11. kesäkuuta 2016

Kymmenen asiaa jotka erottavat islamintuntijat ja tietämättömät

Tämä kirjoitus on suomennettu Sneaky Islam sivustolta. Muokkasin käännöstä sen verran, että poistin viittaukset Yhdysvaltoihin ja korvasin ne yleisemmillä ilmauksilla. 


1. Islamintuntijat ovat tietoisia 1400-vuotisen islamilaisen jihadin historiasta. Toisin kuin tietämättömät he tietävät, että islamia on kautta vuosisatojen levitetty miekalla lukuisien toisuskoisten kansojen ja kulttuurien keskuuteen.

2. Islamia tunteville Koraani ja sen rakenne on tuttu. He tietävät, että Koraani koostuu mielivaltaisesti järjestetyistä luvuista, joista toiset ovat Muhammedin uran alkupuolelta (mekkalainen Koraani) ja toiset hänen sotaisilta myöhemmiltä sotapäällikkövuosiltaan (medinalainen Koraani). Mekkalaisen Koraanin "rauhanomaiset" säkeet on syrjäytetty Medinan Koraanin Miekkajakeilla islamin abrogaatiodoktriinin mukaan. Islamista tietämättömät eivät tunne tätä asiaa.

3. Islamintuntijat tietävät totuuden Muhammedista. Tietämättömät eivät tunne haditheja (kokoelma Muhammedin sanoista ja teoista) eivätkä siraa (Muhammedin elämäkerta), jotka osoittavat hänen olleen häikälemätön ja armoton valehteleva tyranni ja murhaaja, jonka moraali ja etiikka saisivat Hitlerin punastumaan.

4. Islamintuntijat ovat tutustuneet sharia-lakiin ja tietävät sen olevan täysin ristiriidassa länsimaisen lain ja tavanomaisen säädyllisyyden kanssa. Tietämättömät uskovat katalan valheen, että sharia-laki olisi yhteensopiva länsimaisten lakien kanssa.

5. Islamintuntijat kykenevät erottamaan hyvän ja pahan ja ymmärtävät islamin olevan suorastaan pahan ruumiillistuma. Islamista tietämättömät, kuten vasemmisto, palvovat poliittista korrektiutta, monikulttuurisuutta, moraalirelativismia ja monimuotoisuuden kulttia. Heistä islam, huolimatta siitä, että se ei noudata kultaista sääntöä ja määrää kuolemantuomion apostaasista, on arvostelun yläpuolella ja siksi he leimaavat arvostelijat typerästi islamofobisiksi. Näin islamista tietämättömät tulevat kumartaneeksi sharian jumalanpilkkalaeille - suora hyökkäys sananvapauttamme vastaan.

6. Islamintuntijat ovat tietoisia islamin harhauttamisen opinkappaleista eivätkä siten suoralta kädeltä usko kaikkea mitä muslimit heille sanovat. Islamista tietämättömät eivät tunne näitä tehokkaita doktriineja (taqiyya, kitman, tawriya, muruna ja tafsir) ja nielevät mukisematta kaiken mitä muslimit heille syöttävät.

7. Islamintuntijat ymmärtävät, että islam on perimmältään raaka, totalitaarinen ja ylivaltaan pyrkivät poliittinen ideologia, jonka päämäärä on aina ollut koko maailman alistaminen islamille ja sharia-lain alaisuuteen. Ymmärtämättä todellisuutta islamista tietämättömät pitävät sitä toisten uskontojen tapaan hyväntahtoisena ja ryhtyvät typerästi uskontojen väliseen dialogiin muslimien kanssa.

8. Islamintuntijat tietävät ettei ole olemassa maltillista islamia tai maltillisia muslimeja - on vain uskontoaan harjoittavia muslimeja ja muslimeja, jotka eivät harjoita uskontoaan. Islamista tietämättömät eivät ymmärrä, että kaikki moskeijat kautta maailman saarnaavat ja opettavat samoja vihantäyteisiä, raivotautisia juutalaisvastaisia islamin kirjoituksia, jotka sitovat kaikkia hartaita muslimeja. Näiden kirjoitusten muuttaminen katsotaan apostaasiksi, josta on määrätty kuolemanrangaistus. Näin islamia ei voi "reformoida".

9. Islamintuntijat ymmärtävät mitä islamilainen jihad tarkoittaa kaikissa muodoissaan. Islamista tietämättömät eivät huomaa, että on kahdenlaista jihadia: väkivaltainen jihad ("terrorismi") ja paljon vaarallisempi, monilonkeroinen salamyhkäinen jihad - salakavala kapinallisten ja mielipiteen muokkaajien soluttautuminen kaikkiin organisaatioihin, minkä mahdollistaa tietämättömien toiminta islamin "hyödyllisinä idiootteina". Jihadin harjoittaminen jossain muodossaan on hartaalle muslimille pakollista - he uskovat etteivät voi päästä taivaaseen, jolleivat he osallistu siihen.

10. Islamintuntijat käyttävät tietämystään opettaakseen toisille totuuden islamista. Tietämättömät asettavat sinut ja perheesi - ja kaikki muutkin - nopeasti leviävän kolmannen jihadin(*) aiheuttamaan kuolemanvaaraan tahallisella tietämättömyydellään ja kohtalokkaalla toiminnallaan.


(*) Ensimmäinen suuri jihad, joka käytiin islamin alkuaikoina 600-luvulla oli todellista salamasotaa, jonka seurauksena islam valloitti maa-alueita Kiinasta ja Intiasta, Lähi-idästä, Pohjois-Afrikasta aina Sisiliaan ja Pyreneiden niemimaalle. Tämä islamin laajentuminen pysähtyi Poitiers'n taisteluun Ranskassa vuonna 732 ja muslimien karkottamiseen Espanjasta vuonna 1492. Toinen suuri jihad sai alkunsa Osmaninen valtakunnassa vuodesta 1299 alkaen; sen alamäki alkoi 1683 tappiosta Wienin piirityksessä ja päättyi lopullisesti 1923. Kolmas suuri jihad alkoi 1900-luvun alussa, kun wahhabilainen islam sai jalansijaa ja muslimiveljeskunta perustettiin, ja se on kiihtynyt vaarallisesti Lähi-idän öljyn, joukkotuhoaseiden, internetin ja vasemmistolaisuuden leviämisen vuoksi.


5 kommenttia:

 1. Kiitokset tästä postauksesta. Se on jaettu myös MC Tsuhnan twitter-tilillä:

  https://twitter.com/MC_Tsuhna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Se onkin aika hyvä tiivistelmä asioista, joita islamista olisi hyvä tietää. Alter egoni Abdullah rekisteröityikin jo seuraajaksesi twitteriin.

   Poista
 2. Myös Maahanmuuttokriittinen kansanliike, MaKriKaLi suositteli twiitissään tekstiä luettavaksi.

  Jos kannanottomme kiinnostavat, ne löytyvät osoitteesta https://makrikali.wordpress.com/2016/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia linkkivinkistä! Laitan sen tuonne oikeaan reunaan suomenkielisten sivustojen listalle.

   Poista
 3. Erittäin hyvä! Levittäkää kaikille eteenpäin.

  Erityisen tärkeitä ovat kohdat 2. 6. 8. ja 9.
  huomio kohta 6. kun keskustelet islamilaisen ideologian kannattajan kanssa, vastassa saattaa olla petos ja harhautus!

  VastaaPoista