6. huhtikuuta 2016

Ex-muslimi: Moskeijat "tikittäviä aikapommeja"

Chistian Today: '2,800 ticking time bombs': Mosques in U.S. offer terrorists 'short cut to salvation,' expert says

'2800 tikittävää aikapommia': USA:n moskeijat tarjoavat terroristeille 'oikotien pelastukseen', sanoo asiantuntija

Asiantuntijoiden mukaan 2800 Yhdysvaltain moskeijaa ovat islamilaisen terrorismin "tikittäviä aikapommeja".

Kaikissa USA:n osavaltioissa on ainakin yksi moskeija Kalifornian ja New Yorkin johtaessa tilastoa yli 500:lla moskeijallaan ja Texasin seuratessa yli 300:lla, raportoi WND.

Raportin mukaan terrorismi lisääntyy moskeijoiden lukumäärän kasvaessa.

Ongelma on moskeijoissa, sanovat asiantuntijat.

Tohtori Mark Christianin, Global Faith Instituten perustajan mukaan noin 80 prosenttia USA:n moskeijoista on muslimiveljeskunnan valvonnassa. Muslimiveljeskunnan tavoitteena on saattaa sharia-laki voimaan kaikissa maissa.

"Amerikassa avataan uusi moskeija joka viikko", sanoo Christian, entinen muslimi, joka on kääntynyt kristinuskoon.

Nebraskassa fatwan uhan alla elävä Christian selittää, että FBI ja muut USA:n tiedustelupalvelut eivät ymmärrä islamilaisen väkivallan syitä.

Hän sanoo niiden tutkineen vuosia yhteyksiä muslimien ja al-Qaidan sekä Islamilaisen Valtion välillä, vaikka heidän olisi pitänyt tutkia moskeijoita ja opiskella Koraania ja haditheja.

Christian sanoo, että suurimmassa osassa muslimimaailmaa opetetaan hengellistä pelastusta.

"Ongelma on siinä, että agentit menevät kyllä moskeijaan, mutta he etsivät väärää asiaa", hän sanoo. "He yrittävät tarkkailla moskeijoita (siis ennen Obamaa, kun se oli sallittua) löytääkseen likaa, mutta he löytävätkin ihmisiä jotka etsivät hengellistä pelastusta, mitä me kaikki pidämme aivan kunniallisena asiana, mutta heiltä jää tikittävä pommi huomaamatta."

Hän sanoo, että on tärkeää huomata, miten pelastus saavutetaan muslimin kannalta.

Christianin mukaan yhdistävä tekijä 9/11 kaappareille, Bostonin pommittajilla,  Chattanoogan ampujalla, Charlie Hebdo-lehden, Pariisin ja Brysselin hyökkääjillä on se, että he olivat nuoria miehiä, joiden elämäntyyli ei ollut uskonnollinen.

He eivät noudattaneet islamin viittä pilaria, mikä on jokaisen kunnon muslimin velvollisuus.

Hän sanoo, että he ovat muslimeja, jotka ovat langenneita ja syntisiä, ja etsivät ulospääsyä.

Christian sanoo, että moskeija tarjoaa tärkeän tien "synnistä pelastukseen" muslimeille ja heidän imaaminsa antaa kaksi vaihtoehtoa.

Hän sanoo, että Brysselin lentokentän itsemurhapommittajien kasvonilmeet antavat vihjeen heidän motivaatiostaan.

"Se luottamus, joka huokuu noista miehistä heidän kävellessään tyynesti kohti kuolemaansa, osoittaa että he eivät yritä tehdä ISIS:n johtajaa ylpeäksi yhtään enempää kuin 9/11 terroristit yrittivät tehdä Osama bin Ladenia ylpeäksi lentäessään päin rakennuksia", hän sanoo, "He tekevät sen miellyttääkseen Allahia ja saavuttaakseen pelastuksen."

Hän sanoo, että moskeijat ovat keskeinen osa terrorismia, joka yhditää synnintekijät ja terroristin.

"Hän kävelee sisään syntisenä, joka on jättänyt noudattamatta uskonnollisia velvollisuuksiaan ja hänelle kerrotaan mitä on tarpeen tehdä", hän sanoo, "Imaami ei kerro hänelle, että hänen pitää räjäyttää itsensä, hän vain kertoo hänelle Muhammedin elämästä ja että siinä on esimerkki, jota hänen tulee noudattaa."

Christian sanoo, että muslimit, jotka ovat epäonnistuneet vuosikausia uskontonsa harjoittamisessa, saavat imaamilta ohjeet korvata menetys rukoilemalla joka päivä ja antaa rahaa köyhille.

"Ohjeiden laiminlyönnin seurauksena on joutuminen helvettiin", hän sanoo ja lisää noiden muslimien etsivän oikotietä pelastukseen.

"He eivät halua tehdä pitkäjänteistä ja kovaa työtä. Vaihtoehtoina on vuodattaa omaa vertaan islamin puolesta, tai koko loppuelämän kestävä kova työ muslimin velvollisuuksien täyttämisessä ilman taetta lopullisesta pelastumisesta", sanoo Christian.


Tietoa Mark Christianista: http://globalfaithinstitute.org/about-global-faith-institute/dr-mark-christian/

Mark Christianin artikkeli Washington Timesissä: A Muslim view of radical Islam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti