2. elokuuta 2016

ISIS: Miksi me vihaamme teitä?

Mirror verkkolehti kirjoittaa ISISin propagandalehden Dabiqin artikkelista, jossa luetellaan kuusi syytä miksi he vihaavat Länttä.

Dabiq kirjoittaa:
Heti sen jälkeen, kun mujahid Omar Mateen teki siunatun iskun sodomiitteja vastaan ristiretkeläisten yökerhossa, amerikan poliitikot ryntäsivät julkisuuteen ja tuomitsivat ampumiset, julistaen sen viharikokseksi, terroriteoksi ja mielettömäksi väkivallaksi.
Viharikos? Kyllä. Muslimit epäilemättä vihaavat liberaaleja sodomiitteja kuten jokainen jolla on jäljellä rahtuakaan fitrastaan (synnynnäisestä ihmisluonnosta).
Terroriteko? Aivan varmasti. Muslimit ovat saaneet käskyn terrorisoida Allahin uskottomia vihollisia.

Artikkeli jatkuu kuuden kohdan luettelolla niistä syistä, joiden vuoksi terroristit haluavat tuhota Lännen. Syitä näyttäisi olevan kylläkin vain kaksi ja niitä toistetaan useita kertoja.

1. Koska te olette uskottomia
Vihaamme teitä erityisesti ja ennen kaikkea siksi, että te olette uskottomia; hylkäätte Allahin ykseyden - tietoisesti tai tietämättänne - palvomalla toisia hänen rinnallaan, rienaatte Häntä väittäen, että hänellä olisi poika, keksitte valheita Hänestä ja Hänen profeetoistaan ja lähettiläistään, ja harjoitatte kaikenlaisia paholaisen käytäntöjä.

2. Koska te olette liberaaleja
Vihaamme teitä, koska teidän sekulaarit ja libelaarit yhteiskuntanne sallivat juuri niitä asioita, jotka Allah on kieltänyt, ja kieltävät monia asioita, jotka Hän on sallinut, asia joka ei kosketa teitä teidän kristityn epäuskonne takia ja pakanallisen käytäntönne vuoksi erottaa uskonto ja valtio, jolloin annatte ylimmän vallan oikuillenne ja mielihaluillenne niiden lainsäätäjien toimesta, jotka olette äänestäneet valtaan.

3. Koska jotkut teistä ovat ateisteja
Ateistien tapauksessa, me vihaamme teitä ja julistamme sodan teitä vastaan, koska te ette usko Herramme ja Luojamme olemassaoloon.

4. Rikoksistanne islamia kohtaan
Vihaamme teitä niiden rikosten tähden joita olette tehneet islamia vastaan ja julistamme sodan teitä vastaan rangaistaksemme rikkomuksistanne uskontoamme kohtaan.

5. Rikoksistanne muslimeja kohtaan
Vihaamme teitä niiden rikosten vuoksi, joita olette tehneet muslimeja kohtaan; lennokkinne ja hävittäjänne pommit tappavat ja silpovat ihmisiä ympäri maailmaa, ja teidän vasallinne miehitetyillä muslimien alueilla sortavat, kiduttavat ja käyvät sotaa kaikkia niitä vastaan, jotka julistavat totuutta.

6. Maittemme miehityksen vuoksi
Vihaamme teitä, koska te olette valloittaneet maamme ja me taistelemme teitä vastaan karkottaaksemme teidät ja ajaaksemme teidät pois. Niin kauan kuin on jäljellä tuumakin meille kuuluvaa aluetta, jihad pysyy jokaisen muslimin henkilökohtaisena velvollisuutena.
Artikkeli loppuu yhteenvedolla, että vaikka ulkopolitiikalla on merkitystä, pääsyy tuhoamisvimmaan on kuitenkin se, etteivät he pidä Lännestä.
On tärkeää ymmärtää, että vaikka teidän ulkopolitiikkanne on osasyy vihaamme, se on kuitenkin vain toissijainen syy, ja siksi listasimme sen viimeiseksi.
Tosiasia on, että vaikka lakkaisitte pommittamasta meitä, vangitsemasta, kiduttamasta ja panettelemasta meitä, ja miehittämästä maitamme, me vihaisimme teitä edelleen, sillä pääsyy teidän vihaamiseenne ei katoa ennen kuin te käännytte islamiin.
---

Alkuperäinen artikkeli: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/why-hate-you-isis-reveal-8533563


3 kommenttia:

 1. Tuo ei jättänyt paljoakaan epäilyksen aihetta. He vihaavat meitä, ellemme käänny islamiin. Jos nyt sekään auttaisi?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/8/16 11:40

  Eipä taitaisi kääntyminenkää auttaa.
  Seurauksena olisi tasapainoilu akselilla shia - sunni, ehkäpä vielä muutkin tulkinnat tulevat mukaan. Eli tulevaisuus olisi kuten näemme tällä hetkellä tilanteen mm Afganistanissa, Pakistanissa, Irakissa jne.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/8/16 16:54

  Ateistina sanon vaan, että vetäkööt satusetänsä ylös sinne minne ei aurinko paista pankoo tulupan tukoksi...

  VastaaPoista