19. huhtikuuta 2012

Hope not HateHope not Hate-sivusto raportoi vaarallisista äärioikeistolaisista järjestöistä ja yksittäisistä aktivisteista. Juuri Breivikin oikeudenkäynnin alla he julkaisivat raportin maailman vaarallisimmista rasisteista. Sivulta löytyy myös hieno kartta, josta voi tarkastella rasisteja maakohtaisesti.


Meitä suomalaisia kiinnostaa tietenkin nuo Suomen viisi rasistista organisaatiota. Mitkähän ne mahtavat olla? Olisiko listalla Suomen kansallissosialistinen puolue, Suomen Sisu ja Lieksalaisten facebook-ryhmä? No ei.

Breivikin kuvalla koristetulla sivustolla Suomesta on poimittu seuraavat äärioikeistolaiset liikkeet:Halla-aho, James ja Belgian-natsi puhumattakaan Helenasta loistavat poissaolollaan listoilta, sen sijaan sympaattinen kansanmies Timppa on päässyt natsien listalle.

Se mikä Matinpoikaa tässä niin vietävästi vituttaa on se ettei Ibn Matti blogi ole mahtunut listalle. Olenko minä niin mitätön rasisti, että jopa Muutos 2011 puolue jättää minut varjoonsa. No eipä hätää! Hope not Hate sivustolla on näppärä ilmiantotoiminto, jolla voi lisätä uusia sivustoja vaarallisten natsien listalle.
Noin, sinne meni.
-Ibn Matti, rasistinen äärioikeistolainen natsi3 kommenttia:

 1. Mitä vittua? Onpas uskomaton "lista".

  VastaaPoista
 2. Raportti on julkaistu sopivasti Breivikin oikeudenkäynnin alettua - täydellinen tilaisuus mustamaalata poliittisia vastustajia rinnastamalla islam-kriitikot massamurhaajaan.

  Bruce Bawer kertoo lisää:

  http://frontpagemag.com/2012/04/20/the-scandalous-lies-of-hope-not-hate/

  VastaaPoista
 3. Onpahan taas uskomatonta... Pitäisiköhän linkittää lista täyteen vihreitä lankoja sun muita. :D

  VastaaPoista