4. syyskuuta 2016

Viisi median salaamaa asiaa islamista

Christopher J. Greenin kirjoitus Exposing 5 Little Known Facts about Islam Politicians and the Media Are Deliberately Concealing from You American Thinkerissä:

"Ja taas mennään" ajattelin kun luin median raportteja viimeisimmästä fanaatikkojen hirmuteosta, missä tekijä huusi "Allahu Akhbar". Tässä tapauksessa kaksi täysin syytöntä nuorta menetti henkensä islamin nimeen; brittiläiset matkustavaiset Mia Ayliffe-Chung ja Thomas Jackson. Heidän ainoa rikoksensa oli olla väärällä hetkellä hostellissa Australian Queenslandissa.

Huolimatta siitä, että tekijä, "ranskalainen" Sami Ayad, huusi jotain, minkä media vääristeli "arabialaiseksi sanonnaksi 'Jumala on suurin'", poliisi väittää ettei ole mitään merkkejä tekijän radikalisoitumisesta tai poliittisista motiiveista. Tällä kertaa tekijän ei sentään kerrottu kärsivän mielenterveysongelmista.

Uskollisena tavoilleen media vähättelee yhteyksiä islamiin. Sen sijaan, että Ayad olisi "ranskalainen muslimi", häntä kuvataan "ranskalaiseksi". Lisäksi huudahdus "Allahu Akhbar" ei ole arabialainen sanonta eikä se tarkoita "Jumala on suurin", kuten kaksinaamainen media kertoo. Se on arabiankielinen islamilainen sanonta - eiväthän hyvänen aika kaikki arabit ole muslimeja - ja se tarkoittaa "Allah on suurempi". Tarkoittaen, että Allah on suurempi kuin teidän jumalanne ja suurempi kuin ihmisen laatimat lait.

Nämä ovat esimerkkejä poliitikkojen ja median epätoivoisista yrityksistä jokaisen terrori-iskun jälkeen olla yhdistämättä islamia muslimeihin, jotka suorittavat hirmutekoja jumalansa nimessä. He peittelevät tahallaan totuutta islamista, jotta voisivat pysyä "rauhan uskonnon" kertomuksessaan. On ehdottoman tärkeää vastustaa tätä propagandaa totuudella, niinpä tässä tulee viisi epämiellyttävää faktaa islamista, joita petolliset poliitikot ja media eivät haluaisi sinun tietävän.

1. Sotapäällikkö-profeetta: Islamin profeetasta Muhammedista on monia epämiellyttäviä väkivaltaisia kertomuksia, joista useimmat toisuskoiset ovat aivan tietämättömiä. Heidät on aivopesty "islam tarkoittaa rauhaa"-mantralla ja he uskovat naivisti Muhammedin olleen Jeesuksen ja Mooseksen tavoin pyhä profeetta; mies joka on omistautunut jumalansa palvelemiseen. Todellisuudessa Muhammed oli massamurhaaja ja sotapäällikkö, joka kävi raakoja sotia vääräuskoisia vastaan. Hän myös kidutti rikoksiin syyllistyneitä ja orjuutti naisia. Islamissa Muhammedia pidetään "ihanteellisena ihmisenä ja täydellisenä esimerkkinä" ja jokainen muslimi ihailee häntä.

Mietitäänpä tätä: Jos islam on rauhanomainen uskonto, miksi sillä on niin väkivaltainen profeetta? Voidaan myös kysyä, miten muslimia, joka ihailee väkivaltaista profeettaansa "täydellisenä esimerkkinä", voidaan pitää maltillisena? Kuvailtaisiinko minua maltilliseksi, jos ihailisin sosialistisia massamurhaajia Josif Stalinia ja Mao Tse-tungia? Rauhanomainen islam, jonka profeetta on väkivaltainen murhamies, kuulostaa yhtä uskottavalta kuin väkivaltainen kristinusko, jonka messias oli rakastava ja rauhanomainen.

2. Sodan alue: Islamissa maailma jaetaan kahteen taloon: Ensimmäinen on Dar al-Islam, islamin talo, alueet joilla islam on vallassa. Toinen on Dar al-Harb, vääräuskoisten alueet, sodan talo. Jokaisen muslimin velvollisuus on auttaa islamia pääsemään valtaan valloittamalla Dar al-Harbin maat Dar al-Islamille. Näin on Allah määrännyt Koraanissa suuran 8 jakeessa 39. Se on niin tärkeä jae, että Muhammed toisti sen kuolinvuoteellaan. Tällainen jako ei aivan ilmeisesti ole rauhan merkki ja se sisältää sodanjulistuksen kaikkia vääräuskoisia vastaan.

No miten muslimit voivat totella Allah käskyä? Julistamalla...

3. Pyhän sodan: islamilaisella jihadilla on monia muotoja mukaan lukien yksilön tavoittelun tulla hurskaammaksi. Mutta se sisältää myös taistelun Dar al-Harbin valloittamiseen Dar al-Islamin alaisuuteen, kunnes ainoastaan Allahin uskontoa noudatetaan. Islam kutsuu tätä taisteluksi: "Jihad al kuffar wal munafiqeen", taisteluksi vääräuskoisia ja teeskentelijöitä vastaan. Historia näyttää meille, että muslimit ovat käyneet tätä pyhää sotaa kaikkia vääräuskoisia vastaan lähes taukoamatta vuodesta 622 lähtien.

Tähän pyhään sotaan ja valloitukseen kuuluu paljon enemmän kuin väkivaltaa: siihen kuuluu moskeijoiden rakentamista, osallistumista jumalanpalvelukseen moskeijassa, pukeutumista burkaan, islamilaisten tapojen kuten halal-lihan, sharia-pankkitoiminnan, rukoiluhuoneiden, pesutilojen ja Ramadanin noudattamista ja Eid'in juhlintaa.

Mikä tahansa toimi, joka auttaa islamia leviämään ja tulemaan hallitsevaksi Dar al-Harbin alueella, on jihadia. Lisäksi jihad on pakollista - fardh - jokaiselle muslimille; ei ole mahdollista olla muslimi olematta jihadisti. Tämä johtaa vähän tunnettuun jihadin olennaiseen puoleen, jota et tule milloinkaan lukemaan tai kuulemaan valtamediasta...

4. Ylistäkää Jumalaa! Kun länsimainen ihminen ajattelee jumalanpalvelusta, hänelle tulee mieleen kirkossa tai temppelissä käyminen, polvistuminen rukoukseen, virsien veisaaminen tai erilaisten rituaalien suorittaminen kuten vaikkapa rukoileminen ja ehtoollinen. Islamissa jumalanpalvelukseen kuuluu muutakin. Mikä tahansa teko, joka edistää islamin leviämistä, katsotaan Allahin palvelemiseksi - ibadah. Kaikki yllämainittu katsotaan ibadahiksi.

Huomatkaa tärkeä ero: muslimit, jotka raiskaavat vääräuskoisia tai pahoinpitelevät ja ryöstävät heitä ja jotka valehtelevat islamin luonteesta vääräuskoisille, palvelevat samalla myös Allahia. Hurskaat muslimit, jotka taistelevat Allahin tiellä - jihad fisabilillah - jotka tappavat vääräuskoisia leikkaamalla heidän päänsä irti, räjäyttämällä pommeja, puukottamalla, ampumalla heitä, ja ajamalla heidän päälleen autoilla ja rekoilla, palvelevat hekin Allahia. He uskovat lisäksi, että Allah toimii heidän kauttaan. Tarkoittaen, että Allah itse on se, joka tappaa, muslimit toimivat vain hänen tahtonsa välikappaleina.

5. Se on laki. Kuvitellaan hetki vain keskustelun vuoksi, että pyhä sota ei olsi islamin ydinoppi. Ei itsemurhapommituksia, ei joukkomurhia, ei raiskauksia eikä vääräuskoisten naisten orjuuttamista, eikä yksinäisten susien jihad-iskuja. Voisiko islamia silloin kuvailla rauhanomaiseksi? Valitettavasti ei, sillä islamissa on oma lakijärjestelmänsä, sharia.

Tämä lakijärjestelmä perustuu Muhammedin esimerkille siitä, miten hän harjoitti uskontoaan ja se kattaa kaikki muslimin elämän osa-alueet. Shariassa rangaistus uskosta luopumisesta ja homoseksuaalisuudesta on kuolema. Avionrikkojat hakataan henkihieveriin tai kivitetään kuoliaiksi. Raiskauksen uhriksi joutuneet naiset, jotka eivät pysty esittämään neljää miespuolista todistajaa tapahtuneelle, joutuvat itse syytteeseen ja varkailta katkaistaan raajoja.

Tästä kaikesta näkee, että jopa ilman islamilaisen terrorismin kauhuja islamia ei voi kuvailla rauhanomaiseksi.

Mistä pääsemme seuraavaan kysymykseen: Miksi kaikki läntiset hallitukset päästävät maahan miljoonia muslimeja sallien islamin kukoistuksen länsimaissa ja peittelevät sen todellista olemusta omilta kansalaisiltaan? Näin tekemällä he vaarantavat oman kansansa ja sen viattomat uhrit, kuten Mia Ayliffe-Chungin ja Tom Jacksonin, jotka maksoivat suurimman hinnan. He eivät ole ensimmäiset, jotka on uhrattu islamille eivätkä he varmasti ole viimeiset.


Christopher J. Green on kirjailija ja bloggeri, joka kirjoittaa islamista, marxismista, monikulttuurisuudesta ja läntisen sivilisaation tuhosta. Hänen bloginsa on ChristopherJGreen.com ja twitterissä häntä voi seurata nimellä @defiantlionuk.

Alkuperäinen kirjoitus täältä.

----


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti