6. heinäkuuta 2016

Tappamisen tarkoitus: Sharia-laki ja sivilisaatiojihad

Counter Jihad: Killing for a Cause: Sharia Law & Civilization Jihad:

Terrorismia näyttää olevan kaikkialla ja tilanne vain pahenee. Pahiksilla on monia nimiä - ISIS, al-Qaida, Boko Haram - mutta niillä on yksi yhteinen ominaisuus. Heidän tappamisellaan on tarkoitus: islamin laki, jota myös shariaksi kutsutaan.

Sharia on paluu keskiaikaiseen islamiin. Sharia vaatii käymään Pyhään Sotaan, jihadiin. Laajimmalle levinnyt englanninkielinen kirja islamilaisesta laista sanoo: "jihad tarkoittaa sotaa vääräuskoisia vastaan".

On kahdenlaista jihadia. Väkivaltainen jihad on kauhistuttavan yksinkertaista; viattomien ihmisten teurastusta ja alistamista. Väkivaltaiset jihadistit haluavat valloittaa maata Kalifaatilleen - joka on käytännössä Islamilainen Valtio, missä sharia-laki hallitsee.

Mutta on myös toisenlaista jihadia. Muslimiveljeskunta kutsuu muistiossaan sitä "sivilisaatiojihadiksi" sanoen: "Muslimiveljeskunnan tulee ymmärtää, että heidän työnsä Amerikassa on yhdenlaista suurta jihadia, jonka tarkoitus on tuhota läntinen sivilisaatio sisältä päin ja 'sabotoida' sen surkea asumus heidän omien käsiensä kautta ja uskovaisten käsien kautta..."

Sivilisaatiojihadilla on sama päämäärä kuin väkivaltaisella jihadilla - valloittaa maata Kalifaatille - mutta sen sijaan, että he kävisivät sotaan tai tekisivät terrori-iskuja, kuten veljensä väkivaltaisessa jihadissa, sivilisaatiojihadistit käyttävät pukua ja solmiota ja heidän toimintansa on paljon hienovaraisempaa.

No mitä he sitten tekevät? He auttavat muslimiautonkuljettajia nostamaan oikeusjuttuja, koska nämä eivät halua kuljettaa olutta. He suostuttelevat kouluja pitämään muslimiteemapäiviä, missä tytöt pukeutuvat huiviin ja lapset lausuvat muslimirukouksia. He valittavat siitä, että hallitus tarkkailee ovatko he tekemisissä väkivaltaisten kavereidensa kanssa.

He kutsuvat islamin lain kritisoijia termillä "islamofobi", jonka he ovat itse keksineet pelotellakseen ihmisiä hiljaisiksi - kuten tapahtui San Bernardinossa, missä naapurit epäilivät jonkin olevan pielessä, mutta eivät halunneet sanoa mitään, ettei heitä olisi syytetty etnisestä profiloinnista.

Näillä pahiksilla on myös monia nimiä: Council on American-Islamic Relations (CAIR); Muslim Student Assosiation (MSA); Islamic Society of North America (ISNA). Yhdysvaltain oikeusministeriö on saanut selville, että kaikki nämä järjestöt ovat Muslimiveljeskunnan perustamia.

Nämä järjestöt sanovat mielellään, että terrorismilla ei ole uskontoa, mutta kuitenkin ainoastaan islamilla on sharia ja jihad.

Eivät kaikki muslimit noudata shariaa tai tue sitä, mutta valtavan moni tekee niin. He uskovat, että kuka hyvänsä loukkaa islamia, pitää tappaa; he uskovat, että naiset ovat omaisuutta; että homot pitää tappaa; ja että pienet tytöt pitää ympärileikata ja naittaa vanhoille miehille, joita he eivät ole koskaan tavanneet. Nämä ovat kaikki kiellettyjä vapaassa yhteiskunnassamme ja perustuslain vastaisia.

On monia moderneja muslimeja, jotka haluavat "elää ja antaa toisten elää", mutta valitettavasti ne järjestöt, jotka useimmiten edustavat muslimiyhteisöä, seuraavat islamin keskiaikaista suuntausta, joka perustuu shariaan.

Ne pyrkivät tekemään USA:sta Kalifaatin kaltaisen. Heistä on päästävä eroon.


Youtube on sensuroinut alkuperäisen videon, josta tämä teksti on suomennettu, koska se rikkoi yhtiön vihapuhetta koskevia sääntöjä, mutta video löytyy myös täältä: 
http://www.wnd.com/wnd_video/killing-for-a-cause_-sharia-law-civilization-jihad/

"Allah on päämäärämme.
Profeetta on johtajamme.
Koraani on lakimme.
Jihad on tiemme.
Kuolema Allahin tiellä on suurin toiveemme."
- Muslimiveljeskunnan tunnuslause

2 kommenttia:

  1. Sivilisaatiojihad on voimissaan Suomessakin. Varmaankin kun se on saavuttanut tavoitteensa, tulee väkivaltaisen jihadin vuoro?

    VastaaPoista
  2. Vaarallisin "sivilisaatiojihadin" muoto lienee sananvapauden rajoittaminen (tai kuten se hienommin sanotaan "sananvastuun" korostaminen). Jos puhuminen kielletään, ei oikeaa tietoa enää voi jakaa.
    Mitä yhteistä on Suomella ja Pakistanilla?
    - kummassakin maassa islamin ja Jumalan lähettilään pilkkaamisesta voi joutua oikeuteen (vain rangaistus on erilainen: Suomessa selviää sakoilla tai pienellä vankeustuomiolla, mutta Pakistanissa saattaa päästä hengestään)

    VastaaPoista