25. marraskuuta 2013

Nostakaamme Totuuden ja Vapauden lippu

Tämä on suomennos artikkelista Let us Raise a Flag of Truth and Liberation

Geert Wilders on Hollannin PVV-puolueen (Partij voor de Vrijheid, Vapauspuolue) puheenjohtaja. Tähän kuuhun sattuvan tärkeän vuosipäivän kunniaksi Wilder on ottanut tehtäväkseen kunnianhimoisen projektin, jota hän selostaa alla.Nostakaamme Totuuden ja Vapauden lippu
Geert Wilders

Tässä kuussa yhdeksän vuotta sitten, marraskuussa 2004, luotiliiveihin pukeutuneet ja konetuliasein aseistautuneet poliisit noutivat minut kotoani viedäkseen minut turvapaikkaan. Tämä tapahtui kaksi päivää sen jälkeen, kun elokuvantekijä ja islam-kriitikko Theo van Gogh murhattiin islamistin hyökkäyksessä keskellä kirkasta päivää amsterdamilaisella kadulla. Poliisi vei minut turvaan, koska islamistikriminaalit olivat uhanneet tappaa minutkin. Syynä oli se, että minäkin kerroin totuuden islamista, joka on suurin uhka vapaudellemme ja sivilisaatiollemme.

Tuosta pahaenteisestä päivästä lähtien, yhdeksän vuotta sitten, olen joutunut elämään jatkuvassa poliisivartioinnissa. Olen asunut armeijan parakeissa, vankiloissa ja turvataloissa. Uhkailut ovat jatkuneet tähän päivään asti, ja ne ovat riistäneet minulta yksityisyyteni ja vapauteni.

Mutta minä aion jatkaa puhumista. Saudi-Arabian lippu julistaa ylpeästi shahadaa eli islamilaista uskontunnustusta: "Ei ole muuta jumalaa kuin Allah, ja Muhammad on Hänen lähettiläänsä."

Viimeisten yhdeksän vuoden muistoksi, kaikkien sinä aikana murhattujen islamilaisten salamurhien uhrien muistoksi Lontoossa, Moskovassa, Mumbaissa ja Nairobissa ja lukuisissa muissa paikoissa, ja niiden miljoonien ihmisten muistoksi - naisten, uskonluopioiden, toisuskoisten - jotka päivittäin kärsivät syrjinnästä ja nöyryytyksestä islamin ideologian pahuuden ja  islamin painostavan sharia-lain vuoksi, ehdotan islamilaiselle maailmalle uutta lippua - lippua, joka kantaa totuuden ja vapauden julistusta: "Islam on valhe, Muhammad on rikollinen, Koraani on myrkkyä."

Ainoastaan silloin, kun islamilainen maailma ymmärtää tämän totuuden, se pystyy vapauttamaan itsensä pahuudesta, tehden maailmasta paremman ja turvallisemman paikan kaikille ihmisille.

Ainoastaan silloin, kun vapaa maailma ymmärtää, että islam on ennemmin totalitaristinen ideologia kuin uskonto, se on kykenevä puolustamaan vapauksiaan ja arvojaan.
3 kommenttia: