29. huhtikuuta 2012

Suvaitsevaa Wappua!

Ruotsin ammattiyhdistyksessä ollaan kovasti huolissaan työpaikkojen vihapuheesta. He ovatkin ryhtyneet tarmokkaasti toimeen ja kouluttavat 150 000 politrukkia valvomaan työläisten puheita ja asenteita työpaikoilla.

Jos vaikka joku tupakkitauolla päästää suustaan, että maahanmuuttajia otetaan liikaa Ruotsiin, niin koulutettu politrukki osaa heti pätevästi todistaa, että kyseinen työläinen on väärässä ja voi lisäksi opastaa häntä minkälaiset puheet ovat työpaikalla sallittuja ja mitkä eivät.

Rasistit, erityisesti ruotsidemokraatit, ovat kuitenkin saavuttaneet LO:ssa jo melkoisen otteen, jonka vuoksi ammattiyhdistykset ovat alkaneet erottaa pahimpia natseja, kuten ruotsidemokraattien Fredrik Lanzin, joka oli levittänyt vääriä ajatuksia tovereilleen.

Ehkä Suomenkin pitäisi jälleen kerran ottaa oppia edistyksellisestä Ruotsista, jotta täällä valtoimenaan riehuva vihan ilmapiiri ja väärät ajattelutavat (puhumattakaan huonosta äänestyskäyttäytymisestä) saataisiin kuriin. Onhan tunnettua, että ellemme saa tänne pikaisesti 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa, niin meiltä loppuvat edulliset siivoojat ja bussikuskit ja lopulta yritykset muuttavat kaikki Kiinaan ja sitten täällä on vaan tylsiä tuulipukuisia alkuasukkaita, jotka eivät osaa paistaa pizzaa ja sitten me joudutaan syömään vaan silakkaa ja mämmiä, blääh.


-Ibn Matti toivottaa kaikille lukijoilleen oikein monikulttuurista ja suvaitsevaa Wappua.


P.S. Muistakaa kuitenkin kunnioittaa niitä, jotka eivät Wappua halua viettää älkääkä loukatko heidän tunteitaan liialla samppanjakorkkien poksahduksilla tai liian kovaäänisellä Hoilaarilaarilaalla.

1 kommentti:

  1. Tuo video on aika hurja. Kun Ruotsi on korporaatioiden ja erityisesti ammattiyhdistysten supervalta, on liitosta erottaminen kova rangaistus. En suoraan sanottuna ymmärrä, miten se voi olla laillistakaan, koska eihän yhdistyksen säännöissä voi mitenkään olla pykälää, että pitää aina ja kaikessa ajatella samalla tavalla kuin yhdistyksen johto ajattelee.

    On tää touhu menossa aika hulluksi.

    VastaaPoista