27. syyskuuta 2016

Ibrahim: Kristityt tytöt on tarkoitettu muslimiesten huvitukseksi

Raymond Ibrahim Gatestone institutessa:

Aina yhtä julma islamin laki on naisille vieläkin julmempi. Koraanin mukaan miehet ovat naisten "esimiehiä" ja heillä on lupa lyödä heitä mikäli he ovat "uppiniskaisia" (Koraani 4:34). Islamin profeetan Muhammadin mukaan naiset ovat tyhmempiä kuin miehet - tarvitaan kaksi naista todistamaan yhden miehen sijasta - ja enemmistö helvetin asukkaista on naisia, joita verrataan aaseihin ja koiriin kyvyssään häiritä ja tehdä tyhjäksi miehen rukoukset.

Mikä on sitten islamin näkemys "vääräuskoisista" naisista? He ovat "yhtä tarkoitusta varten, muslimimiesten huvitukseksi", kuten eräs muslimi sanoi ryhmälle nuoria kristittyjä tyttöjä Pakistanissa, ennen kuin murhasi heistä yhden. Koraanissa sanotaan jakeessa 4:24, että toisuskoisia naisia voidaan ostaa ja myydä muslimimiesten seksiorjiksi, kuten Islamilainen Valtio on tehnyt.

Vainottuja kristittyjä puolustavan Open Doors -ihmisoikeusjärjestön viestintäjohtaja Emily Fuentes sanoo:
Valitettavasti yhä useammat naiset ovat [muslimi]terroristijärjestöjen hampaissa. Ympäri maailman on lukuisia tapahtumia, missä äärijärjestöt ovat siepanneet, raiskanneet ja pakkokäännyttäneet naisia... Monia heistä on myyty orjamarkkinoilla. Tämä raakalaisuus ei ole vain Lähi-idän ongelma vaan sitä tapahtuu myös Afrikassa ja monissa muissa paikoissa. Monissa näistä maissa naisia kohdellaan toisen luokan kansalaisina sukupuolensa tähden. Kristittyjen naisten taakka on kaksinkertainen, koska he kokevat vainoa sekä sukupuolensa että uskontonsa vuoksi. Vaikka meillä ei ole tarkkoja lukuja tiedämme, että vainottuja naisia on miljoonia... muslimienemmistöisissä maissa kristityiltä naisilta riistetään järjestelmällisesti heidän vapautensa ja heiltä kielletään aivan perustarpeet.

Kristittyjä naisia kohtaa kaksinkertainen kirous: koska he ovat sekä naisia että ei-muslimeja, "vääräuskoisia"; on selvää miksi he saavat kärsiä eniten islamilaisesta sorrosta.

ISISin käsiin joutuneiden ei-musliminaisten ahdinko tunnetaan jo hyvin. Mosulin kesäkuun 2016 valloituksen jälkeen kalifaatti on teloittanut jopa 250 vangittua vääräuskoista tyttöä (pääasiassa jesidejä ja kristittyjä) heidän kieltäydyttyään ryhtymästä seksiorjiksi. Aivan hiljattain 19 jesidityttöä suljettiin rautahäkkeihin ja poltettiin elävältä satapäisen joukon edessä heidän kieltäydyttyään seksistä jihadistien kanssa.

Raportti, joka ilmestyi päivä Open Doors -järjestön kerrottua ei-musliminaisten kohtalosta, kertoo:
Uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvia naisia myydään usein Islamilaisen Valtion hallitsemilla alueilla jihadistien kesken. Kun sotilaat kyllästyvät jonkun tytön raiskaamiseen ja pahoinpitelyyn, he yleensä myyvät tämän eteenpäin sotilastovereilleen, jotta nämä voivat viihdyttää itseään raiskaamalla ja pahoinpitelemällä häntä.

Eräs paennut jesidityttö kertoo, kuinka hänet
ostettiin ja myytiin kahdeksalle eri jihadistille...Meidät laitettiin näytteille [seksiorjien markkinoille]. Miehet tulivat ja katselivat meitä kuin esineitä. Se oli kuin autonäyttely... Naisia myytiin käteisellä - jopa vain 20 dollarilla, tai heitä vaihdettiin matkapuhelimiin, tai annettiin lahjaksi.

Hänet raiskattiin ainakin kolme kertaa päivässä 16:n kuukauden ajan lukemattomien jihadistien toimesta; hänet pakotettiin ottamaan ehkäisypillereitä ja aborttilääkkeitä, ja hän yritti tappaa itsensä monta kertaa päästäkseen piinasta. Hänen kertomuksensa on tyypillinen ja samaa kertovat monet muut pakenemaan onnistuneet ei-muslimitytöt.

Toinen hiljattainen raportti kertoo kuinka "8-vuotias tyttö ostettiin, myytiin ja raiskattiin kahdeksan eri militantin toimesta 10 kuukauden ajan"; ja kuinka toinen "seksiorja sytytti itsensä palamaan välttyäkseen raiskaukselta"; ja pariskunnasta, joka löysi oveltaan sen jälkeen, kun ISIS oli siepannut heidän lapsensa, muovikassin, jossa oli heidän tyttäriensä ruumiinosia ja videon, missä heitä kidutettiin ja raiskattiin; samoin siitä miten ISIS raiskasi ja surmasi kristittyjä ja alaviittinaisia sen jälkeen, kun olivat valloittaneet heidän kylänsä.

Tällainen islamilainen naisten pahoinpitely ei kuitenkaan rajoitu ISISiin tai Boko Haramiin - nigerialaiseen järjestöön, joka samoin kuvailee itseään pelkästään islamilaisilla termeillä ja jolla on huono maine tekemiensä kristittyjen tyttöjen sieppausten, orjuuttamisen, raiskausten ja murhien vuoksi. Arviolta 700 kristittyä ja 300 hindutyttöä siepataan, orjuutetaan ja raiskataan Pakistanissa joka vuosi. Nämä ovat hyvin suuria lukuja ottaen huomioon, että kristittyjä ja hinduja on vain prosentti muslimienemmistöisen maan väestöstä.

Vain neljä päivää Open Doorsin kerrottua kristittyjen naisten ahdingosta kaksi muslimimiestä murtautui Pakistanissa kristityn naisen kotiin, kun hänen miehensä oli poissa sotilaspalveluksessa. He sitoivat ja joukkoraiskasivat hänet ja uhkasivat tappaa hänen kaksivuotiaan tyttärensä, jos hän vastustelisi. 30-vuotiaan naisen mukaan:

"Miehet kohtelivat minua kuin eläintä ja sanoivat minun olevan arvoton kristitty...He sanoivat, että kaikki kristityt naiset ovat huoria ja he että he tulisivat takaisin ja tekisivät saman uudelleen, jos kertoisin kenellekään."

Koska hän on sekä nainen että vääräuskoinen muslimienemmistöisessä maassa, poliisi ja laki eivät tee mitään hänen hyväkseen. Samalla viikolla siepattiin jälleen viisi kristittyä tyttöä, pakotettiin kääntymään islamiin ja "menemään naimisiin" sieppaajiensa kanssa.

Pakistanissa kristittyjen tyttöjen - ja joskus myös kristittyjen poikien - raiskauksista ja murhista on paljon muitakin esimerkkejä. Sen jälkeen kun muslimimies oli raiskattuaan 9-vuotiaan kristityn tytön leuhkinut kuinka "oli tehnyt saman palveluksen muillekin nuorille kristityille tytöille", paikalliset asukkaat kertoivat:

"Tällaista sattuu säännöllisesti. Kristittyjä tyttöjä pidetään tavaroina, joita voi rikkoa huvikseen. Heidän hyväksikäyttönsä on oikeutettua. [Muslimi]yhteisö ei pidä sitä edes rikoksena. Muslimeille he ovat sotasaalista."

Tilanne on samanlainen Egyptissä. Heinäkuussa 2012 Yhdysvaltain kongressiedustaja Chris Smith todisti "lisääntyneestä koptikristittyjen naisten ja tyttöjen sieppauksista, pakkokäännyttämisestä ja pakottamisesta avioliittoon. Noita naisia terrorisoidaan ja tällä tavoin heidät syrjäytetään."

Edesmennyt ja usein diplomaattinen koptilaisen kirkon johtaja Shenouda III otti esille nämä taipumukset vuonna 1976: "On olemassa käytäntö, että koptilaisia tyttöjä käännytetään islamiin ja naitetaan uhkailemalla muslimimiehille." Vuosien 2008 ja 2013 välillä dokumentoitiin lähes 600 kristittyjen naisten sieppausta, raiskausta ja pakkokäännytystä. Tilanne on sen jälkeen pahentunut, kuten kerrotaan vuoden 2012 raportissa "Koptilaisten naisten sieppaukset ja pakkokäännyttämiset nousseet dramaattisesti Egyptissä."

Siinä kun nuoria naisia ahdistellaan seksuaalisesti, vanhempia naisia häpäistään. Toukokuun 20. päivä 70-vuotias kristitty nainen riisuttiin Egyptissä alasti, häntä syljettiin ja kuljetettiin pitkin Minyan katuja vihaisen muslimiväkijoukon huutojen, vihellysten ja "Allahu Akbar"-huutojen saattelemana.

Kaksi päivää ennen Open Doorsin raportin julkistamista muslimit hakkasivat ja raiskasivat 22-vuotiaan kristityn naisen Ugandassa, koska tämä syytti moskeijan johtajaa isänsä murhasta jonkin uskonnollisen riidan vuoksi. Kuukautta aikaisemmin islamista luopuneen ja kristinuskoon kääntyneen naisen 13-vuotias tytär raiskattiin paikkallisten muslimien toimesta, jotka olivat sanoneet, että "tämä on toinen varoitus äidillesi siitä hyvästä, että hän on hylännyt muslimien uskonnon."

On huomattava, että jopa Euroopassa alkuperäisasutuksen naiset kärsivät eniten muslimimaahanmuutosta. Eksponentiaalisesti lisääntyneiden ahdistelujen ja raiskausten logiikka on usein sama kuin Islamilaisessa Valtiossa tai Pakistanissa. Erästä naista Saksassa ahdistelleen muslimimaahanmuuttajan sanoin: "Saksalaiset naiset ovat seksiä varten."

Vielä yksi tärkeä seikka: vaikka ei-musliminaiset joutuvat seksuaalisesti ahdistelluksi useammin kuin ei-muslimimiehet, eivät miehet säästy vainolta yhtään vähempää silloin kun on kysymys muista muslimien harjoittaman sorron muodoista, kuten "blasfemiasta" tai "apostaasista". Ritarillisuus on vieras käsite islamissa; kun on kyse vääräuskoisten terrorisoinnista ja heidän alistamisestaan, on Muhammedin uskonto hyvin tasa-arvoinen. Esimerkkinä Pakistanin pahamaineinen blasfemiatapaus, jossa kristitty nainen nimeltä Asia Bibi on virunut kuolemansellissä vuodesta 2009 lähtien; toisena esimerkkinä kristitty pariskunta, jota syytettiin Koraanin häpäisemisestä ja molemmat poltettiin elävältä. Open Doorsin raportin julkaisemisen aikoihin oli vielä seuraavia tapauksia:

  • Indonesia: "ennennäkemätön sharian soveltaminen ei-muslimiin", kun 60 vuotias kristitty nainen ruoskittiin julkisesti alkoholin myymisen takia.
  • Islamilainen valtio: Kristitty nainen teloitettiin, kun hän ei kieltänyt uskoaan. ISIS myös uhkaili dominikaanisia nunnia vaatien heitä joko kääntymään islamiin tai maksamaan jizyaa (joka perustuu Koraanin jakeeseen 9:29). "Ikääntyneet sisaret [pakenivat ja] alkoivat kärsiä sydänvaivoista pakomatkan aiheuttaman stressin vuoksi. Puolentoista vuoden aikan heistä 23 kuoli, joskus kolme samalla viikolla. 'He kuolivat särkyneen sydämen vuoksi', sanoi sisar Huda."
  • Uganda: Muslimimies kuristi vaimonsa kuoliaaksi, koska tämä oli jättänyt islamin ja kääntynyt kristinuskoon. Toinen mies hakkasi vaimonsa ja uhkasi puukottaa hänet kuoliaaksi huutaen samalla "Allahu Akbar", koska vaimo oli kääntynyt kristityksi.

Harvoin kuitenkin kuulee päinvastaisesta tapauksesta, että vaimo tappaisi miehensä apostaasin vuoksi, sillä muslimimaailmassa naisilta puuttuu auktoriteetti.

Islamissa ei ole hyvä olla nainen.


Alkuperäinen kirjoitus: https://www.gatestoneinstitute.org/8969/christian-girls-muslim-men

1 kommentti:

  1. "Islamissa ei ole hyvä olla nainen". Eipä islamissa tunnu hyvä olevan kenenkään. Islam näyttäytyy järjestäytyneenä fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena pahoinvointina.

    VastaaPoista