13. toukokuuta 2012

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §4


Jos käytössä olisi paljon rahaa tai talkooporukka, esimerkiksi jokin puolustusliiga, niin mihin sitä silloin kannattaisi käyttää vähät resurssit?

Matinpoika on sitä mieltä, että tärkeintä on saada tavalliset ihmiset huomaamaan (ääri)islamin todellinen luonne. Poliittisesti korrekteilla on nyt ilmaherruus tiedotusvälineissä, kriittiset äänet eivät pääse kuuluviin, koska pelätään rasistiksi leimautumista tai oikeusjuttua tai yksinkertaisesti siksi, että toimittajilta puuttuu oikeaa tietoa. Kiitos ja kumarrus teille, jotka olette omalla nimellänne leimautuneet rasisteiksi tai saaneet tuomion sananvapautenne käyttämisestä.

Tässä Matinpojan ehdotukset PK-median ilmaherruuden murtamiseen:

1) Kun mediassa annetaan islamista paikkansapitämätöntä tai sokerikuorrutettua tietoa, laatikaa vastine, jossa (kiihkottomasti ja asiallisesti) osoitatte median totuuden vääräksi. Tunnetun kiistellyn järjestön julkilausuma saa mediahuomiota, jolloin tavalliset ihmiset huomaavat, ettei asia välttämättä olekaan niin mustavalkoinen kuin valtamedia antaa ymmärtää.

2) Suomenkielisten islam-kriittisten julkaisujen määrä on Suomessa hyvin alhainen. Islam-kriittistä kirjallisuutta löytyy maailmalta valtavasti, mutta valitettavasti lähinnä englanniksi. Kynnys ostaa tai lukea vieraskielistä tekstiä on korkea, jolloin tavalliset ihmiset jäävät tiedosta paitsi. Tähän on monta lääkettä:

a) Järjestö voi pyrkiä saamaan jo julkaistuista, mutta loppuunmyydyistä kirjoista uusintapainoksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Robert Spencerin Totuus Muhammadista, Ayaan Hirsi Alin Neitsythäkki ja Ibn Ishamin Profeetta Muhammadin Elämänkerta. Viimeksi mainittu on suomennos muslimien omasta pyhästä kirjasta Sirasta, jossa on kuvattu Muhammadin elämä ja hirmuteot joukkomurhineen ja etnisine puhdistuksineen - islamin vastustamiseen riittää hyvin, että kerrotaan paljas totuus.

b) Suomennetaan ja julkaistaan uudempaa islaminvastaista kirjallisuutta. Parhaita ovat tietysti mediahuomiota aiheuttavat pamfletit, kuten useimmat Robert Spencerin kirjat. Suomeksi julkaistut kirjat ostetaan myös kirjastoihin, jolloin ne ovat suuren yleisön saatavilla. Ruotsiksi julkaistuja kirjoja voidaan myös pyrkiä saamaan myyntiin Suomessa, koska meillä on paljon ruotsinkielentaitoisia varsinkin rannikkoseuduilla.

c) Suomennetaan ja julkaistaan artikkeleita, videoita ja haastatteluja ja laitetaan ne internettiin saataville. Youtube on hyvä paikka julkaista videoita suomenkielisellä tekstityksellä. Matinpoika on kääntänyt Kolme asiaa islamista, josta voisi olla hienoa saada suomenkielinen versio internettiin.




3) Oma verkko ja/tai paperijulkaisu, jota voidaan jaella internetissä tai juna-asemilla. Islamista tietoa jakavia lehtisiä voidaan painaa suuria määriä ja jättää julkisille paikoille ihmisten löydettäväksi. Lehtisiä voidaan myös massapostittaa, jos rahaa riittää. Tällaiset tempaukset voivat myös aiheuttaa medianäkyvyyttä, joka on ilmaista mainosta.

Matinpoika on suomentanut joitakin lehtisiä, joita voisi käyttää: 




Katso myös http://sitatoiminta.wordpress.com/, josta löytyy valmiita PDF-muotoisia lehtisiä suomeksi.

Citizen Warriorin sivuilta lisää lehtisten jakelusta:


http://www.citizenwarrior.com/2010/11/another-useful-tool-for-you.html

Kunnallisvaalien jälkeen on hyvä tilaisuus lähettää valtuutetuille hieman tietoa islamista päätösten tueksi. Nimet ja osoitteet löytyvät kunnan internetsivuilta.


4) Käyttäkää julkisuutta hyväksi. Vaikka he leimaisivat teidät äärinatseiksi ja viharasisteiksi, se on hyvä tilaisuus mainostaa omaa nettijulkaisua, facebook-sivua ja muuta aineistoa. Ihmiset käyvät katsomassa niitä ihan uteliaisuuttaan, ja monien silmät avautuvat. 

Sanomattakin on selvää, että mainostettavien julkaisujen tulee olla asiallisia, kiihkottomia ja tosiasioihin pitäytyviä. Meillä ei ole mitään yksittäisiä muslimeja vastaan. Vastustamme ainostaan islamin sharia-lakia sekä jihadia niiden kaikissa muodoissaan.

Esimerkkejä kiihkottomista ja asiallisista nettijulkaisuista:





http://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/




KOTITEHTÄVÄ:


Postita kansanedustajallesi tämä lehtinen


Osoite on 


"Etunimi Sukunimi"
00102 EDUSKUNTA

Toisen luokan postimerkki kirjekuoreen ja postiin!



-Ibn Matti



---------------------------

Sarjan aikaisemmat blogit:

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §1
Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §2
Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti