14. huhtikuuta 2012

Britanniasta tulee toinen Libanon

Paul Westonin puhe New Yorkissa 23. helmikuuta 2012:
Se mistä haluan puhua tänään, on varoittaa Amerikkaa kulkemasta samaa islamilaista tietä, mitä Eurooppa on kulkenut ja erityisesti Britannia, joka on melkein siinä pisteessä mistä ei paluuta ole - tai ei ainakaan rauhanomaista paluuta. Samuel Huntingdon ei välttämättä tarkoittanut Britanniaa, kun hän kirjoitti kaukonäköisen kirjansa "The Clash of Civilisations" [kulttuureiden yhteentörmäys],  mutta yksi hänen aiheistaan sopii oikein hyvin omaan onnettomaan maahani, kun hän puhuu kulttuurien kuolemasta ja alkuperäisväestön huolettomuudesta, josta hän käyttää nimitystä "pysyvyyden illuusio" [Illusion of Permanency].

Kukaan Britanniassa ei oleta huomisen eroavan paljonkaan tästä päivästä. Kukaan ei odota asioiden olevan vuoden päästä juurikaan eri tavalla, tai edes seuraavana vuonna. Ihmiset eivät pidä uskottavana, että tulevaisuus olisi olennaisesti erilainen kuin lähimenneisyys, mutta viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana Britanniassa on tapahtunut asioita, jotka tekevät seuraavista viidestäkymmenestä vuodesta täysin erilaisen.

Syy tähän on hyvin yksinkertainen, joukkomaahanmuutto ja muslimien väestörakenne. Pysyvyyden illuusiosta puheen ollen, se on helppo pitää pystyssä, kun Britannian kansa on rodullisesti samanlainen kuin se on ollut satoja ja taas satoja vuosia tai kun muslimien määrä oli vain muutamia kymmeniä tuhansia, kuten 1960-luvulla. Mutta tilanne on nyt muuttunut.

Tony Blairin Labour-hallitus avasi ovet joukkomaahanmuutolle, ilmeisenä tarkoituksena tuhota perinteinen kulttuurimme, jota vasemmisto niin vihasi. Blairin puheenkirjoittaja Andrew Neather tuli paljastaneeksi sen, kun hän sanoi heidän haluavan "muuttaa Britannian kulttuurin ja osoittaa "monimuotoisuudella" oikeiston olleen väärässä".

Vasemmisto onkin menestynyt siinä erinomaisesti, mikä ei ole yllätys.Britannia on hyvin pieni maa, se on vain alle yksi prosentti maailman asumiskelpoisesta maa-alasta ja siellä asuu yksi prosentti maailman asukkaista. Se on myös hyvin avokätinen hyvinvointivaltio, joka mahdollistaa maahanmuuttajille elää huomattavasti paremmin kuin lähtömaissaan. Kun tällainen suhteellisen rikas, antelias ja pikkuruinen maa kutsuu miljoonia kolmannen maailman köyhiä muuttamaan maahan, ei voi odottaa muuta kuin ongelmia. Ja niitä on todella tullut.

Sam Solominin kirja jihadista ja islamilaisesta maahanmuutosta länteen, "Trojan Horse" [Troijan hevonen], selittää muslimien joukkomaahanmuuton jihadistisen ideologian. Liberaalit/vasemmisto tietysti kieltävät sen, mutta islamistit tietävät hyvin tällaisen soluttautumisen tehokkuuden. Lontoossa asuva Abu Baseer on jihadistisisen organisaation Ansar ul-Islamin hengellinen neuvonantaja. Hän sanoo näin islamilaisesta  maahanmuutosta länteen, lainaus:

"Eräs maahanmuuton tavoitteista on jihadin elvyttäminen ja vääräuskoisten alistaminen. Maahanmuutto ja jihad käyvät käsi kädessä. Toinen on seuraus toisesta ja riippuvainen siitä. Toisen jatkuminen riippuu toisen jatkumisesta."


Tai sitten eversti Gaddafi, joka sanoi:

"Meillä on 50 miljoonaa muslimia Euroopassa ja merkkejä on näkyvissä, että Allah antaa islamille voiton Euroopassa - ilman miekkoja, ilman tykkejä, ilman valloituksia. Nuo 50 miljoonaa muslimia muuttavat Euroopan muslimimaanosaksi muutamassa vuosikymmenessä."


Näin suorat ja rehelliset lausunnot jäävät kuitenkin vasemmistopoliitikoilta ymmärtämättä. Entinen työväenpuolueen ministeri Tony Benn sanoi hiljattain:

"Tämä monimuotoisuus tarjoaa ihastuttavan läpileikkauksen elämästä monikulttuurisessa Britanniassa. Maailma on nykyään niin pieni, joten olemme onnekkaita, että meillä on täällä Britanniassa ihmisiä niin moninaisista taustoista. Monikulttuurinen Britannia on tullut jäädäkseen, joten on hienoa että me vihdoinkin opimme elämään yhdessä toistemme kanssa."


Tämä naiivisuus on hämmästyttävää, lähes rikollista; vaikka kaikki liberaalissa vasemmistossa eivät suinkaan kärsi tuollaisista lapsellisista kuvitelmista. Patricia Morgan, joka kirjoittaa Roger Scrutonin Salisbury Review:tä, kertoo vasemmistolaisen ystävänsä, jolla oli herännyt epäilyksiä muslimien ryntäyksestä Britanniaan, sanoneen, lainaus:

"Kun vanha työväenpuolueen tuttavani ilmaisi huolensa islamilaisesta terrorismista, kysyin häneltä miksi hän on aina ollut niin innokas tuomaan maahan niin monta maahanmuuttajaa kuin mahdollista. Hän sanoi, että "hän on yrittänyt tehdä vallankumouksen". Vaikka on mahdotonta rynnäköidä Buckinhamin palatsiin tai tuoda neukut Westminsteriin, voi kuitenkin yrittää vaihtaa väestö ja syrjäyttää vihattu väestönosa."


Vaihtaa väestö...miten kiero ja kavala päähänpisto. Surullista kyllä, vasemmisto on onnistunut. Väestömme on jo vaihdettu. Jos haluamme nähdä tulevaisuutemme, meidän tarvitsee vain katsoa alakoulujamme.

Lontoossa valkoiset lapset ovat vain 20%, ja sanon tämän uudestaan, vain 20%  koululaisista. Ja muissa Englannin kouluissa ollaan menossa samaan suuntaan täsmälleen samalla tavalla. Ulkomaalaistaustausten syntyvyys on nyt keskimäärin tavaton 35% kansallisesti, mikä tarkoittaa todellisuudessa 70-80% yksistään kaupungeissa, joka tekee alkuperäisväestön englantilaisista lapsista Birminghamissa, Bradfordissa, Oldhamissa, Lutonissa, Leicesterissä ja Sloughissa etnisen vähemmistön omassa maassaan - kohtalo, joka odottaa englantilaisia lapsia kaikissa kaupungeissamme vuosikymmenen sisällä, ja koko maassa ennen vuotta 2030.

Sitä tosiasiaa, että tämä on tehty tahallaan vasemmistolaisen vallankumousideologian levittämiseksi, ei voi nimittää muuksi kuin maanpetokseksi. Tony Blairin hallituksen aikana Britannian suurlähetystö Pakistanissa jakoi kirjaisia, joissa kerrottiin miksi muslimien pitäisi muuttaa Britanniaan ja johtava virkamies vastuualueenaan viisumihakemusten seuranta, eräs Linda Costelleo-Baker, kertoi Alahuoneelle että hänen osastonsa oli "jatkuvan poliittisen paineen alaisena, jotta maahanmuuttotavoitteet saavutettaisiin" ja että noin 15%  vuosittaisesta kahdesta miljoonasta viisumista hyväksyttiin koska "oli helpompaa päästää heidät sisään kuin hylätä hakemukset". Työväenhallituksen aikana tämä 15% tarkoitti miljoonia maahanmuuttajia, joiden ei pitäisi olla Britanniassa ollenkaan.

Täsmällisiä väestötietoja on vaikea saada Britanniasta. Viranomaisten mukaan luku on noin 60 miljoonaa, mutta kukaan ei tiedä varmasti. Sanomalehti The Independent arvelee väkiluvun olevan jopa 77 miljoonaa perustuen supermarkettien ruokamyyntiin ja siihen että sosiaaliturvakortteja [National Insurance card] on  jaettu  76 miljoonaa - kortti on välttämätön jos haluat työskennellä tai saada sosiaalietuisuuksia. Toisin sanoen 16-17 miljoonaa ihmistä puuttuu viranomaisten luvuista.

On selvää etteivät kaikki maahanmuuttajat ole muslimeja, mutta he muodostavat huomattavan osuuden ja heidän syntyvyytensä, joka on keskimäärin neljä lasta äitiä kohti - en sano perhettä kohti, koska muslimimies voi vaatia sosiaalietuja ja asuntotukea neljästä vaimosta ja rajoittamattomasta määrästä lapsia, vaikka moniavioisuus on laitonta Britanniassa - joten tämä yhdistettynä hallitsemattomaan maahanmuuttoon on kaksinkertaistanut muslimipopulaation vuosikymmenessä vuodesta 1960 asti, jolloin muslimeja oli vain noin 80 000 koko Britanniassa. 1990 luku oli noussut miljoonaan ja vuoteen 2000 mennessä vähän alle kahteen miljoonaan. Tuore tutkimus arvioi, että  Britanniassa on nyt noin 3-4 miljoonaa muslimia, vaikka luku on hyvin kiistanalainen ja luultavasti se on paljon, paljon korkeampi.

Tämän vuoksi seuraavat viisikymmentä vuotta ovat hyvin erilaiset kuin viimeiset viisikymmentä vuotta. Kun muslimipopulaatio kaksinkertaistui sadasta tuhannesta kahteensataan tuhanteen, ainoat alkuperäisasukkaat, joihin se vaikutti, olivat ne jotka asuivat muslimien asuinalueella. Mutta kun tämän päivän 3 miljoonaa kasvaa vuoden 2020 kuuteen miljoonaan, 12 miljoonaan, 24 miljoonaan, silloin se vaikuttaa kaikkeen, sillä silloin me olemme menettäneet maamme.

Ja synkemmäksi menee. Brittiläinen alkuperäisväestö tekee enintään 1,5 lasta per pari, joka tarkoittaa että tänään syntyvä sukupolvi on 25% pienempi kuin vanhempiensa sukupolvi. Väestöpyramidi on useimmissa Euroopan maissa ylösalaisin, jolla tarkoitan sitä, että vanhempia ihmisiä on enemmän kuin nuoria. Muslimien väestörakenne on kuitenkin sellainen, että väestöpyramidi on oikein päin, nuorempien ollessa paljon suurilukuisempia kuin vanhat.

Kun tarkastellaan Iso-Britannian alle 40-vuotiasta väestöä, se näyttää seuraavalta:

Alkuperäisväestö 2012:  25,5 miljoonaa
Ulkomaalaistaustaiset 2012: 6,75 miljoonaa

Jos siirrämme nämä luvut vuoteen 2030 ottaen huomioon pienenevän alkuperäisväestön ja suurenevat muslimiväestön - ja 2030 on vain 18 vuoden päässä - löydämme itsemme seuraavanlaisessa katastrofissa:

Alkuperäisväestö 2030: 19 miljoonaa
Ulkomaalaistaustaiset 2030: 13,5 miljoonaa

Mutta edelleen pahenee. Tämän lisäksi meidän on otettava huomioon ne noin 250 000 natiivia brittiä, jotka ovat kyllästyneet monikulttuuriseen Britannian ja muuttavat maasta joka vuosi ja kolmannen maailman maahanmuutto jatkuu samaan malliin, luvut ovat seuraavat:


Alkuperäisväestö 2030:  15 miljoonaa
Ulkomaalaistaustaiset 2030: 23,5 miljoonaa

Liberaali vasemmisto hymähtää tälle taas. Mitä sitten? he kysyvät. Ei tämä mitään merkitse, se on vain monikulttuurisuutta käytännössä ja siis jotain mitä meidän tulisi juhlia, paitsi jos olet fanaattinen rasisti. Mutta jos oletamme heidän olevan väärässä, oletamme että aivopestyt nuoret muslimimiehet eivät jaakaan vasemmiston höttöisiä unelmia monikulturismista ja haluavatkin mieluummin soveltaa vähän brutaalimpaa islamilaista mono-kultturisimia?

Käytän nuoremman väestön lukuja kahdesta syystä. Ensiksikin näyttääkseni väestörakenteen tulevaisuuden ja toiseksi haluan kiinnittää huomiota siihen että 18-40 vuotiaat ovat sotapalvelusiässä. Sillä ei ole väliä, vaikka heitä olisi vähemmän kuin harmaatukkaisia brittivanhuksia. Ainut asia mikä merkitsee on, että he ovat pian lukuisampia kuin alkuperäisväestön potentiaaliset puolustajat.

Onko tämä oikeistolaista hysteriaa? Oikeistolaista vainoharhaisuutta? Ei tietenkään. Ihmiset, jotka perustavat ajatuksensa todellisuuteen ja tietoon ymmärtävät, että ihmiskunnan historia on sodan historiaa. Vasemmisto uppoutuneena naiiviin tunteellisuuteen, mielikuvitukseen ja tietämättömyyteen, ajattelevat että ihmiskunnan tulevaisuus on rauha, huolimatta siitä että konfliktit ovat aina syntyneet rodullisista, uskonnollisista ja alueellisista ambitioista.

Me näemme tämän rodullisen ja uskonnollisen jaon jo kaikkialla. Kyselytutkimukset osoittavat, että 40% brittiläisistä muslimeista haluaisi elää sharia-lain alaisuudessa. Uutisissa on jatkuvasti nuorten muslimimiesten radikalisoitumisesta Britanniassa, näimme juhlinnan ISON BRITANNIAN kaduilla 9/11 massamurhan jälkeen, jatkuvia uutisia estetyistä terrori-iskuista Lontoon itsemurhapommitusten lisäksi, joissa kuoli 52 ja haavoittui 700, jatkuvia uutisia moskeijoista, jotka myyvät kirjallisuutta, jossa halutaan syrjäyttää Britannian demokratia, brittiläisten juutalaisten ja homojen murhia, vääräuskoisten alistamista ja halu perustaa maailmanlaajuinen islamilainen kalifaatti.

Ja tämä on tänä päivänä. Mitä näemmekään tulevina vuosikymmeninä, kun muslimeista tulee enemmistö tärkeimmässä ikäryhmässä 18-40 vuotta? Meidän tarvitsee vain katsoa ympärillemme maailmassa nähdäksemme vastauksen. Otetaan esimerkiksi Libanon, joka oli ennen kristittyenemmistöinen valtio. Kun kun islamilainen väestö kasvoi, kasvoi myös heidän vaatimuksensa hallintaan, mikä sytytti vuonna 1975 15-vuotisen uskonnollisen sisällissodan, joka vei hengen 10%:lta väestöstä ja haavoitti 33% - joista puolet saivat elinikäisiä vammoja. Koko kristitty johto karkotettiin, tapettiin tai vangittiin.

Onko tämä meidän tulevaisuutemme? Britannian turvallisuuspalvelu ei pysty ikuisesti pysäyttämään islamilaisia terrorihyökkäyksiä ja kun sen seuraava pääsee tapahtumaan, uskon näkeväni kantabritannialaisten kiihkoilijoiden murhaavan muslimeja kostoksi tai polttavan moskeijan. Ja siitä alkaa liukuminen kohti sisällissotaa, kostonkierre, julmuudet muuttuvat yhä rajummiksi, kunnes koko maa on Libanonin tiellä, tai myöhemmin Jugoslavian, joka jakautui rodullisia, heimollisia ja uskonnollisia rajaviivoja pitkin.

Liberaali vasemmisto hymähtää tällaiselle Harmageddonin näylle, ja jatkaa rummuttamalla valheitaan siitä, että islam on rauhan uskonto huolimatta kaikista historiallisista todisteista tuota mielikuvituksen tuotetta vastaan. Islam ei ole rauhan uskonto; se on poliittinen, yhteiskunnallinen ja rakenteellinen ylivallan ja imperialismin järjestelmä. Islam sen fundamentalistisimmassa muodossaan ei eroa natsismista halussaan maailmalaajuiseen herruuteen, naisten sopivuudessa ainoastaan makuuhuoneeseen, keittiöön ja rukouhuoneeseen, halussa hävittää juutalaiset ja homot ja alistaa vääräuskoiset toisen luokan kansalaisiksi.

Itse asiassa islam on pahempi kuin natsismi. Edes säälimättömimmät natsit eivät vaatineet aviorikoksen tehneiden naisten kivittämistä hitaasti kuoliaaksi.

No mitä me voimme tehdä Britanniassa? Jopa asiasta puhuminen tuomitaan välittömästi rasimiksi tai islamofobiaksi, jotka ovat molemmat ajatusrikoksia, joista voi saada vankilatuomion. Viranomaiset ja media demonisoivat jokaisen, joka puhuu näistä kohtaamistamme hyvin todellisista ongelmista ja poliitikot lyhytnäköisessä halussaan tulla uudelleenvalituiksi lakaisevat väistämättömän katastrofin maton alle.

Mutta asia on liian tärkeä jätettäväksi huomiotta. Lastemme elämät riippuvat toimistamme tänään ja näkyvissä on vain vähän vastauksia. Vasemmistoliberaalit ovat tyytyväisiä lyhyen tähtäimen tilanteeseen, koska massamaahanmuutto tuo heille massaäänet.

Konservatiivit vain yksinkertaisesti kieltäytyvät puhumasta asiasta, tai jos he puhuvat he vain kannattavat islamilaisen Turkin valintaa EU:n jäseneksi. Yksi puolue puhuu Britannian kohtaamista katastrofaalisista ongelmista - British National Party, mutta kunnolliset britit, aivan oikein, vierastavat sitä BNP:n rasistisen menneisyyden takia yhdistettynä siihen, että heidän johtajansa - aivan uskomatonta - on holokaustin kieltäjä.

Jäljelle jää yksi puolue, British Freedom Party [Britannian vapauspuolue]. Toivomme lopettavamme massamaahanmuuton ja pysäyttävämme Britannian islamisaation. Voimme saavuttaa sen kieltämälle uusien moskeijoiden rakentamisen, karkottamalla kaikki muslimiterroristit ja rikolliset, lopettamalla moniavioisten suurperheellisten muslimien sosiaalituet ja sulkemalla moskeijat, joissa saarnataan väkivaltaa ja kapinaa. Lyhyesti, teemme elämän vaikeaksi niille muslimeille, jotka haluavat vahingoittaa maatamme.

Tämä kuulostaa vaikealta, mutta ilman tällaisia toimia meillä on lähitulevaisuudessa edessämme sisällissota, joka voi hyvin olla paljon, paljon pahempi kuin Jugoslavian hajoaminen.

Emme tehneet valtavia uhrauksia vuosina 1939-1945 vain alistuaksemme hiljaisesti, vain muutamaa vuosikymmentä myöhemmin, taas yhdelle epädemokraattiselle natsi-ideologialle. Emme anna sen tapahtua, me vain emme anna. Me toimimme, emme vain itsemme, vaan lastemme ja lastenlastemme takia. Emme voi antaa islamille enää yhtään lisää valtaa Iso-Britanniassa.

Amerikalla on jotain etuja meihin verrattuna. Teidän perustuslakinne ensimmäinen lisäys takaa sananvapauden. Teillä on tilastollisesti vähemmän muslimeja kuin meillä, ja mikä tärkeintä, teillä on usko. Juutalaisuus ja kristillisyys ovat täällä yhä voimissaan. Britanniassa vasemmisto juhli voittoaan uskonnosta joitakin vuosia sitten ja kristinuskon häviö kantavana voimana Britanniassa on poistanut yhden tärkeän esteen islamin tieltä.

Toivon hartaasti, ettemme ole vielä joutuneet liian pitkälle, vaikka Mark Steyn on jo tuominnut meidät, mutta lopetan puheeni pyytämällä amerikkalaisia seuraamaan tarkasti Euroopan ja Britannian tapahtumia ja lopettamalla heti ja välittömästi kaiken islamilaisen väestöllisen ja ideologisen leviämisen Vapauden Maassa. Rukoilen teitä jättämään tekemättä samat typerät virheet, joita Euroopan naiivit ja petolliset poliitikot ovat tehneet.

Aion taistella Britannian puolesta, mutta ei ole mitään takeita, että Britanniaa tai Eurooppaa voidaan pelastaa. Ja jos menemme, menee Amerikka hetken päästä perässä ja sitten menee koko läntinen sivilisaatio - humaanein, moraalisin ja kunnollisin sivilisaatio ihmiskunnan historiassa - ja se korvataan islamilla, barbaarisimmalla, vähiten vapaalla ja totalitaarisella sairaalloisen julmuuden voimalla, joka voi viedä länsimaat takaisin pimeään keskiaikaan. Pyydän, Amerikka, älä anna tapahtua siten kuin on tapahtunut Britanniassa. Seuraa, arvioi, kuuntele ja opi.

-------------------------------

http://europenews.dk/en/node/52620


-Ibn Matti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti