1. heinäkuuta 2016

Burleigh: Miten pelastat sivilisaatiosi islamilta

F. W. Burleigh blogissaan: How to save your civilization from Islam 

Mitä eroa on muslimilla, joka värjää partaansa hennalla ja muslimilla, joka leikkaa pään irti siltä, joka ei käänny islamiin?

Vastaus: Ei mitään. Kumpikin seuraa Muhammedin esimerkkiä - hänen sunnaansa.

Se on tärkeä sana, sillä siitä sunnimuslimit ovat ottaneet nimensä. Sunnit, joita on jopa 90 prosenttia kaikista muslimeista, julistavat nimellään, että he seuraavat Muhammedia kaikilla elämän osa-alueilla. Myös shiiat seuraavat Muhammedin esimerkkiä, samoin kuin vähäisempien muslimilahkojen edustajat.

ORANSSI PARTA: Muhammedin sunna sisältää parran 
värjäämisen hennalla antaen sille oranssin värin. Monet
fundamentalistimuslimit värjäävät partaansa 
Muhammedin esimerkin mukaisesti. Eivät kaikki 
muslimit värjää partaansa, mutta eivät he myöskään
vastusta toisia tekemästä niin, koska se on osa 
Muhammedin sunnaa.
Muhammedin jäljittely voi olla niinkin viatonta kuin parran kasvattaminen ja sen värjääminen hennalla oranssiksi, tai että moskeijaan astutaan aina oikea jalka edellä ja sieltä poistutaan vasen jalka edellä. Muhammedin kerrotaan toimineen niin. Näiden Muhammedin tekojen jäljittely kerää pisteitä Allahin edessä. On myös kunnioitettavaa syödä kahdella sormella ja nuolla ne kolme kertaa aterian päätteeksi, ja kolmasti kunnioitettavaa on nuolla kolme sormea kolme kertaa. Ja paljon muuta. Muslimien suuresti kunnioittama Tirmizin kirjoittama kirja Shamail kertoo Muhammedin maneereista, tavoista ja fyysisistä ominaisuuksista. Osama bin Ladenin tiedetään noudattaneen hänen käyttäytymistään Shamailin kertomusten mukaisesti.

Muhammed antoi myös esimerkin hirvittävään raakalaisuuteen. Hänen elämäkertansa on kronikka salamurhista, verilöylyistä, kansanmurhista, ryöstelystä ja miesten, naisten ja lasten orjuuttamisesta - teoista kaikkia niitä vastaan, jotka kieltäytyivät hyväksymästä häntä "viimeiseksi ja lopulliseksi profeetaksi", jollaiseksi hän itseään väitti. Osama bin Laden seurasi Muhammedin esimerkkiä joukkomurhiin ja se maksoi kolmentuhannen ihmisen hengen syyskuun 11. päivä vuonna 2001.

KAULOJEN KATKAISU: Muhammed katkaisi niiden
kaulat, jotka torjuivat hänet tehden siitä osan sunnaansa.
Koska hän leikkasi päitä irti, myös nykyajan muslimit 
katkasevat niiden kaulat, jotka torjuvat islamin. Eivät
kaikki muslimit murhaa ihmisiä näin tai millään
muullakaan tavalla, mutta useimmat muslimit eivät 
kuitenkaan vastusta sitä, koska se on osa Muhammedin
sunnaa.
Jos muslimit rajoittaisivat Muhammedin jäljittelynsä siihen, miten hän harjasi hampaansa, islamilla voisi olla oikeutettu paikkansa toisuskoisten maailmassa. Mutta muslimit eivät voi valikoida. Koska he tunnustavat hänen olleen "Jumalan lähettiläs" - shahadaan, muslimien uskontunnustukseen kuuluva osa - he julistavat uskovansa, että kaikki mitä hän teki oli hyvää, sillä se edisti Jumalan asiaa - mukaanlukien hänen väkivaltansa hänet torjuneita vastaan.

Muhammedin ruumis muuttui tomuksi lähes 1400 vuotta sitten, mutta hänen henkensä elää Koraanissa, joka sisältää lukuisia kehotuksia väkivaltaan niitä vastaan, jotka torjuivat hänen luomuksensa ja hänen esimerkillisen käytöksensä - sunnan. Aina kun itsemurhapommittaja räjäyttää itsensä tappaen ympärillä olevat, siellä on Muhammed. Kun syyskuun yhdennentoista lentokonekaapparit ohjasivat matkustajakoneensa rakennuksia päin, ohjaamossa oli Muhammed heidän kanssaan. Aivan hiljattain enemmän kuin sata ihmistä kaatui muslimien luoteihin, kun he astuivat yökerhoon Floridan Orlandossa ja avasivat tulen, ja siellä leijui Muhammedin henki nyökäten hyväksyvästi.

Sunzin, 500-luvulla eKr eläneen kiinalaisen sotastrategin ja Sodankäynnin taidon kirjoittajan sanomaksi on laitettu "tunne vihollisesi". Jos et ymmärrä vihollistasi, mutta vihollisesi ymmärtää sinua, sinä häviät. Islam ymmärtää Länttä, mutta Länsi ei ymmärrä islamia. Tästä on todisteena se, että Länsi ei ainoastaan salli maahanmuuttoa muslimimaista, vaan sallii sellaisten ihmisten massiivisen joukkomuuton, jotka ovat sitoutuneet saattamaan maailman islamin alaisuuteen. Tähän islam pyrkii, sillä juuri niin Muhammed käski tehdä ja hänen esimerkkinsä, hänen sunnansa, siihen velvoittaa.

Sunzi sanoi myös, että sodankäynti perustuu petokseen. Muhammed tiesi sen ja myös sanoi sen seuraajilleen. Tämän käytännön islam levittää Länteen: näytä ystävällisiä kasvoja edessäpäin, mutta valmistaudu ottamaan valta.

Se mitä et tiedä Muhammedista, voi
vahingoittaa sinua. Ota selvää hänestä
ja ymmärrät miksi muslimit toimivat
kuten toimivat. Amazon.com
Länsi on alkanut ottaa joitain haparoivia askeleita käsitelläkseen islamia, sellaisia kuin burqan ja hijabin kielto julkisilla paikoilla tai rajoitukset minareettien korkeuteen. Nämä yritykset olisivat naurettavia elleivät ne olisi niin pelottavia osoituksia tietämättömyydestä islamista.

Ainoa tapa pelastaa perheesi, maasi ja sivilisaatiosi islamilta on hankkiutua siitä eroon, mutta useimmilla on vielä pitkä matka sen ymmärtämiseen, että näin täytyy tehdä. Eurooppa kesti vuosisatoja muslimien saalistusta ennen kuin se lopulta järjesti ristiretket islamia vastaan lyöden sen takaisin ja saaden sen hallintaan. Tänään toisuskoisten maailmalla ei ole varaa odottaa vuosisatoja puolustaakseen itseään.

On tärkeää huomata, että tarvitaan kriittinen massa ennen kuin politiikka muuttuu. Mitään merkityksellistä politiikkaa ei suunnata islamia vastaan, ellei ole riittävää määrää ihmisiä, jotka ymmärtävät islamin olevan leppymätön vihollinen, ja islam on leppymätön, koska se perustuu Muhammedin käytökseen, hänen sunnaansa. Parhaimmillaan saadaan vain julkinen hijabin käyttökielto ja minareettien korkeutta rajoitetaan. Kriittinen massa voidaan saavuttaa, kun ne, jotka ovat vaivautuneet ottamaan selvää, että islamissa on kyse Muhammedista, opettavat tietonsa muille, ja kun tietämys leviää ja sitä levitetään voimallisesti, kriittinen massa lopulta saavutetaan. Silloin saavutetaan poliittinen tahto merkityksellisiin tekoihin.

Tämä taakka on niiden harteilla, jotka jo ovat valaistuneet. Perverssillä tavalla islam auttaa tässä, sillä jokainen massamurha, kuten Floridassa, kannustaa yhä useampia ihmisiä ymmärtämään mitä sen takana on. Ole paikalla vastausten kanssa.

Tämä koulutuksellinen prosessi voi myös tapahtua nopeammin, jos valaistuneet ihmiset, joilla on myös taloudellisia resursseja, astuvat tuottajan saappaisiin ja tekevät elokuvia Muhammedista - elokuvia, jotka näyttävät miten "Jumalan lähettiläs" suoritti hirmutekoja, joista islamin omat kirjoitukset kertovat.

ISIS, al-Qaida, Boko Haram, Taliban, Muslimiveljeskunta ja kaikki niiden muunnelmat ovat vain vihollisen kulissi. Todellinen vihollisesi on mies joka inspiroi heitä. Sinun vihollisesi on Muhammed.

Islam ei voi koskaan olla muuta kuin mitä se on osoittanut olevansa jo 1400 vuoden ajan, sillä kaikessa on kyse Muhammedista. Levitä irvokasta totuutta hänestä kaikilla mahdollisilla tavoilla, aggressiivisesti, väsymättömästi ja anteeksipyytelemättä, jotta kriittinen massa tiedostavia ihmisiä syntyy, ja pelastat näin kansasi ja sivilisaatiosi.


Article by F. W. Burleigh, author of It’s All About Muhammad, a Biography of the World’s Most Notorious Prophet. www.itsallaboutmuhammad.com


4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/7/16 16:38

  Järkyttävää, mitä USA:n ehkä tuleva presidentti sanoo muslimeista: "peaceful and tolerant people" jne. Voiko tuon tason ihminen olla noin tietämätön/valehteleva? Samansuuntaisia lausahduksia on aikoinaan kuultu myös surullisenkuuluisan George W. Bushin ja Tony Blairin suusta.
  Ibn Matti, sinun valistustasi islamista todella tarvitaan. Annetaan sanoman islamin kauheasta todellisuudesta levitä! PP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kuin hän olisi salaa muslimi... Tai sitten järkyttävän tyhmä. Vaikea sanoa kumpi on se vaarallisempi vaihtoehto.

   Poista
  2. Jamie Glazovin kirjoitus Obaman politiikasta:

   Obama vs. Sun Tzu: The Deadly Price of Not Making a Threat Assessment
   https://www.jihadwatch.org/2016/06/obama-vs-sun-tzu-the-deadly-price-of-not-making-a-threat-assessment

   Poista
  3. Oletan, että Obama on vain järkyttävän tyhmä. En usko tämän johtuvan hänen rotusekoituksestaan, siitä että hän on mulatti.

   Poista