10. maaliskuuta 2018

Sharialakia toisuskoisille: Ajatuksen vapaus

VÄITE: Islam on suvaitsevainen uskonto.

SHARIA: Apostaasi, islamin uskonnon hylkääminen, on islamissa kuolemalla rangaistava rikos.


o8.0 APOSTAASI ISLAMISTA

o8.1 Mikäli henkilö, joka on saavuttanut puberteetin ja hän on mieleltään terve, vapaaehtoisesti hylkää islamin, hän ansaitsee tulla tapetuksi.

Hadithit ja islamin varhainen historia Muhammadin kuoleman jälkeen kertoo mahdollisuudesta tappaa uskonluopiot.

Muhammadin kuoleman jälkeen kokonaiset heimot halusivat luopua islamista. Islamin ensimmäiset sodat sodittiin näitä apostaatteja vastaan, ja tuhannet saivat surmansa.

[Bukhari 2,23,483] Muhammadin kuoleman jälkeen Abu Bakrista tuli kalifi ja hän julisti sodan niitä arabeja vastaan, jotka olivat palanneet pakanuuteen.
[Bukhari 9,83,17] Muhammad sanoi: "Muslimia, joka on todistanut, ettei ole muuta jumalaa kuin Allah, ja että minä olen Hänen profeettansa, ei saa surmata muuten kuin kolmesta syystä: rangaistuksena murhasta, aviorikoksesta ja apostaasista."

Mikään rangaistus ei ole liian ankara apostaasista.

[Bukhari 8,82,797] Muutamat ihmiset tulivat Medinaan ja heistä tuli muslimeja. He sairastuivat, jolloin Muhammad lähetti heidät paikkaan, missä kamelit laidunsivat, ja käski heidän juoda kamelien virtsaa ja maitoa lääkkeeksi. He noudattivat hänen neuvoaan, mutta kun he olivat parantuneet, he tappoivat kamelien paimenen ja varastivat hänen laumansa.
Aamulla Muhammad kuuli mitä miehet olivat tehneet ja määräsi heidät vangittavaksi. Ennen keskipäivää oli miehet saatu kiinni ja tuotiin Muhammadin eteen. Hän antoi käskyn hakata heidän kätensä ja jalkansa irti ja kaivaa heidän silmänsä ulos kuumalla raudalla. Heidät heitettiin terävien kivien päälle ja heidän pyyntönsä saada vettä juodakseen evättiin, ja he kuolivat janoon.
Abu sanoi: "He olivat varkaita ja murhamiehiä, jotka luopuivat islamista ja palasivat pakanuuteen, rikkoen näin Allahia ja Muhammadia vastaan."

Ruutu sarjakuvasta Usko tai muuten! http://uskotaimuuten.blogspot.fi/2017/05/blog-post_77.html


 Tappakaa uskonluopiot.

[Bukhari 9,89,271] Eräs juutalainen kääntyi islamiin, mutta palasi sitten entiseen uskontoonsa. Muadh näki miehen Abu Musan seurassa ja kysyi: "Mitä tämä mies on tehnyt?"
Abu Musa vastasi: "Hän kääntyi islamiin, mutta kääntyi sitten takaisin juutalaisuuteen."
Muadh sanoi silloin: "On Allahin ja Muhammadin tuomio, että tuo mies pitää tappaa enkä minä aio istua ennen kuin olet surmannut hänet."

Uskonnon ja ajatuksen vapaus on mahdoton islamissa. Pääasia on alistuminen ja ihanteellinen kansalainen on Allahin orja. Kaiken ajattelun tulee olla alisteista Koraanille ja sunnalle - sharialle.


R40.0 MUSIIKKI, LAULU JA TANSSI - SOITTIMET

r40.1 Soittimet pitää hävittää

  • Huilut, kielisoittimet ja muut samanlaiset ovat kiellettyjä
  • Niiden korvat, jotka kuuntelevat laulajien laulua, täytetään lyijyllä Tuomiopäivänä.
  • Laulut synnyttävät tekopyhyyttä

r40.2 On laitonta käyttää musiikki-instrumentteja tai kuunnella mandoliinia, luuttua, symbaaleja tai huilua. Luvallista on soittaa tamburiinia häissä, ympärileikkauksissa ja muissa sellaisissa, jopa silloin kun tamburiinin sivuilla on kellot. Rumpujen lyöminen on laitonta.


W50.0 ELÄVIEN OLENTOJEN KUVAKIELTO

w50.1 On huomattava, että kuvien tekemisen kielto on erityisen vakava.

[Bukhari 7,72,843] Muhammad masentui eräänä päivänä, kun Gabriel ei tullutkaan vierailemaan sovittuna päivänä. Kun Gabriel viimein ilmestyi, Muhammad valitti viivästystä. Gabriel sanoi hänelle: "Enkelit eivät astu huoneeseen, jossa on koira tai kuva".

ALLAHIN LUOMISTYÖN JÄLJITTELY

w50.2 Kuvat jäljittelevät Allahin luomistyötä

[Bukhari 4,54,447] Kerran minä [Aisha] tein Muhammadille täytetyn tyynyn ja koristelin sen eläinten kuvilla. Eräänä päivänä hän tuli joidenkin muiden seurassa sisään ja huomasin hänen kasvoillaan kiihtymyksen. Kysyin "Mikä hätänä?" Hän vastasi: "Mitä tuo tyyny tekee täällä?" Vastasin, että "tein sen sinulle, jotta voisit maata sen päällä." Hän sanoi: "Etkö tiedä, että enkelit eivät astu taloon, missä on kuvia, ja että sitä, joka tekee kuvia, rangaistaan Tuomiopäivänä kunnes hän herättää eloon ne, joista hän teki kuvan."

P44.0  KUVIEN TEKEMINEN

p44.1 Kuvien tekijät palavat Helvetissä.
[Bukhari 8,73,130] Huoneessani [Aishan huoneessa] oli kerran verho, jossa oli kuvattuna eläimiä. Kun Muhammad näki sen, hänen kasvonsa punehtuivat vihasta. Hän repi verhon palasiksi ja sanoi: "Ihmiset, jotka maalaavat tuollaisia kuvia, saavat mitä kauheimman rangaistuksen Tuomiopäivänä."

KIRJALLISUUS

Kaiken kirjallisuuden tulee olla alisteista sharian vaatimuksille. Islamin loukkaajat on lupa salamurhata, sillä Muhammad itse määräsi useita taiteilijoita surmattaviksi. Salman Rushdie on elänyt tappouhkausten varjossa kirjoitettuaan romaanin Saatanalliset säkeet. Kun tanskalaiset pilakuvat Muhammadista julkaistiin, oli seurauksena maailmanlaajuisia mellakoita. Alankomaalainen elokuvantekijä Theo Van Gogh  surmattiin "rienauksesta" islamia vastaan.
Muhammad tapatti toistuvasti taitelijoita ja intellektuaaleja kuten Kabin, runoilijan, joka kritisoi islamia runoissaan. Huomatkaa petoksen käyttö:

[Bukhari 5,59,369] Muhammad kysyi: "Kuka tappaisi Ka'bin, Allahin ja Muhammadin vihollisen?" Bin Maslama nousi ja vastasi: "Oi Muhammad! Miellyttäisikö se sinua, jos tappaisin hänet?" Muhammad vastasi: "Kyllä" Silloin Bin Maslama sanoi: "Anna minulle lupa kertoa hänelle valheita, jotta onnistun suunnitelmassani." Muhammad vastasi: "Saat valehdella hänelle."
Sitten Maslama meni Kabin luo ja sanoi: "Muhammad vaatii meiltä rahaa, ja tarvitsen rahaa lainaksi." Kab sanoi siihen: "Allahin tähden, teidän täytyy olla kyllästyneitä häneen!" Maslama sanoi: "Kun nyt olemme seuranneet häntä, emme halua jättää häntä. Haluaisimme, että lainaisit meille kamelikuormallisen ruokaa." Kab sanoi: "Hyvä on, lainaan teille ruokaa, mutta teidän täytyy antaa jotain vakuudeksi."
He antoivat vakuudeksi aseensa ja lupasivat palata samana iltana. Maslama palasi kahden miehen kanssa ja sanoi heille: "kun Kab tulee, kosketan hänen hiuksiaan ja haistelen niitä, ja kun näette, että olen saanut otteen hänen päästään, tappakaa hänet."
Kab tuli heitä vastaan kääriytyneenä vaatteisiinsa ja tuoksuen hajuvedeltä. Maslama sanoi: "En ole koskaan haistanut noin hyvää tuoksua. Sallitko, että haistelen päätäsi?"
Kab vastasi: "Kyllä".
Kun Maslama sai hänestä lujan otteen, hän sanoi tovereilleen: "Käykää kimppuun!"
Niin he tappoivat hänet. Sitten he menivät kertomaan Profeetalle asian. Kab Bin Al-Ahsrafin jälkeen tapettiin vielä Abu Rafi.

Ishaq819 Muhammad oli antanut määräyksen sotapäälliköilleen tappaa ainoastaan ne, jotka vastustelivat; muita heidän ei tulisi vahingoittaa, paitsi niitä, jotka olivat puhuneet pahaa Muhammadista. Sitten hän antoi tappomääräyksen kaikista niistä mekkalaisista, jotka olivat vastustaneet islamia. Seuraavat henkilöt määrättiin tapettaviksi:

  • Eräs Muhammadin kirjureista. Hän oli sanonut, että Muhammad antoi hänen joskus parannella Muhammadin Koraanin ilmoituksia, josta syystä kirjuri oli menettänyt uskonsa.
  • Kaksi laulajatarta, jotka olivat tehneet Muhammadista pilkkalauluja.
  • Veronkantaja, muslimi, joka oli luopunut islamista.
  • Eräs mies, joka oli loukannut Muhammadia.
  • Kaikki taiteilijat ja poliitikot, jotka olivat vastustaneet häntä.Tämä blogi on suomennos Bill Warnerin kirjasta Sharia Law for the Non-muslim.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti