24. syyskuuta 2015

Ei pakolaisia, ei terrorismia

Daniel Greenfield Front Page Magazinessa: 

 Jordanian kuningatar Rania sanoo, että eurooppalaisten on paras ottaa vastaan Syyrian pakolaiset, joita Jordania itse ei halua, tai pakolaisista tulee terroristeja. Entä jos nämä "pakolaiset", kuten niin monet muutkin Eurooppaan tulleet muslimit, päättävät pitää terrorismista joka tapauksessa?

 Kymmenesosa Lontoosta kannattaa ISISiä. Islamilaista Valtiota tukee Yhdistyneen Kuningaskunnan nuorista, joista suuri osa on muslimeja, jo 14 prosenttia.

 Mitä tapahtuu, kun kymmeniä tuhansia muslimeita tulee maahan ISISin kotimaasta? Kuinka paljon islamistinen terrorismi saa tukea kymmenen vuoden kuluttua, kun massamaahanmuutto on olennaisesti muuttanut UK:n väestön uskontojen jakaumaa?

 Tuore kyselytutkimus Syyriassa osoitti, että 22 prosenttia uskoi, että ISIS:llä oli positiivinen vaikutus heidän maahansa. Ja tämä sisältää ainoastaan tuen kaikkein kiistanalaisimmalle jihadistijärjestölle. Tukea muille "maltillisemmille" jihadistijärjestöille, kuten Al-Qaedaan yhteydessä olevalle Al-Nusran rintamalle tai Islamilaiselle rintamalle, jonka osia on liittynyt Syyrian vapautusarmeijaan. Lännen tukemat sunnikapinalliset ovat käytännössä jihadistisia ryhmittymiä.

 Jopa New York Times myönsi, että "kapinnallisten hallitsemassa Syyriassa ei ole mainittavia sekulaareja taisteluyksiköitä."

 Miten suuri kannatus sunnikapinallisten taistelujärjestöillä on pakolaisten keskuudessa? Viidesosa olisi jo liikaa, mutta sunnien jihadistisen opposition kannatus on luultavasti paljon suurempi.

 Ja nämä jihadistijärjestöt muodostavat lähes yhtä suuren terrorismiuhan kuin ISIS. Unkarin rajalla syyrialaisen maahanmuuttajan kuultiin sanovan: "Jos Syyrian vapautusarmeija olisi täällä, he ampuisivat tuon helikopterin alas."

 Mutta monet Syyrian vapautusarmeijan taistelijat ovat jo Euroopassa, tai matkalla sinne. Kuinka moni heistä ryhtyy terroritekoihin Euroopassa? Jo yksi on liikaa. Mutta Euroopan odotetaan ottavan heidät vastaan ja saavan sen selville jälkeenpäin.

 Tämä ei ole syy olla ottamatta lisää syyrialaisia. Tämä on syy olla ottamatta yhtään pakolaista.

 Muslimipakolaiset ovat olleet Yhdysvalloissa jatkuva syy terrorismiin. Jos heitä otetaan lisää kymmeniä tuhansia, se vain pahentaa ongelmaa.

 Kuningatar Rania kertoo meille, että meidän on joko otettava muslimisiirtolaisia tai kohdattava muslimiterrori. Mutta jos lopettaisimme muslimien vastaanottamisen, meillä olisi paljon vähemmän muslimiterroria. Venettä ei voi tehdä merikelpoisemmksi poraamalla sen pohjaan reikiä. Eurooppa ottaa lisää siirtolaisia vähentääkseen terrorismin uhkaa, mitä ei edes olisi, jos muslimipakolaisten tulva pysäytettäisiin rajoille.

 Mikään määrä "väkivaltaisten ääriainesten torjuntaa", auttamista, profilointia, lentokentän turvatarkastuksia tai moskeijoiden tarkkailua ei auta, jos maahanmuutto tarjoaa yhä uusia värvättäviä jihadiin.

 Norjassa on jo saatu kiinni UNHCR-pakolaisia, joilla on terrorismiyhteyksiä. Euroopassa tullaan löytämään heitä vielä lisää. Mutta vaikka saisimme jotenkin kiinni kaikki terroristit, meillä ei ole keinoa pysäyttää tulevia terroristeja, jotka ryhtyvät islamistiseen väkivaltaan sen jälkeen, kun ovat päässeet Eurooppaan turvaan.

 Sen sijaan, että toimisivat järkevästi, Eurooppalaiset eivät ainoastaan ota vastaan "pakolaisia", vaan ne jopa ottavat vastaan eurooppalaisia muslimeja, jotka ovat lähteneet sotimaan Syyriaan ja sitten päättäneet palata takaisin. Eurooppa ei ota vastaan ainoastaan tuntemattomia terroristeja, vaan myös tunnettuja terroristeja, ja sitten he yrittävät uudelleenkouluttaa heitä ja saada heidät hylkäämään "ääriajattelun" ennen kuin he ehtivät aloittaa uuden verilöylyn.

 Mutta varmin tapa saada heidät lopettamaan tappamisen ei suinkaan ole vaaleatukkainen sosiaalityöntekijä ja taqqiya-imaami, joka saarnaa "maltillista" islamia. Varmin tapa on estää heitä tulemasta maahan.

 Kuningatar Rania tarjoaa Euroopalle valinnan muslimipakolaisten ja muslimiterrorin välillä. Historia on osoittanut, että Eurooppa on saanut sekä muslimimaahanmuuttajia että muslimiterrorismia. Luotettavin tapa estää muslimiterrorismia on lopettaa muslimien maahanmuutto. Ei pakolaisia, ei terrorismia.

 Lue loput Front Page Magazinesta: http://www.frontpagemag.com/fpm/260198/no-refugees-no-terrorism-daniel-greenfield

Daniel Greenfield pitää Sultan Knish -blogia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti