22. kesäkuuta 2012

Muhammad: Islamilaisen imperialismin syntyMedinasta käsin Muhammad aloitti terroritoiminnan, jonka hän avoimesti myönsi olevan menestyksensä salaisuus (Bukhari 52:220). Hänen ryöstelijäjoukkionsa tekivät iskuja kovaonnisiin yhteisöihin, joiden asukkaat armottomasti ryöstettin, murhattiin ja raiskattiin. Ympäröivät heimot alkoivat kääntyä vapaaehtoisesti islamiin itsepuolustukseksi.

Verukkeet sodan aloittamiseksi kävivät koko ajan hatarammiksi, kunnes mitään syytä ei enää juuri ollut. Muhammad sanoi seuraajilleen, että muslimit oli tarkoitettu hallitsemaan muita ihmisiä. Opetuksesta muslimien yliherruudesta tuli Jihadin kantava voima ja Jihadista tuli islamin kantava voima. (kts. MYTH: Muhammad Waged War Only in Self-Defence)

Osuva esimerkki on rauhanomaisen maanviljelijäyhteisön Khaybarin valloitus ilman sodanjulistusta. Muhammad teki yllätyshyökkäyksen ja voitti heidät helposti. Monia heimon miehiä tapettiin siitä syystä, että he olivat puolustaneet kaupunkiaan. Hän otti naiset ja lapset orjiksi ja piti jäljelle jääneitä miehiä käytännössä maaorjina, jotka joutuivat antamaan osan sadostaan maksuna siitä, ettei heidän kimppuunsa enää hyökättäisi.

Muhammad epäili että kaupunkilaiset olivat kätkeneet aarteensa ja määräsi miehensä kiduttamaan erästä Khaybarin miehistä raakalaismaisesti sytyttämällä nuotion hänen rintakehänsä päälle, kunnes hän paljasti aarteen kätköpaikan. (kts. MYTH: Muhammad Never Approved Torture)

Jälkeenpäin islamin profeetta mestasi miehen ja "nai" hänen leskensä saman päivän aikana (sitä ennen leski annettiin yhden Muhammadin luutnantin käyttöön). Ottaen huomioon että Muhammad tappoi myös naisen isän, ei varmaan ole väärin sanoa, että rakkaudella ei ollut mitään tekemistä tämän "avioliiton" kanssa.

Tämä on käännös artikkelista http://www.thereligionofpeace.com/Pages/History.htm


Muhammadin elämä, osa 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti