14. huhtikuuta 2017

Zombien sivilisaatio

Fjordman Gates of Viennassa:

Muistan kun katselin lennokkivideota maahanmuuttajien tulvan ollessa korkeimmillaan Euroopassa 2015. Näkymä oli absurdi. Valtavien ihmismassojen vaellus muistutti jotain elokuvaa. Mieleeni tuli, että se on vähän kuin zombi-elokuva.

Sitten sain uuden ajatuksen. Jos tämä on zombi-elokuva, ketkä ovat zombeja? Mekö, vai nuo maahanmuuttajat?

En erityisemmin pidä genrestä, mutta olen kuitenkin nähnyt joitakin zombi-elokuvia. Zombit kuvataan usein olentoina, joilla on jäljellä vain hyvin rajoitetusti aivokapasiteettia. Ne vain kulkevat ympäriinsä ilman päämäärää ja mongertavat jotain epäselvää. Ruuan hankkimisen lisäksi niillä ei ole muita tavoitteita.

Tämä kuvaus ei sovi moniinkaan noihin islamilaisesta maailmasta ja Afrikasta saapuviin laittomiin maahanmuuttajiin, jotka raivaavat tiensä Eurooppaan. Näillä ihmisillä on hyvin selvä päämäärä ja he pyrkivät päättäväisesti tavoitteeseensa. He haluavat tietenkin vaurautta ja asemaa. Jotkut heistä saattavat himoita meidän maitamme.

Nykypäivän todellisuudessa monet eurooppalaiset muistuttavat eniten zombeja. Esimerkkinä voisi mainita Stefan Löfvenin. Hän on ollut Ruotsin sosialidemokraattien johtaja vuodesta 2012 ja pääministerinä vuodesta 2014 lähtien.

Huhtikuun alussa 2017 ruotsalainen TV4 näytti salaa kuvattua materiaalia Tukholman lähiössä sijaitsevasta yksityisestä Al-Azharin ala-koulusta. Pojat nousivat linja-autoon etuovesta ja tytöt takaovesta. Muslimikoulun vararehtori väitti, ettei tarkoituksena ollut erotella lapsia sukupuolen perusteella. [1]

"Minusta tämä on ala-arvoista. Tällainen ei kuulu Ruotsiin", sanoi pääministeri Stefan Löfven toimittajille. "Linja-autoon mennään samasta ovesta, oli sitten tyttö tai poika, nainen tai mies." [2]

Löfven oli tyrmistynyt huomatessaan, että jotkut niistä muslimeista, jotka hän ja muut olivat päästäneet maahansa, käyttäytyivät edelleen kuin muslimit. Pääministeri Löfven näytti siirtyvän paikasta toiseen täydellisen tyrmistyksen ja epäuskon vallassa. Vain muutamaa päivää myöhemmin hän sai järkyttyä uudelleen.

Huhtikuun seitsemäntenä 2017 muslimimies varasti kuorma-auton ja ajoi sen suurella nopeudella väkijoukon läpi vilkkaalla kävelykadulla Tukholman keskustassa ennen kuin törmäsi tavaratalon seinään. Neljä ihmistä kuoli ja monet loukkaantuivat vakavasti.

Terroristi oli kotoisin Keski-Aasian Uzbekistanista. Hänen oleskelulupansa oli hylätty kesäkuussa 2016. Maahanmuuttoviranomaiset olivat etsineet häntä, mutta hän oli jäänyt maahan laittomasti. Poliisin mukaan mies oli kannattanut jihadistiorganisaatioita, kuten Islamilaista valtiota [3].

Pääministeri Stefan Löfven sanoi, että maa oli "shokissa" iskun vuoksi [4]. Minä en ollut. Olin tietysti tyrmistynyt sen raakuudesta, mutta en ollut yllättynyt, että näin tapahtui. Olin itse asiassa ennustanut, että tällaista voisi tapahtua vain päiviä aikaisemmin.

Edellisen kerran Ruotsissa tehtiin islamilainen terrori-isku joulukuun 11. päivä 2010. Sekin tapahtui vilkaalla kadulla Tukholman keskustassa. Terroristi Taimour Abdulwahab al-Abdaly, irakilaissyntyinen Ruotsin kansalainen, teki ensimmäisen Skandinavian itsemurhaiskun [5]. Onneksi hän onnistui räjäyttämään vain itsensä. Hän olisi kuitenkin voinut murhata monia ihmisiä sinä päivänä.

Sen jälkeen Ruotsissa ei ole tehty terrori-iskua yli kuuteen vuoteen. Tämä on merkittävää ottaen huomioon miten monia muslimijihadisteja maahan on tullut ja sieltä lähtenyt tänä aikana.

Keskustelin tästä hämmästyttävästä asiantilasta joidenkin ruotsalaisten ystävieni kanssa huhtikuussa 2017. Ainut selitys, mitä saatoimme keksiä, oli, että muslimitaistelijat pitivät Ruotsia niin hyödyllisenä ja alistuvana isäntänä, ettei sitä vastaan kannattanut vielä hyökätä. He käyttivät mieluummin hyväkseen hyvinvointivaltion palveluita kuten ilmaista terveydenhoitoa, ja harrastivat seksiä paikallisten naisten kanssa, luvan kanssa tai ilman.

Huomautin kuitenkin, että Belgiassa oli ollut aikaisemmin samankaltainen tilanne. Se oli ollut pitkän aikaa jihadistien kasvualusta. Lopulta maaliskuun 22. päivä vuonna 2016 jihadistit hyökkäsivät itse Belgiaan pommi-iskuilla, joissa monet kuolivat.

Ruotsi on nyt samanlaisessa tilanteessa. Vuoden 2017 alussa paljastui, että enemmän kuin 150 muslimitaistelijaa oli palannut Ruotsiin taisteltuaan Islamilaisen valtion (ISIS) riveissä [6]. Nämä ihmiset olivat suorasti tai epäsuorasti tukeneet raakoja terrori-iskuja, joukkomurhia, mestaamisia ja orjamarkkinoita. Heitä ei kuitenkaan pidätetty. Aivan päin vastoin.

Harjoitetun politiikan mukaan paikalliset viranomaiset ovat tarjonneet heille ajokortteja ja asuntoja sopeuttaakseen nämä karaistuneet jihadistit Ruotsalaiseen yhteiskuntaan. [7]

Mikään maa ei voi tuottaa ja vastaanottaa vuosikausia suuria määriä muslimitaistelijoita, ja sitten olettaa olevansa immuuni muslimiterrorin uhalle. Islamilainen terrori-isku Ruotsin maaperällä oli antanut odottaa itseään jo kauan. Ainut yllättävä seikka Tukholman iskussa on se kuinka yllätyneitä monet ovat.

Reaktiot Tukholman terrori-iskuun ovat ennalta arvattavia: mikään ei muutu. Muutama päivä kyyneleitä, kynttilöitä ja laulua. Sitten paluu arkeen.

Länsimainen media ja poliittinen eliitti ei enää reagoi rationaalisesti todellisiin uhkiin. Se vähä, mitä heidän aivokapasiteetistaan on jäljellä, käytetään edistämään globalistista avoimien ovien ja massamaahanmuuton agendaa.

Joskus tulee kuitenkin sellainen tunne, etteivät he ajattele yhtään mitään. Länsimaiden hallitseva eliitti käyttäytyy kuin zombilauma. He kulkevat ajattelematta katastrofista katastrofiin, eivätkä koskaan ymmärrä, mikä aiheutti edellisen katastrofin, eivätkä tee mitään hyödyllistä välttääkseen seuraavan.

Tällaisiksikö me olemme taantuneet? Zombien sivilisaatioksi?


Zombie on löytänyt uhrinsa. Kohtaus elokuvasta Plan 9 from Outer SpaceViitteet:

1. www.tv4.se/nyheterna/klipp/religi%C3%B6s-friskola-separerar-flickor-och-pojkar-3883932 Religiös friskola separerar flickor och pojkar. April 4, 2017.

2. www.thelocal.se/20170404/stockholm-school-segregated-boys-and-girls-on-the-bus Swedish PM condemns gender segregated school bus. AFP/The Local. April 4, 2017.

3. www.bbc.com/news/world-europe-39545642 Stockholm attack suspect was refused residency. April 9, 2017.

4. www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-4390866/The-Latest-EU-officials-offer-condolences-Stockholm.html The Latest: Swedish police haul away truck used in attack. April 7, 2017.

6. www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/g9PWJ/sapo-chefen-over-150-jihadister-har-atervant-till-sverige Säpo-chefen: Över 150 jihadister har återvänt till Sverige. January 9, 2017.

7. www.express.co.uk/news/world/722712/Free-driving-licenses-grants-Sweden-plan-reintegrate-returning-ISIS-fighters Free driving licenses & grants: Sweden’s shock plan to reintegrate returning ISIS fighters. Oct 19, 2016.

---

Alkuperäinen kirjoitus: http://gatesofvienna.net/2017/04/a-civilization-of-zombies/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti