26. helmikuuta 2012

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §3

Monet ihmiset eivät lämpene ajatukselle islamisaation vastustamisesta. Heistä islamin arvostelu voi olla rasistista tai kansanryhmää vastaan kiihottamista. Ehkä heille on kerrottu, että islam on rauhanomainen ja jalo uskonto. Ehkä he ovat tiedostavia, hyviä ihmisiä, jotka kannattavat monikulturismia ja ovat innoissaan rikkaudesta, jonka islam tuo meidänkin pikku takapajulaamme.

Meillä on kuitenkin keinoja vastustaa islamisaatiota ilman että vastustamme tai arvostelemme islamia mitenkään. Voimme käyttää omaa versiotamme taqiyyasta ja kitmanista. "Sota on petosta", niin kuin Muhammad sanoisi.


§3: Aja asioita, jotka eivät ensi näkemältä näytä vastustavan islamisaatiota


Ihmiset lämpenevät hyville asioille, kuten luonnonsuojelulle ja bensiinin hinnan alennuksille. Joitakin voi myös huolestuttaa öljyntuottajamaiden epävakaat olot, jotka voivat aiheuttaa paitsi öljyn hinnan vaihteluita, myös riippuvuutta erilaisista diktatuureista ja ihmisoikeuksia polkevista hallituksista.

Yhdysvalloissa ajetaan "Open fuel standardia", jonka pääajatuksena on velvoittaa autonvalmistajat varustamaan autot moottoreilla, joissa voidaan käyttää bensiinin lisäksi muita polttoaineita, kuten etanolia tai metanolia. Autoon voidaan siis tankata edelleen tavallista bensiiniä, mutta siinä voidaan käyttää myös kokonaan muita polttoaineita.

Tällä saavutetaan pitkällä tähtäimellä riippumattomuus hankalista öljyntuottajavaltioista, koska polttoainetta voidaan tuottaa tarvittaessa vaikka itse. Brasilia on esimerkki maasta, jossa näin jo toimitaan. Suuret autonvalmistajat toimittavat Flex Fuel -autoja Brasiliaan, joten tekniikkakin on jo olemassa.

Lue lisää Flex Fuelista täältä: http://www.openfuelstandard.org/

Sähkö- ja hybridiautot säästävät sekä luontoa että vähentäjät riippuvuutta (usein islamilaisista) öljyntuottajamaista. Sähkö voidaan tuottaa tehokkaasti vaikkapa ydinvoimalla, ja kun apumoottorit käyttävät Flex Fuel -tekniikkaa, on meillä ympäristöystävällisiä ja öljyn orjuudesta vapaita kulkuvälineitä.Miten tämä sitten auttaa vastustamaan islamisaatiota?

Wahhabilainen Saudi-Arabia ja muut muslimimaat rahoittavat moskeijoita ja muuta islamilaista toimintaa öljyrahoillaan, emmekä me voi sille mitään. Vaikka osa jokaisesta bensalitrasta menee terroristien rahoittamiseen, emme voi tehdä asialle mitään, koska olemme niin riippuvaisia öljystä.

Kun luomme järjestelmän, jossa öljyn merkitys vähenee, vähenevät myös islamilaisten valtioiden tulot, jolloin niiden rahoitus terrorismiin ja islamisaatioon vähenee. Voimme myös ruveta vaatimaan niiltä ihmisoikeuksien noudattamista vastineena öljykaupoista.

Suomen hallituksen pitäisikin laatia laki, joka määrää kaikki uudet autot olemaan Flex Fuel-autoja (FFV) sopivan  siirtymäajan kuluessa. Koska nämä FFV:t voivat käyttää myös bensiiniä, ei alkuvaiheessa synny  mitään polttoaineen jakeluongelmia.

E85-bensiinin veroa pitää samalla alentaa, niin että FFV-autojen ostaminen tulee houkuttelevaksi. Suomen muutoin tolkuton autoverotus tarjoaa myös mahdollisuuden taloudellisiin kannustimiin. Autoveroa voidaan laskea FFV-autoilta sekä sähkö- ja hybridiautoilta, niin että niiden ostaminen tulee järkeväksi vaihtoehdoksi.

Suojelemme luontoa ja tulemme vähemmän riippuvaisiksi epävakaiden öljyntuottajavaltioiden mielivallasta. Ja samalla tulemme vastustaneeksi islamisaatiota.
Girl Effect

Citizen Warriorin artikkeli kertoo, miten naisten koulutus vähentää lapsilukua. Koulutetut naiset saavat keskimäärin vähemmän lapsia, kuin lukutaitoiset ja koulutetut. Demografinen jihad käy vaikeaksi, jos lapsiluku on liian pieni.

Jihad tarvitsee kouluttamattomia ja alistettuja naisia, jotta se voisi uhrata miehet ja pojat islamin hyväksi. Kun naisten alistaminen ja tyhminä pitäminen loppuu, he eivät enää luovuta miehiään ja poikiaan marttyyreiksi. Sokea usko mielikuvitusolentoihin, kuten Allahiin, myös vähenee koulutuksen myötä.

Naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksien parantaminen on taistelua islamisaatioita vastaan. Meidän on pidettävä huoli siitä, että Suomeen tulevien islamilaisten naisten ihmisoikeudet toteutuvat. Kenelläkään ei liene mitään sitä vastaan? Vastustamme siis lapsiavioliittoja, perheväkivaltaa ja kunniaväkivaltaa.

Koulutamme kaikki Suomeen tulevat naiset, niin että heillä on mahdollisuus elättää itsensä omalla työllään. Kiellämme burkhat ja sukuelinten silpomiset tarpeettomina ja julmina. Vastustamme sharia-lain naisia alistavia määräyksiä, kuten moniavioisuutta ja miehen lupaa hakata tottelematonta vaimoa.


Sananvapaus


Islamistit ja heidän puolustelijansa haluavat rajoittaa sananvapautta. He haluavat kieltää kaiken islamin arvostelun sillä verukkeella, että se olisi muka rasistista, uskonnollisia tunteita loukkaavaa tai kansanryhmää vastaan kiihottavaa. Jopa YK:ssä on (Islamilaisten valtioiden toimesta) hyväksytty päätöslauselma, joka kieltää uskontojen (siis lähinnä islamin) arvostelun.

Sivistysvaltio ei voi rajoittaa sananvapautta siksi, että joku uskoo mielikuvitusolentoon ja kokee tulevansa loukatuksi yli tuhat vuotta eläneen "profeetan" kuvan piirtämisestä.

Sananvapauden puolustaminen on samalla myös islamisaation vastustamista.


-Ibn Matti

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §1
Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §2
Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti