22. huhtikuuta 2012

Mikä on Britannian Vapauspuolue?

Se ei ole pelkästään isku-lause tai puolueemme nimi, sillä on todella suuri merkitys. Ajattele: miksi Britannia on vapaa? Mitä on vapaus? Mitä on brittiläisyys? Vapaus on mahdollisuus ajatella, sanoa ja tehdä asioita oman mielen mukaan ilman pelkoa vainoamisesta.

Se on demokratiaa - todellista demokratiaa.

Se on ajatuksen vapautta, sananvapautta, kokoontumisen vapautta, vapautta epäonnistua ja vapautta menestyä.

Missä ja milloin me saimme nämä vapaudet?

Juuri tässä "Britannia" tulee kuvaan mukaan. Vapaus saavutettiin koska meidän esi-isämme taistelivat ja kuolivat sen puolesta. He seisoivat viikkoja tai jopa kuukausia helvetillisissä vetisissä juoksuhaudoissa vain noustakseen sieltä  ja kohdatakseen varman kuoleman saavuttaakseen meille meidän Vapautemme, jonka me tänään valitettavasti otamme itsestäänselvyytenä.

Tämä on Britannian Vapaus pähkinänkuoressa.

(...)

Emme tule koskaan luovuttamaan Britannian ammoisia ja verisesti puolustettuja Vapauksia totalitaariselle poliittiselle korrektiudelle, äärivasemmistolle, islamilaisille fundamentalisteille tai ilman vaaleja valituille EU-komissaareille, jotka järjestelmällisesti tuhoavat pala palalta meidän maatamme, kulttuuriamme ja meidän ankarilla taisteluillamme saavuttamiamme Vapauksia.

Jos me annamme tämän tapahtua, syyllistymme suureen petokseen. Petokseen heitä vastaan, jotka uhrasivat niin paljon, jotta voisimme elää Vapaudessa.

Seuraavalla kerralla, kun pysähdyt sotamuistomerkin juurelle ja katselet niiden lukemattomien nuorten miesten nimiä, jotka kuolivat sinun, sinun maasi, sinun kulttuurisi ja sinun vapautesi puolesta, kysy itseltäsi onko Britannia yhtä arvokas sinulle, kuin se oli heille, jotka kuolivat sen puolesta.

(...)---------------------------

http://britishfreedom.org/what-is-british-freedom/


-Ibn Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti