21. helmikuuta 2012

Ali Sina: Kirje ihmiskunnalle




Hyvä ystävä,

Hulluus on vallannut osan ihmiskunnasta ja se mitä he tekevät ei ole mitään muuta kuin mielisairautta.

Olemme häviämässä taistelun terrorismia vastaan. Näin käy koska emme osu maaliin.

Meidän täytyy saada maailman ihmiset ymmärtämään, että terrorismi on oire ja todellinen ongelma on sen takana oleva ideologia.

Tarvitsemme apuasi. Lue alla oleva lyhyt "kirje ihmiskunnalle" ja jos olet samaa mieltä, lähetä se kaikille osoitekirjasi ihmisille ja kehota heitä tekemään samoin.

Lähetä kopio myös sanomalehteesi ja poliitikoille. Kaikkien on kuultava tämä viesti.

Ystävällisin terveisin,






Kirje ihmiskunnalle


Hyvä kanssaihminen,

Ihmisyys on tänään vaarassa. Uskomattomia hirmutekoja tapahtuu päivittäin. Pahat voimat työskentelevät aikomuksenaan tuhota meidät. Tämän pahan edustajat eivät kunnioita mitään; eivät edes lasten henkeä. Joka päivä on pommi-iskuja, joka päivä viattomia ihmisiä murhataan. Näyttää siltä kuin olisimme voimattomia. Mutta emme me ole!

Muinainen kiinalainen Sun Tzu sanoi, "Tunne vihollisesi ja sinua ei voiteta." Tunnemmeko me vihollisemme? Ellemme tunne, olemme hukassa.

Terrorismi ei ole ideologia, se on väline; mutta terroristit tappavat ideologian vuoksi. He kutsuvat tätä ideologiaa islamiksi.

Koko maailma, sekä muslimit että ei-muslimit, väittävät, että terroristit ovat kaapanneet "rauhan uskonnon" ja että islam ei hyväksy väkivaltaa.

Kuka on oikeassa? Kummat ymmärtävät islamia paremmin, terroristit vai heidän vastustajansa? Vastaus tähän kysymykseen on avain voittoon ja jos emme löydä vastausta me häviämme ja meidän osamme on kuolema. Avain löytyy koraanista ja islamin historiasta.

Ne meistä, jotka tuntevat islamia, tietävät että terroristien näkemys islamista on oikea. He eivät tee mitään mitä heidän profeettansa ei olisi tehnyt tai rohkaissut seuraajiaan tekemään. Murha, raiskaus, salamurha, mestaus, verilöyly ja kuolleiden häpäiseminen "uskovien sydänten iloksi" olivat kaikki Muhammadin käytäntöjä, joita hän opetti ja joita muslimit ovat noudattaneet läpi historian.

Jos totuus on koskaan mitään merkinnyt, nyt se todella merkitsee! Tämä on aika, jolloin meidän on kutsuttava lapiota lapioksi. Tämä on aika, jolloin meidän on löydettävä ongelman alkusyy ja vedettävä se juurineen irti maasta. Islamilaisen terrorismin juuret ovat islamissa. Todisteena siitä on koraani.

Olemme ryhmä entisiä muslimeita, jotka ovat nähneet pahan kasvot ja olemme nousseet varoittamaan maailmaa. Vaikka totuus olisi kuinka tuskallinen, vain totuus voi meidät vapauttaa. Miksi kaikki tämä kieltäminen? Miksi tämä itsepintaisuus? Kuinka monta viatonta pitää vielä kuolla jotta SINÄ avaat silmäsi?

Kannustamme muslimeja jättämään islamin. Lopeta tekosyyt, perustelut ja järkeilyt. Lakkaa jakamasta ihmiskuntaa "meihin" ja "heihin" ja muslimeihin ja vääräuskoisiin. Me olemme Yksi Kansa, Yksi Ihmiskunta! Muhammad ei ollut Jumalan lähettiläs. Nyt on aika lopettaa tämä hulluus ja kohdata totuus. Terroristit saavat moraalista tukea ja perustelut toiminnalleen sinulta. Sinun pelkkä uskollisuutesi heidän kuoleman kultilleen on hyväksyvä nyökkäys heidän rikoksilleen ihmiskuntaa vastaan. Kannustamme myös ei-muslimeja lopettamaan poliittisen korrektiuden vaikka he loukkasivat muslimien tuntoja. Hemmettiin heidän tunteensa! Pelastakaamme heidän henkensä ja miljoonien viattomien ihmisten henki, jotka voivat joutua heidän uhreikseen.
  
Miljoonia, ellei miljardeja, ihmishenkiä menetetään, jos emme tee mitään. Aika on kulumassa loppuun! "Kaikki mitä tarvitaan pahan voittoon on se etteivät hyvät ihmiset tee mitään." Tee jotakin! Lähetä tämä viesti kaikille osoitekirjassasi ja pyydä heitä tekemään samoin. Voita islam ja pysäytä terrorismi.

Tämä on sinun maailmasi, pelasta se.

Entisten muslimien liike.


Tämä teksti on suomennos Ali Sinan kirjeestä ihmiskunnalle, joka on julkaistu alunperin faithfreedom.org -sivustolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti