28. helmikuuta 2015

Uusi kirja Muhammadista

F.W. Burleigh on kirjoittanut uuden kirjan "It's All About Muhammad: A Biography of the World's Most Notorious Prophet" (Kyse on Muhammadista: maailman pahamaineisimman profeetan elämäkerta).

Kirjailija itse kertoo kirjastaan näin (alkuperäinen teksti Citizen Warriorin blogissa):

Juuri julkaistu kirjani on hyvin yksityiskohtainen ja perustuu islamin kanonisoitujen kirjoitusten, noin 20000 sivun, tarkkaan tutkimukseen. Siellä on myös 25 kuvaa, joista puolet "esittää" Muhammedin tekemiä hirmutekoja.

[...] 

Uskon kirjan olevan erilainen kuin mikään aikaisemmin julkaistu Muhammedia käsittelevä kirja:

Se on kuvitettu. Se on myös perinpohjainen, 500 sivua yksityiskohtia kerrottuna siten, että lukija on keskellä tapahtumia. Se on melkein kuin romaani, mutta perustuu tosiasioihin ja runsaaseen islamin kirjoituksista löytyvään perimätietoon Muhammadista. 47 sivun lähdeluettelo todistaa, ettei mitään ole keksitty omasta päästä. Lähdeluettelo antaa hyvän käsityksen alkuperäisten kirjoitusten kummallisuuksista.

Elämäkerta tuo esille Muhammadin elämän tapahtumien ja Koraanin yhtymäkohdat ja osoittaa, että Koraani oli eräänlainen blogi, jota Muhammad piti 23 vuotta. Tarina sisältää lainauksia Koraanista ja näyttää Koraanin kaikkein vihamielisimpien säkeiden alkuperän, jotka ovat kaikuja Muhammedin vihasta.

Erikoisinta kirjassa on se, että kuvitettuna se toimii esimerkkinä siitä, miten islamin kanssa tulisi menetellä sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Esipuheessa kirjassa esitetään, että paras ase taistelussa islamia vastaan on esittää totuus Muhammedista, mutta se pitää tehdä dramatisoidun dokumentin ja elokuvan keinoin. Kuten hyvin tiedätte, totuus hänestä on irvokas. Muhammad teki lähes jokaisen Kansainvälisen rikostuomioistuimen luetteleman rikoksen ihmisyyttä vastaan, ja perusteet syytteille löytyvät islamin omista kirjoituksista. Jälkikirjoitus ehdottaa elokuvaprojektia, jossa Muhammad ja hänen apurinsa laitetaan syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Islam sisältää siemenen omaan tuhoonsa, ja tuo siemen on totuus Muhammadista. Sinun kirjasi, minun kirjani ja monien muiden kirjat, joiden kirjoittajat ymmärtävät islamin salakavalan luonteen, ovat tärkeitä, jotta ihmiset havahtuisivat. Silti, kuinka moni lukee kirjoja? Aika harva, ja se merkitsee sitä, että niiden merkitys on vähäinen. Tarvitaan kuitenkin suurien massojen ymmärrys, jotta tämä pahuus saadaan voitettua. Tieto tekee ihmisistä motivoituneita.

Parhaiten tämä voidaan saavuttaa kursailemattomalla esityksellä Muhammedista käyttäen totuutta aseena. Totuus on ase, Muhammedin elämän hirveät yksityiskohdat ovat ammuksia ja internet ja televisio, sekä lopulta elokuvateatteri ovat jakelukanavia.

[...]

Miksi tämä on tärkeää? Miksi Muhammad-niminen heppu, joka eli Arabian Villissä Lännessä 1400 vuotta sitten, olisi tärkeä? Hän on kuollut ja kuopattu. Hän saattaa olla kuopattu, mutta se mitä hän loi, ei ole kuollut. Hän loi sotaisan ideologian, joka pyrkii leviämään maailmanlaajuisesti, ja se etenee nopeasti siellä, missä se kohtaa vähiten vastusta.

Islamin seuraajat käyttävät käyttäytymisensä mallina Muhammadin käyttäytymistä. Ja he noudattavat Koraanin käskyjä. He uskovat, että Jumala saneli Koraanin Muhammadille kaikkine käskyineen väkivallan käytöstä niitä vastaan, jotka torjuivat hänet.

Oletan kaikessa työssäni, että islam on parantumattomasti väkivaltainen, ja pysyy sellaisena, koska Muhammad oli parantumattomasti väkivaltainen. Hän ei olisi koskaan saavuttanut pysyviä seuraajia rauhanomaisella lähetystyöllä. Hän onnistui ainoastaan väkivallan avulla. Hän loi voimakkaan ideologian, joka pyhittää väkivallan ja sitoo kannattajansa siihen käyttäen seksiä, sotasaalista ja helvetin tulen pelkoa. ISIS ja sen tekemät iljettävät kauheudet eivät ole harhaoppia. ISIS on islamin ABC ja islam on Muhammad.

Islam aiheuttaa kaaoksen ja selkkauksen kaikkialla minne se saapuu. Kokeile asua Lähi-idässä vaikka vain yksi päivä ja näet, mitä on tulossa sinne, missä nyt asut - ellet tee asialle jotakin. Mutta miten voit tehdä jotain, jos et edes tiedä mille sinun pitäisi jotakin tehdä? Sinun on tunnettava vihollisesi, ja vihollinen ei ole al-Qaida tai ISIS tai Boko Haram. Vihollisesi on näiden ihmisten johtaja, mies, joka pani kaiken alulle. Vihollisesi on Muhammad.

Kun tiedät totuuden Muhammadista, sinulla on aseet puolustaa itseäsi hänen luomustaan vastaan. Totuus hänestä on iljettävä. Se on tarina julmasta barbariasta, salamurhista, joukkomurhista, ryöstelystä, orjuudesta, ja niin edelleen. Mutta aika harvat tietävät totuutta, ja totuus on juuri se, mikä lopulta tuhoaa hänen luomuksensa.


http://www.amazon.com/gp/product/0996046909


* * *


It's All About Muhammad Amazonin kirjakaupassa:
http://www.amazon.com/gp/product/0996046909

Muhammedin tarina suomeksi:
http://tinyurl.com/muhammedintarina

Muhammedin elämä ja sankariteot:
http://jumalanorja.blogspot.fi/2012/07/muhammadin-elama-ja-sankariteot.html

Mitä lännen tulee tietää
https://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/

Robert Spencer: Totuus Muhammadista
http://www.kristillinenkirjakauppa.fi/index.php?sid=30003&tuoteid=8911

Bill Warner: The Life of Mohammed
http://www.amazon.com/The-Life-Mohammed-Taste-Islam/dp/1936659069


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti