10. maaliskuuta 2017

Scruggs: Mitä on jihad?

Mike Scruggs kirjoittaa The Tribune Papers -verkkojulkaisussa:

Jihad on yksi islamin perusoppeja - ei siis "radikaalin islamin" tai "radikaalin islamilaisen terrorismin", vaan ihan vaan islamin. Turkin presidentti Recip Tayyip Erdogan kertoi meille yksinkertaisen totuuden, kun hän sanoi "islam on islam". On monia "maltillisia" (sekulaareja ja kulttuurillisia) muslimeja, mutta ei ole olemassa mitään "maltillista" islamia, jota valtavirran sunni ja shiia uskonoppineet ja papisto eivät pitäisi harhaoppisena. Jihadia tärkeämpi on vain shahada, muslimien uskontunnustus: "La ilaha illa Allah wa-Muhammad rasul Allah", joka kuuluu suomeksi "Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala, ja Muhammad on hänen profeettansa (tai lähettiläänsä)". Jihad muodostaa hulppeat 31 prosenttia islamin pyhistä teksteistä, joihin kuuluvat Koraani, haditheista löytyvät Muhammadin opetukset (perimätieto) ja Sira, Muhammadin elämäkerta.

Kirjassa "Reliance of the Traveller", klassisessa islamin pyhän lain (sharia) käsikirjassa sanotaan luvussa O:9.0: "Jihad on sotaa ei-muslimeja vastaan...jotta [islamin] uskonto tulisi voimaan." Tämän klassisen shariakäsikirjan koko O-osan 9. luku käsittelee jihadia, mukaanlukien sen pakollisuutta kaikille muslimeille. Muhammad puhui myös henkisestä sodankäynnistä itseä vastaan (nafs) palatessaan taistelusta: "Olemme palanneet vähäisemmästä jihadista suureen jihadiin". Mutta tämä sisäinen kamppailu itsensä kanssa muodostaa vain noin kaksi prosenttia jihadia käsittelevistä teksteistä islamin kolmessa peruslähteessä. Loput 98 prosenttia käsittelee Pyhän sodan tarpeellisuutta, pakollisuutta, käytäntöä ja tukemista, taistelussa kaikkia islamin vastustajia vastaan. Koraani ja Muhammadin sanat tekevät varsin selväksi, että "vähäisempi" jihad on se tärkeämpi ja arvostetumpi jihad. "Suuri henkinen" jihad osoittautuu vain hengelliseksi varustautumiseksi sotaisaan jihadiin. Muslimioppineet ja apologistit viittaavat usein jihadiin hengellisenä taisteluna puhuessaan ei-muslimeista muodostuvalle yleisölle, mutta se on 98 prosenttisesti hämäystä. Kuten Muhammad itse sanoi: "Tietäkää, että Paratiisi on miekan varjossa".

Alla on seitsemän selkeintä jaetta yhteensä 109:stä Koraanin sotaisesta jakeesta, ja kolme lyhyttä hadithia, joitka ovat jihadia selventäviä kertomuksia.

Koraani 8:12 Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

Koraani 9:5 Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

Koraani 9:29 Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.

Koraani 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.

Koraani 3:28 Uskovaiset älkööt ottako uskottomia ystävikseen uskovaisten asemesta. Jos joku niin tekee, ei hänellä ole mitään puolustusta odotettavana Jumalalta. Teillä ei ole mitään pelättävää heidän puoleltaan . Jumala kehoittaa teitä pelkäämään vain Häntä, ja Hänen luoksensa te palaatte.

Koraani 48:29 Muhammed on Jumalan sananjulistaja, ja ne, jotka ovat hänen kanssaan, ovat järkähtämättömiä uskottomille, mutta laupiaita toisiaan kohtaan.

Koraani 4:74 Taistelkoot siis Jumalan retkellä ne, jotka tämän elämän hinnalla tavoittelevat tulevaa. Sille, joka taistelee Jumalan retkellä, kaatuupa hän tai voittaa, annamme Me jalon palkinnon.Bukhari hadith, volume 4, kirja 52, numero 44: Eräs mies tuli Jumalan lähettilään luokse ja sanoi: "Opasta minua siinä, mikä teko on jihadin veroinen". Muhammad vastasi: "En tiedä sellaista tekoa"

Bukhari hadith, volume 4, kirja 52, numero 73: Jumalan lähettiläs sanoi: "Tietäkää, että Paratiisi on miekan varjossa"

Abu Muslim hadith (001,0031): Jumalan lähettiläs sanoi: "Minua on käsketty käymään sotaan ihmiskuntaa vastaan, kunnes he tunnustavat, että ei ole muuta jumalaa kun Jumala, ja he uskovat, että minä olen Hänen profeettansa ja ottavat minun kauttani vastaan kaikki ilmoitukset."

Kaksikymmentä prosenttia haditheista käsittelee jihadia, hieman enemmän kuin Koraanin yhdeksän prosenttia. Kaikkein paljastavin on kuitenkin Sira, Muhammadin elämäkerta 67:llä prosentillaan. Kannattaa ottaa tarkoitusperät huomioon. Muslimiveljeskunta sekä Qatarin ja Saudi-Arabian rahoittamat opetusohjelmat Yhdysvalloissa ja Britanniassa, ja median islamin apologistit, eivät ole luotettavia lähteitä islamista ja jihadista. Muhammad, islamin tekstien päähenkilö ja jihadin keksijä, on islamin ja jihadin todellinen auktoriteetti. Koraani sanoo yhdeksänkymmentäyksi kertaa, että Muhammad on täydellinen esimerkki muslimeille.

Muhammadin islam on perustaltaan jihadistinen. Totuudenvastainen propagandistinen kertomus islamista rauhan ja suvaitsevaisuuden uskontona on äärimmäisen vaarallinen valhe, jota käytetään läntisen sivilisaation kukistamiseksi ja sen korvaamiseksi islamilaisella hallinnolla, lailla ja kulttuurilla. Meidän on ymmärrettävä tämä uhka ja löydettävä tahtotila sen kukistamiseksi ennen kuin on liian myöhäistä. Saraseenit ovat jo porteilla.

---

Alkuperäinen teksti: http://www.thetribunepapers.com/2017/03/09/understanding-jihad/

1 kommentti:

  1. Olisivatkin vain porteilla, mutta nykyään he soluttautuvat kaikkialle sivistyneeseen maailmaan, joka on sokaistunut todelliselle vaaralle.

    VastaaPoista