien välinpitämättömyys väkivaltaa kohtaan, on nykyisen terrorin perusta länsimaalaisia (sekä hinduja ja buddhalaisia) vastaan.

Tai muslimisaarnaaja Abu Bakar Bashirin sanoin: "Jos Länsi haluaa rauhaa, heidän täytyy hyväksyä Islamin ylivalta".

Tämä oli viimeinen osa artikkelista http://www.thereligionofpeace.com/Pages/History.htm.

-Ibn Matti


Muhammadin elämä vuosilukuina (jKr):

570 - Syntyy Mekassa
576 - Jää orvoksi äidin kuollessa
595 - Solmii avioliiton Kadijahin, rikkaan lesken, kanssa
610 - Saa ensimmäiset ilmestyksensä enkeli Gabrielilta
619 - Suojelijana toiminut setä kuolee
622 - Pakenee Mekasta Medinaan (Hijra)
623 - Määrää ryöstöretkiä Mekan karavaaneja vastaan
624 - Badrin taistelu
624 - Karkottaa Qaynuqan juutalaisheimon Medinasta
624 - Surmauttaa Abu Afakin
624 - Surmauttaa Ka'b al-Ashrafin
625 - Uhudin taistelu
625 - Karkottaa Nadirin juutalaiset
627 - Vallihaudan taistelu
627 - Qurayzan verilöyly
628 - Hudaibiyan rauhansopimus Mekan kanssa
628 - Khaybarin juutalaisten hävitys ja alistaminen
629 - Ensimmäisen sotaretki kristittyjä vastaan Mutassa (tappio)
630 - Valloittaa Mekan yllätyshyökkäyksellä
631 - Toinen sotaretki kristittyjä vastaan Tabukissa (ei taistelua)
632 - Kuolema


Ali Sinan haaste

"Muhammad on narsisti, pedofiili, massamurhaaja, terroristi, naisvihaaja, irstailija, kulttijohtaja, mielipuoli, raiskaaja, kiduttaja, salamurhaaja ja ryöstelijä." -Ali Sina

Entinen muslimi Ali Sina tarjoaa 50 000 dollaria jokaiselle, joka pystyy kumoamaan hänen väitteensä islamilaisten tekstien perusteella. Kukaan ei ole vaatinut palkintoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti