16. helmikuuta 2015

Muhammedin tarinalle oma nettisivu

Muhammedin tarina on nyt julkaistu myös omalla nettisivullaan.

http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina
Sivustolla ei ole, eikä tule, linkkejä "Ibn Matti" -tyylisiin "vihasivustoihin", mikä tekee jakamisen sosiaalisessa mediassa helpommaksi - ei tarvitse olla huolissaan rasistiksi leimautumisesta.

Alkuperäinen teksti on Harry Richardsonin blogista The Story of Mohammed, josta olen tekstin suomentanut.

Islamin todellisen luonteen ymmärtää parhaiten Muhammedin tarinan kautta.

Ollaksesi muslimi sinun täytyy hyväksyä Muhammed täydellisenä ihmisenä. Hänen elämänsä on esimerkkinä kaikille muslimeille ja heidän täytyy jäljitellä häntä kaikin mahdollisin tavoin. Tietenkään kaikki muslimit eivät ole tässä kovin menestyksellisiä, mutta muslimin hurskautta arvioidaan sen mukaan, miten tarkasti hän noudattaa Muhammedin esimerkkiä ja opetuksia. Tätä ei aseteta islamissa kyseenalaiseksi ja siksi on tärkeää tuntea Muhammedin tarina. Muhammedin elämäntavalle on jopa oma nimensä, joka on Sunna.

Kertomuksesta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Muhammed ryösti, valloitti, raiskasi, salamurhasi ja teki kaikkea sitä mitä ISIS ja Boko Haram tänä päivänä harjoittavat. Nämä äärijärjestöt noudattavat islamin viimeisen profeetan esimerkkiä kirjaimellisesti. Siellä islamin pyhissä teksteissä (Koraani, Sira, hadith) on kaikki: seksiorjien ottaminen, päiden katkaiseminen, homojen heittäminen korkeiden rakennusten katoilta ja kolmen vaihtoehdon antaminen (käänny islamiin, kuole tai alistu dhimmiksi). Ja tietysti Muhammedin arvostelijoiden murhaaminen. Se on profeetan elämäntapa, sunna.

Muhammedin Tarina: http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina


Toinen Muhammedin elämäkerta löytyy Jumalan Orja -blogista: http://jumalanorja.blogspot.fi/2012/07/muhammadin-elama-ja-sankariteot.html

Sitten on vielä klassikko Mitä lännen tulee tietää, joka on luettavissa suomeksi Islamin Aikapommi-blogissa. https://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti