18. maaliskuuta 2018

Sharialakia toisuskoisille: Islamilainen pankkitoiminta

Bill Warnerin Sharialakia toisuskoisille jatkuu keskustelulla islamilaisesta pankkitoiminnasta:


Islamin oppineet väittävät, että sharian mukainen pankkitoiminta on pyhää ja kaikkien uskovaisten ja moraalisten ihmisten tulisi sijoittaa sharian mukaisiin rahoitusinstrumentteihin. Rahaa ei sijoiteta alkoholiin, tupakkaan, vedonlyöntiin, sianlihaan, taiteeseen tai muuhun epäpuhtaaseen liiketoimintaan.

Muslimit vaativat tänä päivänä yhä voimakkaammin omia rahoitusjärjestelmiä ja sharian mukaisia rahoitustuotteita. Sharian pankkitoiminnassa on kiertotie, jolla vältetään koronmaksu, joka on islamissa kiellettyä. Sharian mukaisessa pankkitoiminnassa rahan hinta on kuitenkin korkeampi, siitä ei kuitenkaan makseta korkoa vaan leasing-maksua.


SHARIA: Shariapankkitoiminnassa osa voitoista pitää sijoittaa islamilaiseen hyväntekeväisyyteen, zakatiin. Zakat tulee käyttää seuraavasti:

Koraani 9:60 Almut ovat vain köyhiä ja puutteessa olevia varten, sekä niille, jotka toimivat hyväntekeväisyyden palveluksessa; myös niitä varten, joiden sielut on voitettava (Jumalan) rakkauteen; edelleen orjien ja velkaorjien lunnaiksi; avustukseksi Jumalan retkelle [jihadin rahoittamiseen] ja niinikään maankulkijalle. Tämä on Jumalan säätämä velvollisuus, sillä Jumala on kaikkitietävä, viisas.


Shariakäsikirja ('Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik) omistaa useita sivuja zakatille. Sitä tulee maksaa seuraaville:

 • Köyhille ja avuntarpeessa oleville muslimeille
 • Niille, jotka keräävät zakatia
 • Vastikään islamiin kääntyneille (heidän uskonsa vahvistamiseksi)
 • Vankien ja orjien vapauttamiseksi
 • Allahin puolesta taisteluun, jihadiin
 • Matkailijoiden auttamiseenNE, JOTKA TAISTELEVAT ALLAHIN PUOLESTA

h8.17 Kategoria "ne jotka taistelevat Allahin puolesta" tarkoittaa niitä, jotka osallistuvat islamilaiseen sotaan, mutta eivät ole vakituisia palkkasotilaita. Näille jihadisteille tulee hyvittää aseet, vaatteet, ruoka- ja matkakustannukset, sekä muut kulut. Myös heidän perheitään tulee auttaa rahallisesti.
h8.24 Ei ole luvallista antaa zakatia kafirille.

Kun osallistumme islamilaiseen pankkitoimintaan, rahat menevät:

 • ainoastaan muslimien auttamiseen, kafirit eivät saa mitään
 • islamiin kääntyneiden tukemiseen
 • muslimien byrokratiaan
 • Al-Qaidalle ja muille jihadisteille, mukaan lukien rahat, jotka maksetaan "itsemurhapommittajien" ja muiden kuolleiden jihadistien perheille.Zakat-rahojen valuminen jihadiin ei ole pelkästään teoreettista. Olemme nähneet zakatin käytännössä Holy Land Foundationin ja muiden islamilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen tapauksissa. Texasin Dallasissa vuonna 2007 FBI asetti syytteeseen Holy Land Foundationin, ja useita sen jäseniä tuomittiin jihadin (terrorismin) rahoituksesta.


Kun osallistumme islamilaiseen pankkitoimintaan, tai mihin tahansa muuhun sharian toteuttamiseen, olemme moraalisesti osavastuussa myös

 • naisten alistamisesta ja pahoinpitelystä
 • uskonluopioiden tappamisesta
 • taiteilijoiden ja kirjailijoiden salamurhista
 • orjuuden ylläpitämisestä
 • kafirien syrjimisestä politiikassa
 • Jihadin kyyneleistä eli 270 miljoonan ihmisen murhista SUJUVUUS JA VÄLTTÄMÄTTÖMYYS


Shariassa on kaksi periaatetta, joita voidaan kutsua "sujuvuudeksi" ja "välttämättömyydeksi". Käytännössä sujuvuus ja välttämättömyys tarkoittaa, että mikäli muslimi elää kafirien keskuudessa, hän voi harjoittaa liiketoimintaa kafirien tapojen mukaisesti.


W43.0 KORONMAKSUMENETTELY VIHOLLISEN MAAPERÄLLÄ
w43.1 Muslimit voivat maksaa korkoa mikäli he asuvat dar al harbissa, sodan maassa (kafirien keskellä), siis silloin, kun sharia ei ole kyseisen maan laki.


Niinpä muslimit voivat sharian mukaan maksaa ja ottaa vastaan koronmaksuja Amerikassa. Miksi sitten muslimit haluavat sharian mukaista pankkitoimintaa? Se on yksinkertaista. Tässä sovelletaan alistumisen periaatetta. Kafirien tulee alistua sharian vaatimuksiin kaikissa asioissa, myös pankkitoiminnassa. Lisäksi pyhän rakkauden ja pyhän vihan periaate merkitsee, että kafirien rahoitusjärjestelmä on tuhottava.


Huomatkaa, että sharian mukaan Amerikka on "vihollisen maaperää".


---


IMF:n selitys islamilaisesta pankkitoiminnasta

Uskonoppinut selittää miten lainataan oikeaoppisesti sharian mukaan


1 kommentti:

 1. Kyllähän ihminen soittaa sitä levyä mistä maksetaan,mutta en voisi tehdä niin virheellistä käännöstä (siis jos ois kykyjä),kuin Jaska teki.sillä se tekee ihmiset tietämättömikisi islamin vaaroista.sekä saa nimenomaan jotkut ihmiset hyväksymään maahanmutosta lehdistön valheisiin.Peter

  VastaaPoista