18. helmikuuta 2015

Vääräuskoistenkin hengellä on väliä

Eric Allen Bell FaithFreedom.org -sivustolla:

Noin 1400 vuotta sitten mielisairas lukutaidoton aavikon asukki, joka vihasi juutalaisia ja kärsi kuuloharhoista, saneli best sellerin, jonka nimi oli "Pyhä Koraani". Tässä kirjassa esitettiin tyrannimainen poliittinen järjestelmä ja fanaattinen uskonnollinen ideologia - islam. Sana islam tarkoittaa "alistumista".  Koraani tuotti myös brutaalin lakikokoelman - sharian. Siitä lähtien, kun Koraanin kirjoittaja, verenhimoinen raiskaaja, pedofiili ja orjanomistaja Muhammed, aloitti murhanhimoisen tehtävänsä - pakottaa uskottomat islamin alaisuuteen - noin 270.000.000 ihmistä on surmattu hänen nimeensä.

Tänään maailman voimakkaimman valtion päämies, Barack Hussein Obama, on julistanut islamin rauhan uskonnoksi ja ilmoittanut Yhdistyneille kansakunnille, että "Niille, jotka pilkkaavat islamin profeettaa, ei ole tulevaisuutta". Olemme pahassa pulassa. Vapaan maailman johtaja on kiinnostuneempi Muhammedin seuraajien tunteiden loukkaamattomuudesta kuin omien vääräuskoisten hallintoalamaistensa hengestä. Jotenkin tuntuu, että kaikesta puheen määrästä puuttuvat ne äänet, jotka sanovat, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Kun Amerikan koulujärjestelmän islamin ylistys vähitellen kasvaa, pesten samalla sen kauhean historian puhtaaksi, me kasvatamme sukupolven, joka on unohtanut, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Kaikki nykyiset maapallon islamilaiset helvetinkolot ovat seurausta brutaalista Koraanin inspiroimasta valloituksesta. Historia on unohtanut, että kaikki ne ihmiset, jotka pakotettiin alistumaan islamille noissa valtioissa, olivat alunperin vääräuskoisia. Heillä oli lupa vastustaa Muhammedin sadistisia opetuksia, kunnes heistä riittävän moni oli unohtanut, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Muistakaa, että sana "islam" tarkoittaa kirjaimellisesti "alistumista" ja sen päämääränä on pakottaa koko maailma islamin alaisuuteen. Muistakaa, että tänään islam on maailman nopeiten kasvava uskonto, vaikka huolellinen tutustuminen islamin kirjoituksiin tekee itsestään selväksi, että islam on vain poliittinen järjestelmä, jossa on joitakin uskonnollisia vivahteita. Muistakaa, älkääkä unohtako, että olette vapaita sanomaan mitä tahansa Muhammedista, painetussa sanassa, kuvissa ja elokuvissa ja teidän ei tarvitse alistua. Muistakaa, kun he vääntelevät sanojanne, pilaavat maineenne, nimittelevät teitä ja uhkaavat henkeänne, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Koko 1400 vuoden verisen historiansa ajan, kun Muhammedin kannattajat valloittivat alueita, he rakensivat moskeijoita voiton merkiksi. Kun Muhammedin uskolliset mielipuolet törmäsivät Kaksoistorneihin 9/11 - uusien moskeijoiden rakentaminen Amerikassa lähes kaksinkertaistui! Kirjoitus on seinällä niille, joilla on rohkeutta lukea se.  Tämän nopeasti kasvavan islamilaisen lain kulttuurisen invaasion tekee mahdolliseksi vaiennetut äänet - vaikka noiden äänien pitäisi huutaa vuorien huipuilta, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä, mutta niitä ei kiinnosta edes tietää mikä moskeija on.

Syyskuun yhdennentoista iskujen jälkeen on tehty noin 25.000 raakaa islamilaista terrori-iskua. Keskimäärin se on useita päivässä, ja niissä on menehtynyt noin 2.000.000 ihmistä. Ja jokaisen islamilaisen raakuuden jälkeen poliittiset johtajat ja median puhuvat päät välittömästi vaihtavat aihetta ja alkavat varoittamaan meitä kuvitteellisesta "islamofobian" aallosta sen sijaan, että he sanoisivat "vääräuskoistenkin hengellä on väliä  ja me olemme nyt saaneet tarpeeksemme". Mutta ei. Niin kuin vaimo, joka ei pysty jättämään vaimonhakkaajamiestänsä, me keksimme selityksiä, kuten "Hän ei tarkoittanut sitä" tai "Hän ei ollut oma itsensä" ja "Hän yrittää muuttua" ja "No, ehkä ansaitsimme sen". Tosiasiassa vääräuskoiset eivät ansaitse tulla islamin pahoinpitelemäksi, mutta pahoinpitelijä ei lopeta ennen kuin hänet pysäytetään - ja tätä pahoinpitelijää ei pysäytetä ennen kuin tarpeeksi moni meistä ymmärtää, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Turkin islamistinen presidentti sanoi, että "moskeijat ovat meidän kasarmimme". Turkissa on enemmän journalisteja vankilassa, kuin lähes missään muussa maassa, vaikka se nauttii maailman maltillisimman muslimimaan maineesta. Mitä nuo sanat tarkoittavat, että moskeijat ovat kasarmeja? Ja mikä oikeastaan on moskeija?

Moskeija on paikka, missä opetetaan sharia-lakia. Sharia on raaka ja sadistinen ja vastoin ihmisoikeuksia. Moskeija on paikka, missä opetetaan kapinan lietsomista ja valtiopetosta, ja se on vastoin amerikkalaisia arvoja, ihanteita ja jopa meidän henkiinjäämistämme. Moskeija on paikka, missä opetetaan taikauskoa ja se on vastoin järkeä ja rationaalista ajattelua. Moskeija on paikka, missä opetetaan islamia, joka tarkoittaa alistumista. Ja alistuminen on vastoin Vapautta. Vapaus tarkoittaa, että sinä omistat itsesi. Vapaus on yksi niistä perusperiaatteista, joiden varassa vapaa maailma seisoo. Islam ja Vapaus eivät voi elää yhdessä. Se on nollasummapeli, jossa vain toinen voi voittaa - ja me voimme voittaa vain, jos muistamme, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Islamin jumalanpilkkalaki sanoo, ettei kukaan, muslimi tai toisuskoinen, saa kritisoida pedofiiliprofeetta Muhammedia. Ja aivan äskettäin olemme taas nähneet brutaalien hyökkäysten sarjan, tekijöinä hurskaat islamin seuraajat, niitä vastaan, jotka vain piirsivät kuvan hänestä. Islam on äärimmäinen tyrannimainen järjestelmä - sen uhrien määrää ei ylitä mikään. Saksan historia kolme- ja neljäkymmentäluvuilla on näyttänyt meille, mitä tapahtuu, jos odotamme liian kauan ennen kuin vastaamme tyranniaan. Islam ja vapaus eivät voi elää yhdessä. Islamin täytyy mennä, koska julmuus ei saa hallita sivistynyttä maailmaa ja koska vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Aloitin kirjoittamaan tätä artikkelia luettuani uutiset viimeisimmästä Tanskan ampumistapauksesta, joka oli suunnattu konferenssiin, jossa käsiteltiin sananvapautta ja jumalanpilkkalakeja. Ja samana iltapäivänä, kun viimeistelin tätä, tuli uutinen, että Islamilainen valtio oli juuri teloittanut kymmeniä kristittyjä katkaisemalla heidän päänsä, seuraten Koraanin määräystä.

Islam opettaa, että mikään hallitus ei ole laillinen, ennen kuin se alistuu islamin herruuteen. Ja se on islam, jota opetetaan moskeijoissa. Moskeijat opettavat kapinaa ja valtiopetosta. Siksi olisi looginen, järkevä ja asianmukainen toimenpide lainvalvojilta tehdä ratsia kaikkiin Amerikan moskeijoihin. Pidättää imaamit ja kuulustella heitä. Ottaa selville, opettavatko he sitä mitä islam saarnaa - maailman pakottamista sharian alaisuuteen. Suvaitsevaisuus niitä kohtaan, jotka aikovat tuhota elämäntapamme, tietää kuolemaa meille. Radikaali vihollinen vaatii radikaalin vastauksen. Ja me voimme tuottaa itsellemme tuon radikaalin ominaisuuden, sen joka vaatii henkilökohtaista vapautta, kunhan vain tunnemme sydämemme ja uskomme, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Vääräuskoisia, niitä jotka eivät taivu islamin alaisuuteen, kidutetaan, raiskataan ja tapetaan ympäri maailmaa uskomattomalla vauhdilla. Vääräuskoisten päitä on keppien nokissa ja veri valuu kadulle kirkkojen ja synagogien palaessa maan tasalle, ateisteja teloitetaan ja homoseksuaalit hirtetään.

Mutta jos olet suurten ikäluokkien tai X-sukupolven kasvattama Amerikassa, on suuri mahdollisuus, että sinut on opetettu häpeämään amerikkalaisuuttasi. Ja saatat hyvinkin uskoa, että olemme ansainneet sen, mitä terroristit tekevät meille. Ja jos pidät kiinni tästä mielipiteestäsi, tulet menettämään lopulta vapautesi. Älä anna kenenkään viedä itsearvostustasi. Jos olet vääräuskoinen, olet silloin joku, jota ei vielä ole pakotettu alistumaan islamille. Ja jos haluat pitää tämän vapauden, on elintärkeää, että tiedät sen, ja sanot sen ja uskot sen: sen, että vääräuskoistenkin hengellä on väliä.

Vapauden puolestapuhujat ovat tehneet maailmastamme paremman paikan. Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana köyhyys, nälänhätä ja lukutaidottomuus on vähentynyt dramaattisesti sellaisten poliittisten järjestelmien ansiosta, jotka arvostavat henkilökohtaista vapautta. Islam on henkilökohtaisen vapauden vihollinen. Missä hyvänsä islam vallitsee, maailmasta tulee helvetti maan päällä.

On tullut aika piirtää viiva hiekkaan. On tullut aika rohkeille ja vakaumuksellisille ihmisille sanoa "nyt riittää". Meidän on lakattava suvaitsemasta sellaista, mitä ei voi suvaita. Meidän on lopetettava yritys elää yhdessä sellaisen kanssa, joka yrittää tuhota meidät. Muhammedin tyrannimaiset opetukset ja fanaattiset seuraajat ovat rutto tämän maailman yllä. Ja ainoat, joiden avulla voimme hävittää tämän ruton, ovat vääräuskoiset. Vääräuskoiset ovat ihmisyyden toivo. Ja niinpä, ennemmän kuin koskaan, vääräuskoisten hengellä on väliä.

Maailman vääräuskoiset, on aika vastata kutsuun. Tiedon valtatie on meidän taistelukenttämme. Kirjoittaudu Twitteriin. Kirjoittaudu Facebookiin. Jaa artikkeleita, jotka paljastavat Muhammedin likaiset salaisuudet. Lähetä videoita, jotka paljastavat radikaalin totuuden maltillisesta islamista. Jaa loukkaavia kuvameemejä Muhammedista. Käytä sosiaalista mediaa levittääksesi tietoa kaikkialle maailmaan. Sinä voit tehdä tämän ja sinun on tehtävä se, koska vapautta maksetaan erissä, jokainen sukupolvi kerrallaan. Levitä totuutta islamista kauas ja leveälle ja levitä sitä kuin napalmia. Islamilaisen brutaaliuden vihollinen on informaatio. Ryhdy tietoyhteiskunnan sotilaaksi ja pommita internettiä informaatiolla. Älä vain harkitse tekeväsi sitä. Tee se. Koska vääräuskoistenkin hengellä on väliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti