17. toukokuuta 2012

Fanatismi - historian varoitus

Suomennos artikkelista British Freedom: Fanatism - A Warning From History


Mies, jonka suku kuului saksalaiseen ylimystöön ennen toista maailmansotaa, omisti lukuisia teollisuuslaitoksia ja tiluksia. Hänen vastauksensa siihen kuinka moni saksalaisista oli todellisia natseja voi auttaa meitä ymmärtämään asennettamme fanaattisuutta kohtaan.

"Hyvin harvat olivat oikeasti natseja", hän sanoi, "mutta monet nauttivat Saksan palautetusta kunniasta ja vielä useammat olivat liian kiireisiä välittääkseen. Minä olin yksi niistä, joka ajatteli natsien olevan vain joukko typeryksiä. Niinpä useimmat meistä vain istuimme alas ja annoimme sen kaiken tapahtua. Ja ennen kuin huomasimmekaan, he olivat vallassa ja meillä ei ollut enää kontrollia, ja maailmanloppu oli tullut. Sukuni menetti kaiken. Minä joudun keskitysleirille ja liittoutuneet tuhosivat tehtaani."

'Asiantuntijat' ja 'puhuvat päät' kertovat meille uudelleen ja uudelleen kuinka islam on rauhan uskonto ja kuinka muslimien enemmistö haluaa vain elää rauhassa. Vaikka tämä todistamaton väite voi hyvinkin olla totta, sillä ei ole mitään merkitystä. Se on merkityksetöntä höpötystä, jonka on tarkoitus saada meidät paremmalle tuulelle ja samalla vähätellä kaikkien noiden fanaatikkojen hyökkäyksiä ympäri maailmaa islamin nimessä.

On tosiasia, että islamia pitävät tänään hallussaan fanaatikot. Fanaatikot marssivat. Fanaatikot ovat vastuussa kaikista 50:stä sodasta ympäri maailmaa.

Fanaatikot ovat niitä, jotka järjestelmällisesti teurastavat kristittyjä ja heimoja afrikassa ja ovat vähitellen ottamassa koko maanosan islamin hallintaan.

Fanaatikot pommittavat, leikkaavat päitä, tappavat ja tekevät kunniamurhia.

Fanaatikot ovat niitä, jotka ottavat moskeijat haltuunsa yksi kerrallaan.

Fanaatikot ovat niitä, jotka intohimoisesti edistävät raiskausten uhrien ja homoseksuaalien kivittämistä.

Fanaatikot ovat niitä, jotka opettavat lapsiaan tappamaan ja ryhtymään itsemurhaterroristeiksi.

Kova ja mitattava fakta on se, että rauhanomainen enemmistö, 'hiljainen enemmistö', on peloteltu hiljaiseksi. Neuvostoliitossa oli venäläisiä, jotka vain halusivat elää rauhassa ja kuitenkin venäläiset kommunistit ovat vastuussa 20 miljoonan ihmisen murhaamisesta. Rauhanomainen enemmistö oli merkityksetön. Kiinankin valtava väestö oli rauhanomaista, mutta kiiinalaiset kommunistit onnistuivat tappamaan tyrmistyttävät 70 miljoonaa ihmistä.

Tavallinen japanilainen ennen toista maailmansotaa ei ollut sotaalietsova sadisti. Kuitenkin japanilaiset murhasivat ja teurastivat  Kaakkois-Aasian murharetkellään järjestelmällisesti 12 miljoonaa kiinalaista siviiliä, useimmat miekalla, lapiolla tai pistimellä.

Ja kuka voisi unohtaa Ruandan, joka romahti teurastukseen. Eikö voitaisi sanoa, että enemmistö ruandalaisista oli rauhaa rakastavia?

Historian opetukset ovat usein uskomattoman yksinkertaisia ja suorasukaisia, ja silti huolimatta kaikesta viisaudestamme me usein unohdamme kaikkein perustavimman ja yksinkertaisimman asian: rauhanomaiset muslimit ovat tehneet itsensä merkityksettömiksi hiljaisuudellaan.

Rauhanomasista muslimeista on tullut meidän vihollisiamme, koska he eivät puhu, koska kuten ystäväni Saksasta, he heräävät jonain päivänä ja huomaavat olevansa fanaatikkojen vallassa, ja heidän maailmanloppunsa on tullut.

Rauhanomaiset saksalaiset, japanilaiset, kiinalaiset, venäläiset, ruandalaiset, serbit, afgaanit, irakilaiset, palestiinalaiset, somalit, nigerialaiset, algerialaiset ja monet muut ovat kuolleet, koska rauhanomainen enemmistö ei avannut suutaan ennen kuin oli liian myöhäistä.

Meidän, jotka näemme kaiken tapahtuvan, täytyy kiinnittää huomiomme siihen ryhmään, joka merkitsee jotakin - fanaatikkoihin, jotka uhkaavat elämäntapaamme.

----------------------------------------
-Ibn Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti