6. maaliskuuta 2016

Ruotsalaiset naiset pelkäävät

Breitbart: Scared Sweden: Almost Half Of Women ‘Afraid’ To Be Out After Dark In Europe’s Rape Capital


"Lähes jokainen ruotsalaisnainen tuntee olonsa joko hyvin tai jonkin verran turvattomaksi kuntoillessaan pimeään aikaan", kertoo tuore Aftonbladetin tutkimus maahanmuuttajien aiheuttaman raiskausongelman vuoksi.

Tutkimuksen, joka yhdistää kyselyn naisten asenteista siitä, miltä heistä tuntuu kulkea yksin illalla sekä henkilökohtaiset haastattelut, tulokset osoittavat, että 34-vuotiaan Ellinor Anderssonin tapa pitää avainnippua kädessään yöaikaan, valmiina iskuun, on aivan normaalia.

Nainen kertoo Aftonbladetille: "En koskaan lähtisi yksin juoksemaan perjantai- tai lauantai-iltana". Toinen sanoo, ettei koskaan menisi ulos seitsemän jälkeen illalla.

Tutkimus osoittaa, että 46% yli 16-vuotiaista naisista tuntee olonsa joko hyvin tai jonkiverran turvattomaksi ollessaan yksin ulkona pimeän aikaan; miehillä luku on 20%. Jopa päiväsaikaan monet kokevat epämukavuutta, tulosten mukaan 43% tunsi turvattomuutta ollessaan yksin kaupungilla ja noin kolmannes "pelkäsi" Ruotsin kaupunkeja.

Monet naiset pelkäävät kotiinmenoa pimeällä niin paljon, että he tekevät mitä vaan välttääkseen sitä. Melkein kolmannes sanoi, että he yöpyvät mieluumin ystävän luona kuin yrittävät päästä kotiin, jos vierailu venyy auringonlaskuun.

Luvut saattavat tulla yllätyksenä joillekin ottaen huomioon, että Ruotsi on tavannut olla yksi maailman onnellisimmista ja turvallisimmista maista. Tänä päivänä Ruotsia kutsutaan länsimaiden raiskauspääkaupungiksi ja vaikka väitettä on yritetty kiistää, ovat raiskausluvut kuitenkin korkeammat kuin keskimäärin.

Vaikka Aftonbladetin tutkimus ei kerro sanallakaan, mitä naiset pelkäävät, se ilmestyi samaan aikaan kuin lukuisat kertomukset naisista, jotka ovat joutuneet juuri saapuneiden maahanmuuttajien raiskaamiksi.

Eräs suuri huoli liittyy siihen, että nämä miehet jäävät vapaalle jalalle rikoksen tehtyään saatuaan hyvin lyhyen tuomion tai silloin, kun heitä ei ole saatu lainkaan kiinni. Eräs uutinen, joka julkaistiin ennen kuin poliisi lakkasi paljastamasta raiskaajien tietoja silloin kun tekijä on turvapaikanhakija välttääkseen "rasismia", saattaa erityisesti huolettaa ruotsalaisia naisia: raaka joukkoraiskaus syrjäisessä puistossa, jossa nainen sai elinikäisiä vammoja.

23-vuotias uhri joutui teini-ikäisten maahanmuuttajien hyökkäyksen kohteeksi istuessaan yksinään puiston penkillä. Yksi heistä hakkasi naisen sillä aikaa kun jengin johtaja kutsui puhelimellaan ystäviään liittymään joukkoon - nainen raiskattiin anaalisesti ja vaginaalisesti kuusi kertaa raiskaajien nauraessa vieressä.

Koska miehet olivat alaikäisiä, heidän tapauksensa käsiteltiin nuorisotuomioistuimessa ja kaikki pääsevät vapaaksi vielä tänä vuonna, vain puolen vuoden istumisen jälkeen. Raiskaajien johtaja, joka sai yhdeksän kuukauden nuorisovankilatuomion, ei kestänyt edes sitä vaan pakeni viime kuussa ja on nyt vapaalla jalalla.


Ruotsi ja Tanska naisten seksuaalisen ahdistelun kärkimaita. (lähde: Independent)Alkuperäinen teksti: http://www.breitbart.com/london/2016/03/04/scared-sweden-almost-half-of-women-afraid-to-be-out-after-dark-in-europes-rape-capital/

Spencer kommentoi tätä kirjoitusta Jihad Watchissa:

Yllättynyt? Älä turhaan. Koraani opettaa, että vääräuskoisia naisia voidaan laillisesti käyttää seksuaalisesti hyväksi (miehellä on lupa harrastaa seksiä "orjattarien" kanssa: 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 70:30). Koraani sanoo: "Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias" (33:59). Tästä seuraa, että naista, joka ei peitä huolellisesti itseään vaatetuksella, voidaan ahdistella ja ahdistelu on oikeutettua.
Kuinka nämä muslimimaahanmuuttajat ovatkaan rikastuttaneet Ruotsia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti