28. helmikuuta 2012

Älkää polttako niitä koraaneita!

Nyt saatana lopetatte niiden koraanien polttamisen! Muslimeille tulee paha mieli ja sitten Barack-setä joutuu taas pyytämään Ajatolla-sedältä anteeksi. Koraani on niin hieno kirja, ettei sitä saa missään tapauksessa huvikseen polttaa. Mattisedän poika antaa teille nyt hieman niksejä, miten koraania voi käyttää huomattavasti hyödyllisemmin kuin nuotiona:

Niksi nro 1: Arabiankielinen teksti on kaunista katsella. Siksi koraanin sivut sopivat erinomaisesti paskahuussin tai vaikkapa saunakamarin seinäpaperiksi! Siinä sitä sopii istua aamupaskalla ja lueskella samalla Jumalan sanaa tai vaikka vain haaveilla seitsemästäkymmenestä huurasta, jotka odottavat paratiisin bordelleissa.

Ibn Matin saunakamarin tapetti
on kaunista katsella.
 

Niksi nro 2: Huussin tapetoinnista yli jääneet koraanit voi jättää siihen reiän viereen lukemistoksi. Niitä voi myös hätätapauksessa käyttää vessapaperina. Ilkkaa sanottiin pohjanmaalla sontasiioniksi, koraania voisi kutsua paskasuuraksi.


Niksi nro 3: Jos koraani on ihan pakko polttaa, niin käyttäkää se edes hyödyksi! Saunan sytykkeiksi koraani sopii mitä parhaimmin ja koraani repussa on eräretkellä oiva apu paitsi perseen pyyhkimiseen, myös nuotion virittämiseen.


Niksi nro 4: Koraanista saa hyviä paperilennokkeja. Niitä lennätällessään voi samalla laulaa vanhaa kansanlaulua Suura sai siivet:

Aabrahamin suura oli pommittaja
Kauas yli kattojen lensi Al-Takathur
Lehmä törmäs puuhun Muhammad tuhoutui
Kynän kanssa lammikossa Dzinnien suura ui
Mutta surkea Al-Fatiiha lensi kauas aurinkoon

Ali ja mä oltiin kavereita
Basaareja pengottiin tehtiin löytöjä
Sivut vanhan koraanin jumbojeteiksi taiteltiin
Norsut, parjaajat, almut päin kaksoistorneja me laitettiin
Ja surkea Al-Fatiiha lensi kauas aurinkoon

Suura sai siivet sinä iltapäivänä
Mut väärintekijöiden suura jyrkästi tuomittiin
Lehmä törmäs puuhun Muhammad tuhoutui
Kynän kanssa lammikossa Dzinnien suura ui
Mutta surkea Al-Fatiiha lensi kauas aurinkoon


(Anteeksi J!)

WTC 2 Plane
Photoshopilla tehty tökerö väärennös, jossa jumbojetti muka törmää pilvenpiirtäjään.

Vastuuvapauslauseke tosikoiden varalta: tämä oli huumoria, ehkä huonoa sellaista, mutta huumoria kuitenkin. Jos kuitenkin tunnet pakottavaa tarvetta haastaa minut oikeuteen tai tehdä minulle ylimääräinen hengitysreikä kaulan tienoille, niin käy tutkituttamassa pääsi.

-Ibn Matti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti