18. toukokuuta 2012

Miten vastustaa islamisaatiota olematta rasisti?

Islamin kriitikot leimataan helposti äärioikeistolaisiksi vihapuhujiksi tai pahimmassa tapauksessa persuiksi. Semmoisista puheista voi joutua Suomessa jopa oikeuteen ja maailmalla voi liian innokas arvostelija saada kirveestä.  Miten voisit vastustaa islamisaatiota ilman, että sinut leimataan rasistiksi tai islamofoobikoksi?

Tähän on helppo ja yksinkertainen ratkaisu. Tutkitaan ensin, mitä islamin laki - sharia - määrää, ja vastustetaan sitten niitä määräyksiä mainitsematta sanallakaan islamia, muslimeita tai shariaa. Shariasta poimimme tietysti vain ne Allahin määräykset, joissa on jotakin vikaa - ei ole mitään syytä vastustaa köyhien auttamista, rukoilua tai paastoamista.

Tässä siis Matinpojan rasismista ja hihamerkeistä vapaat toimintaohjeet sharian leviämisen (eli islamisaation) vastustamiseksi:


NAISTEN ASEMA

Vaadi naisille tasa-arvoista ja -vertaista asemaa miehiin nähden. Naisella tulee olla yhtäläiset oikeudet kuin miehillä.

Vaadi erityisesti että:
 • Naisen on oltava oikeuden edessä yhdenvertainen miehen kanssa, hänen todistuksensa pitää olla samanarvoinen miehen todistuksen kanssa.
 • Naisen on oltava perinnönjaossa samanarvoinen veljiensä kanssa.
 • Naisella on oltava samanlaiset oikeudet avioliitossa kuin miehelläkin, oikeus avioeroon ja erossa oikeus lastensa huoltajuuteen.
 • Aviopuoliso ei saa lyödä eikä raiskata vaimoaan.
 • Naisella on oltava mahdollisuus koulutukseen ja työskentelyyn itsensä elättämiseksi.
 • Naisella on oltava oikeus pukeutua haluamallaan tavalla.
 • Naisella on oltava oikeus vapaasti valita aviopuolisonsa.
 • Naista ei saa tuomita aviorikoksesta kuolemaan.
 • Naista ei saa raiskata
 • Lasten kanssa ei saa harrastaa seksiä, ei edes vääräuskoisten lasten.
Ylipäätään vaadi ihmisoikeuksien noudattamista. YK:n ihmisoikeuksien julistus on räikeästi ristiriidassa sharia-lain kanssa, joten ihmisoikeuksien vaatiminen on hyvä keino vastustaa shariaa (siis islamisaatiota).


SANANVAPAUS

Vaadi, että mitä tahansa uskontoa tai aatetta saa arvostella ja kritisoida. Mistä tahansa asiasta saa laskea leikkiä, minkä tahansa omistamansa kirjan saa halutessaan polttaa ja kenestä tahansa saa piirtää kuvan, piloillaan tai ilman.

Vaadi erityisesti että:
USKONNONVAPAUS

Vaadi, että jokaisella on oikeus tunnustaa haluamaansa uskontoa. Sharia-laki kieltää islamin uskosta luopumisen kuolemantuomion uhalla ja monissa maissa näitä tuomioita myös pannaan toimeen. Vaadi, että Suomi ei ole missään tekemisissä sellaisten valtioiden kanssa, jotka murhaavat omia kansalaisiaan vain siksi, että he ovat päättäneet ryhtyä kristityiksi, buddhalaisiksi tai ateisteiksi.

Vaadi erityisesti että:
FGM JA LAPSIMORSIAMET

Tyttöjen sukuelinten silpominen (FGM) tulee lopettaa välittömästi. Samoin pienten lasten avioliitot pitää lopettaa heti.

Vaadi erityisesti että:
 • Kukaan Suomessa asuva tyttö ei joudu kokemaan sukuelinten silpomista.
 • Ketään Suomessa asuvaa tyttöä ei naiteta alaikäisenä eikä vastoin tahtoaan.
 • Suomen on vaadittava tällaisten barbaaristen käytäntöjen lopettamista kaikkialla maailmassa.
KUNNIAMURHAT

Vaadi kunniamurhien lopettamista välittömästi koko maailmassa. Kunniamurhat ovat sharia-lain hyväksymiä - lasten tai lastenlasten surmaamisesta ei ole määrätty rangaistusta ja toisaalta islamista luopuneet (vaikkapa liian länsimaalaistuneet tyttäret) pitää tappaa.
MAAHANMUUTTO

Maahanmuuton vähentämistä voi aivan hyvin puolustaa pelkillä numeroilla, kuten Roy Beck ja hänen Numbers USA sivustonsa osoittaa.  Liiallinen maahanmuutto ei ratkaise maailman köyhien ongelmia, mutta aiheuttaa meille hankaluuksia. Vaadi maahanmuuton kustannusten selvittämistä.Miksi haluamme Suomeen luku- ja kirjoitustaidottomia ihmisiä, jotka eivät osaa kieltä eivätkä tunne kulttuuriamme? Miksi he olisivat parempia työntekijöitä kuin nykyiset työttömämme, jotka osaavat kaikki lukea ja kirjoittaa ja hallitsevat kielen ja kulttuurin? 


ÖLJY JA JIHADIN RAHOITUS

Terroristit saavat rahoituksensa Saudi-Arabiasta ja muista öljyvaltioista. Heillä on varaa öljytuloillaan rakentaa länteen moskeijoita, rahoittaa islamisteja ja terroristeja. Ja länsi tarvitsee öljyä, joten me rahoitamme terroristeja omilla rahoillamme. Entä jos emme tarvitsisi Lähi-idän öljyä? Se tietäisi islamistien tulojen laskua. No money, no funny.

Tue öljyä korvaavien energialähteiden käyttöönottoa! Jokainen uusi bensiinimoottorinen auto voidaan valmistaa siten, että siinä voi käyttää korkeaseosetanolia. Flexifuel-autot ovat toimivaa tekniikkaa, joka voidaan ottaa käyttöön jo tänään. Brasiliassa 90% uusista autoista on flexifuel-autoja, jotka käyttävät kotimaista polttoainetta. Ei öljydollareita wahhabeille.

Ja tätä ei tarvitse perustella islamilla, jihadilla eikä terroristeilla. Etanolipolttoaine tuottaa vain murto-osan bensiinin fossiilisista hiilidioksidipäästöistä (vihreät?), tuo työpaikkoja maaseudulle (keskusta?) ja uusia bisnesmahdollisuuksia suomalaisille (kokoomus?).
-------------------------------

Jos ajat sellaisia asioita kuin naisten tasa-arvo, sananvapaus, uskonnonvapaus ja vastustat FGM:ää, lapsiavioliittoja ja kunniamurhia, ei kukaan voi väittää sinua rasistiksi tai vihapuhujaksi. Tulet kuitenkin samalla vastustaneeksi islamisaatiota ja puolustaneeksi läntistä kulttuuriamme. Lisäksi voit olla maahanmuuttokriittinen puhtaasti taloudellisista syistä ja ajella uudella Ford Focus Flexifuel-autollasi, johon tankkaat 85% kotimaista polttoainetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti