10. elokuuta 2016

Paul Weston: Omien petos

Paul Westonin kirjoitus Resisting the Islamic / Leftist War Against the West. Chapter 5 - Treason from Within.

"Kansakunta voi selviytyä typeryksistään ja jopa kunnianhimoisistaan. Mutta se ei voi selvitä omiensa petoksesta ... sillä petturi ei näytä petturilta; hän puhuu samoin kuin uhrinsa ja hänellä on heidän kasvonsa ja heidän perustelunsa, hän vetoaa siihen perustaan, joka on syvällä jokaisessa ihmisessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän työskentelee salassa ja tuntemattomana öisin heikentääkseen kaupungin pilareita, hän sairastuttaa valtion niin, ettei se pysty enää vastustamaan. Murhaajaakin tarvitsee pelätä vähemmän: petturi on ruttotauti." - Cicero

Selviääkö läntinen sivilisaatio 21:stä vuosisadasta? On epätodellista että historian suurin ja mahtavin yhteiskunta kysyy näin itseltään aivan loogisesti ja järkevästi, mutta tässä tilanteessa Länsi on uuden vuosituhannen toisen vuosikymmenen puolivälissä.

Lännen sotilaallinen voima riittäisi useimpien maiden voittamiseen - paitsi Venäjän ja Kiinan - ja voisi tehdä sen tarvittaessa muutamassa tunnissa. Hallitsemme maailman taloutta, mineraalien tuotantoa, öljynporausta, ruuan tuotantoa, sotateollisuutta, teknologiaa, tekniikkaa, valmistusta ja tieteellisiä innovaatioita. Olemme maailman valtiaita eikä meillä pitäisi olla mitään syytä pelätä islamin valloittavan meitä.

Tavallisina aikoina näin olisikin. Valitettavasti me emme elä enää tavallisia aikoja. Islamilla ei ole minkäänlaisia mahdollisisuuksia voittaa meitä sotilaallisesti, mutta sotilaallinen ja materiaalinen ylivoimamme on kuohittu äärivasemmiston (yhdessä Liberaalien Hyödyllisten Idioottien kanssa) halusta hävittää oma kulttuurinsa ja sivilisaationsa massamaahanmuutolla ja monikultturismilla. Islam ei olisi mitenkään voinut saada nykyisenlaista jalansijaa Lännessä omilla voimillaan; sitä ovat auttaneet ja yllyttäneet vasemmistoliberaalit, jotka näkevät islamin hyödyllisenä työkaluna yrityksessä hävittää kristitty/kapitalistinen yhteiskunta, jota he inhoavat ja halveksivat.

Joitakin vuosia sitten Britannian Työväenpuolueen Andrew Neather myönsi, että kehitymaalaisten maahantuonnin ja erimielisyyttä aiheuttavan monikultturismin edistämisen tarkoituksena oli 'hieroa oikeiston nenää monimuotoisuudella' - mutta tämä oli vain osasyy. Vasemmistopuolueet ympäri Euroopan ovat yhä enemmän riippuvaisia kasvavasta muslimiäänestäjäkunnasta, niinpä yhä uusien muslimien maahantuonnista tulee hyvin tärkeää vasemmistolle, jotta se säilyttäisi poliittisen valtansa.

Tämä näkyy selvästi Angela Merkelin ja Francois Hollanden ilveilyissä, kummatkin kykenemättöminä vastustamaan omien maidensa etenevää islamisaatiota. Frau Merkel tuntuu suorastaan rohkaisevan sitä. Hollande taas puhuu islamista kylläkin jämäkästi, mutta ei silti uskalla koskea islamilaiseen nokkoseen, sillä 90% Ranskan muslimeista äänestää hänen puoluettaan.

Peter Sutherland, YK:n siirtolaisasioiden erityislähettilään innokkuus hukuttaa länsimaat kotoutumiskyvyttömiin muslimeihin lähentelee kliinistä mielisairautta. Hänen esittämänsä mielihalu 'de-homogenisoida' Euroopan kansallisvaltiot jaetaan myös YK:ssa yleisesti ja tietenkin Euroopan Unionissa - jonka komissaarit ovat aivan yhtä innokkaita kuin Sutherland hävittämään kansallisvaltiot saavuttaakseen poliittista valtaa erimielisessä ja heikentyneessä maanosassa. Hajoita ja hallitse ei koskaan mennyt muodista totalitaarisessa maailmassa.

Sotia on historiallisesti sodittu ainoastaan yhden ainoan päämäärän vuoksi - poliittisen vaikutusvallan saavuttamiseksi alueella. Sotilaat olivat niitä, jotka ottivat vastaan luodit ja pommit, mutta he olivat vain pelinappuloita. Sotia kävivät poliittiset johtajat eivätkä he tehneet sitä sotilaskunnian tähden, vaan sodan ansiosta valloitettujen alueiden hallinnan vuoksi.

Jos sotilaallisesti heikko osapuoli aikoo julistaa sodan sotilaallisesti ylivoimaista osapuolta vastaan, aseellista sotaa ei voi suositella, näin varovasti sanoen. Tänä päivänä tilanne on kuitenkin suuresti muuttunut ja massamaahanmuutto ja ideologinen monikultturismi ovat korvanneet perinteisen sodankäynnin Lännen voittamisessa. Tällaista ei ole tapahtunut koskaan ennen historiassa ja epäilijät voisivat kysyä, miksi tällainen valtava väestönvaihto tapahtuu ainoastaan länsimaissa.

Minun elinaikanani (enkä ole enää nuori...) saatan joutua todistamaan eurooppalaisen rodun ja kulttuurin lähes täydellistä tuhoa. Hämmästyttävintä on se, että tämän sodan eurooppalaisia vastaan käyvät eurooppalaisen rodun vasemmistolaiset jäsenet itse. Joka puolella Eurooppaa eurooppalaiset ovat menossa kohti vähemmistöasemaa. Tätä rodun hävittämistä kutsutaan 'monimuotoisuudeksi' ja meidän odotetaan juhlivan sukupuuttoamme. Se on täysin luonnotonta ja aivan ennen kuulumatonta, ja kuitenkin minun ja minun kaltaisieni täytyy oikeuttaa olemassaolomme, vaikka meidän kimppuumme sen takia armottomasti hyökätään.

Liberaalin vasemmiston ei milloinkaan tarvitse perustella, miksi kokonaisen rodun hävittäminen on hyvä asia, eikä kukaan syytä heitä rasismista. Eikö tämä ole tyrmistyttävää? Mitään muuta rotua kuin eurooppalaista ei ole koskaan syyllistetty halustaan pysyä enemmistönä ikiaikaisissa kaupungeissaan ja maissaan, ja säilyttää oman kulttuurinsa. Liberaalin vasemmiston sota eurooppalaisia vastaan on sekä maanpetos että suurin rotuun kohdistuva rikos ihmiskunnan historiassa.

Ja kaikkialla länsimaissa tätä maanpetoksellista toimintaa peitellään ja naamioidaan, ja siitä valehdellaan ja sitä vääristellään vastoin kaikkea järkeä valtamediassa ja koululaitoksessa. Jokaisella maalla on oma versionsa BBC:stä tai New York Times:ta, joiden valta on aivan epäsuhdassa niiden kokoon nähden. Tämä mahdollistaa vain muutaman tuhannen vasemmistoliberaalin päätoimittajan vaikuttaa satojen miljoonien länsimaalaisten mielipiteisiin.

Länsimaiden poliitikot ja valtamedia menevät uskomattoman pitkälle vähätellessään islamin uhkaa, islamin, jota johtajamme kutsuvat 'rauhan uskonnoksi' samalla kun he kriminalisoivat kaikki toisinajattelijat, jotka ajattelevat kuten William Gladstone ja Winston Churchill, että islam on verinen ja sotainen uskonto. Kuten vanha sananlasku sanoo: ihmisillä on oikeus omiin mielipiteisiinsä, mutta heillä ei ole oikeutta omiin tietoihinsa. Kun omat johtajamme kriminalisoivat meidät peitelläkseen totuutta väkivaltaisesta ja ylivaltaan pyrkivästä islamista, he vain pahentavat omaa petoksellista toimintaansa.

Jos avaamme liberaalit silmäluomemme, on helppoa nähdä petos ympärillämme. Kun alkuperäisasukkaat menettävät kulttuurinsa ja maansa sillä aikaa kun heidän lapsiltaan riisutaan heidän kansallistuntonsa, he ovat niitä, jotka häviävät sodan. Kun läntiset johtajat kunnioittavat maahan tulevaa (ja kutsuttua!) valloittajaluokkaa samalla kun alkuperäisasukkaita kriminalisoidaan huolensa ilmaisemisesta, silloin läntiset johtajat ovat selvästi siirtyneet vihollisen leiriin. Islam ei lietsonut tätä sotaa, sen tekivät länsimaiden vasemmistoliberaalit, ja heitä tulisi kutsua ansaitsemallaan nimellä yhdessä ystävänsä median kanssa, joka levittää propagandaa heidän puolestaan - maanpettureita kaikki.


Alkuperäinen kirjoitus: http://paulweston101.blogspot.fi/2016/08/resisting-islamic-leftist-war-against_9.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti