28. marraskuuta 2013

Islam: Historian varoitus
"Tapa ne jotka loukkaavat islamia", "Leikkaa päät irti niiltä, jotka loukkaavat islamia", "Vapaus voi painua helvettiin", "Islam tulee hallitsemaan maailmaa"


Heitä, jotka varoittavat islamin leviämisestä, syytetään usein "islamofobiasta", "vihapuheesta" tai jopa "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan". 

Mutta onko huoli islamin vahvistumisesta maassamme todella kohtuuton ja perusteita vailla? Katso tuota yläpuolella olevaa kuvaa...

Vuonna 1930 ihmiset eivät puolustaneet juutalaisia natsien sortoa vastaan. Tänään me emme puolusta jihadin uhreja - mukaan lukien niitä, joista voi tulla uhreja tulevaisuudessa.

Joka puolella maailmaa tänään, eilen ja sitä ennen ihmisiä on tapettu vain sen vuoksi, etteivät he olleet muslimeja. Olisiko mielestäsi aika miettiä asiaa?Islamin ymmärtäminen

Muhammad on avain islamiin. Islamin uskomukset ja laki perustuvat Muhammadin esimerkkiin. Hän julisti itsensä profeetaksi ja ryhtyi taivuttelemaan toisia hyväksymään hänen julistuksensa. Koraani sisältää sanoja, joiden hän väitti olevan jumalallisia ilmestyksiä. Hänen sanansa ja käyttäytymisensä ovat islamin opinkappaleiden perusta.

Muhammad jakoi maailman muslimeihin ja kafireihin (kaikki toisuskoiset). Muslimien on taisteltava kafireja vastaan, kunnes islam on saavuttanut ylivallan. Muhammad sanoi, "taistelkaa uskottomia vastaan missä heitä tapaattekin, vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla." Koraani 9:5.

Jihad on tapa jolla tämä päämäärä saavutetaan. Sitä voidaan toteuttaa sotimalla, vallankumouksella, maahanmuutolla, taloudellisella sodankäynnillä, sharian hivuttamisella yhteiskuntaan, jne.

Kolmentoista ensimmäisen vuoden ajan Muhammad saarnasi suvaitsevaa sanomaa, joka oli lainattu suurilta osin juutalaisuudesta ja kristinuskosta. Hän sai noin 150 seuraajaa. Hän oli heikko. Tämä tunnetaan mekkalaisena jaksona. Koraanin jakeet tältä ajalta kuvastavat hänen heikkouttaan ja suvaitsevaisuuttaan: "Ei uskontoon pakoteta, vaan hurskaus ja harha ovat selvästi erillään." Koraani 2:256

Kun hänestä tuli sotapäällikkö Medinassa, hän ryhtyi käyttämään väkivaltaa täysin aikaisemman julistuksensa vastaisesti. Hän teki jihad-iskuja keskimäärin kuuden viikon välein loppuelämänsä ajan.

Hänen sai lisää seuraajia noin 10.000:n  vuosivauhtia luvaten heille maallista hyvää sotasaaliina ja palkinnon kuolemanjälkeisessä elämässä - varsinkin jos he kuolivat levittäessään islamia (muslimien oppi marttyyriudesta). Hän myös painosti ihmisiä ryhtymään muslimeiksi kuoleman uhalla, joka osoittautui hyvin menestykselliseksi tavaksi "suostutella."

Koraani jakautuu näihin kahteen jaksoon: mekkalaiseen ja medinalaiseen. Edellinen on suvaitsevainen, jälkimmäinen väkivaltainen. Islamissa on sekä suvaitsevaista että suvaitsematonta sanomaa.

Tutustu Koraanin ja huomaat hyvin äkkiä, että se on täynnä vihaa kafireja  kohtaan.Islamin oppi käytännössä

Eräs episodi Muhammadin uralla on Banu Qurayzan joukkomurha.

Maaliskuussa vuonna 627 heimo nimeltä Banu Qurayza joutui piiritetyksi Muhammadin johtamien muslimien toimesta. Kahdesti he tarjoutuivat antautumaan, mutta Muhammad kieltäytyi. Hän vaati heitä antautumaan ilman ehtoja ja alistumaan hänen tuomioonsa. Pakotettuina antautumaan Qurayza vietiin Medinaan. Kolmannen (ja viimeisen) armonanomuksen tekivät Muhammadille heidän liittolaisensa al-Ausit. Muhammad eväsi armonanomuksen. Muhammad määräsi miehet mestattavaksi.

Noin 800 miestä vietiin kaivannoille Medinan torille ja heidän kaulansa katkaistiin; heidän päättömät ruumiinsa haudattiin kaivantoihin Muhammadin katsellessa. Pojat, jotka eivät olleet vielä murrosiässä, säästettiin. Naiset ja lapset myytiin orjiksi, jotkut heistä jaettiin lahjoina Muhammadin kumppaneille. Muhammad valitsi yhden Qurayzan naisista itselleen (Rayhana). Qurayzan omaisuus jaettiin muslimeille sotasaaliina. (1)

Sen sijaan, että hylkäisi tällaisen toiminnan, islam perustaa siihen lakeja ja uskonnollisia tuomioita, jotka tunnetaan fatwoina. Vuonna 2012 muslimioppinut sheikki Yasir al-Ajlawni ohjeisti, että Syyriassa jihadistitaistelijoiden vangiksi jääneitä naisia voidaan käyttää seksiorjina. Tämä fatwa perustui Muhammadin esimerkkiin, kuten edellä voitiin lukea. (2)

Huhtikuussa 2013 ohjeistus pantiin täytäntöön, kun 15-vuotias kristitty tyttö joutui jihadistien vangiksi Syyriassa. Agenzia Fiden mukaan "Al-Nusran rintaman pataljoonan komentaja Qusairissa otti Mariamin vaimoksi ja raiskasi hänet. Sen jälkeen hän erosi tästä. Seuraavana päivänä nuori nainen pakotettiin naimisiin toisen islamistitaistelijan kanssa. Myös hän raiskasi tytön ja erosi tästä sitten. Sama kaava jatkui viidentoista päivän ajan ja viisitoista miestä raiskasi hänet. Hänen mielensä järkkyi, hänestä tuli psyykkisesti epävakaa ja lopulta hänet tapettiin." (3)

Syyriassa ja muualla jihadistit jatkavat myös Muhammadin perinnettä leikata vankien päät irti. Tällaiset teot ovat erityisen järkyttäviä, mutta ne ovat linjassa islamin opinkappaleiden kanssa. (4)Kafirit islamin suojeltuna kansana


Olet ehkä kuullut, että juutalaisilla ja kristityillä on suojellun kansan status islamilaisissa yhteisöissä. Tämän tarkoitus voidaan jäljittää Koraanin jakeeseen 9:29 ja Omarin sopimukseen, joka perustuu siihen.

Sopimus laadittiin voitettujen juutalaisten ja kristittyjen kohtelun vakiinnuttamiseksi. Se on väliaikainen ja ehdollinen sopimus väkivaltaisuuksien lopettamiseksi. Niitä jotka elävät sopimuksen alaisena, kutsutaan dhimmeiksi - ne jotka elävät nöyryytettyinä.

Jotta dhimmit tuntisivat itsensä nöyryytetyiksi, heidän on maksettava pakkoveroa eli jizyaa; heillä ei ole oikeutta puolustaa itseään; he eivät saa rakentaa tai korjata pyhäkköjään; heidän on pukeuduttava siten, että heidät tunnistaa dhimmeiksi; he eivät saa olla ylemmässä asemassa muslimeihin verrattuna. Jos ketä tahansa yksittäinen dhimmi loukkaa muslimeja esimerkiksi panettelemalla Muhammadia, koko dhimmi-yhteisö on vapaata riistaa muslimien kostolle. Onko tämä vain muinaishistoriaa? Eipä ole...

Pakistanissa elää pieni kristittyjen vähemmistö. Heitä vastaan esitetyt syytteet jumalanpilkasta ovat yleisiä ja pelkkä huhu riittää laukaisemaan hyökkäyksen koko yhteisöä vastaan.

Maaliskuussa 2013 noin kolme tuhatta muslimia hyökkäsi kristittyä Joosefin siirtokuntaa vastaan Lahoressa polttaen kaksi kirkkoa ja 160 kristittyä kotia, koska erästä kristittyä syytettiin jumalanpilkasta. Vuonna 2009 Gojrassa kahdeksan kristittyä poltettiin elävältä, sata taloa ryöstettiin ja 50 kotia sytytettiin palamaan toisen jumalanpilkkasyytteen vuoksi. (5) (6) (7)

Tuhansien kilometrien päässä Egyptissä, Syyriassa ja Irakissa sama kaava toistuu - kuten se toistuu kaikkialla, missä on kafirien vähemmistöjä. 

Syyskuussa 2013 julkistettiin raportteja, että Muslimiveljeskunta ja sen tukijat pakottivat noin 15.000:n kristityn Dalga-kylän asukkaat eteläisessä Minyan provinssissa maksamaan jizyaa. 

Kylän kaikki koptit pakotettiin "ilman poikkeuksia" maksamaan "suojelurahaa", samalla tavoin kuin heidän esi-isänsä lähes 1400 vuotta sitten, kun islamin miekka ensimmäisen kerran valloitti kristityn Egyptin. Jotkut niistä, jotka kieltäytyivät maksamasta, tapettiin. (8)

Joissakin tapauksissa maksamaan kykenemättömien vaimot ja lapset hakattiin ja/tai kidnapattiin. Samaa tapahtuu Syyriassa ja Irakissa. Omarin sopimuksen noudattamatta jättäminen tekee koko yhteisöstä oikeutetun hyökkäyksen kohteen.

Seuraavan kerran, kun kuulet muslimien edustajan puhuvan toisuskoisten "suojellusta" statuksesta, muista mitä se todella tarkoittaa.

Kafir, joka ei vielä ole joutunut kokonaan muslimien alistamaksi, voi myös osoittaa dhimmi-asennetta, kuten silloin kun presidentti Obama sanoi: "Tulevaisuus ei saa kuulua niille, jotka panettelevat islamin profeettaa." (9)Islamin numerosääntö


Kun muslimit ovat vähemmistönä, he noudattavat mekkalaista rauhanomaista islamia. Kun he saavuttavat enemmistön, nousee pintaan aggressiivinen medinalainen islam.

Kun muslimit ovat vähemmistönä ja suhteellisen heikkoja, kuten Muhammad oli Mekassa, he puhuvat suvaitsevaisuudesta. Tämä tilanne on monissa Euroopan maissa. Kun heidän lukumääränsä kasvaa, uhkailut ja väkivalta lisääntyy samoin kuin vaatimukset tehdä myönnytyksiä islamille.

Kun muslimit saavuttavat 50% väestöstä, väkivalta saavuttaa huippunsa (esim. Nigeria). Muslimiväestön noustessa yli 50 prosentin väkivalta alkaa vähentyä, koska kafirit on alistettu ja väkivallan kohteiden määrä on myös laskenut (esim. Pakistan). Saavutettuaan 100% osuuden väestöstä, väkivalta loppuu. Tätä kutsutaan  islamissa "rauhaksi" (esim. Saudi-Arabia).


Lähteet

(4) Googlaa “Syrian soldiers beheaded”
(9) 26 Sep 2012 - At the U.N. General Assembly
(10)http://www.thereligionofpeace.com/"Tulevaisuus ei saa kuulua niille, jotka panettelevat islamin profeettaa."


Lisälukemistoa

An Inquiry into Islam
http://www.inquiryintoislam.com/

Political Islam
http://www.politicalislam.com/

Bulletin of Muslim Persecution
http://www.raymondibrahim.com/

The Religion of Peace
http://thereligionofpeace.com/

Jihad Watch
http://www.jihadwatch.org/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti