24. kesäkuuta 2012

Muhammad: YksityiselämäMuhammadin yksityiselämä oli täynnä nautintoja ja ylettömyyksiä, jotka oikeutettiin "ilmestyksillä", joita yhä mielivaltaisempi ja arvaamattomampi jumala antoi Muhammadille. Viimeisinä vuosinaan hän käytti säännöllisesti vaikutusvaltaansa puhtaasti henkilökohtaisiin tarkoituksiinsa - seksiin, omaisuuteen ja valtaan. Allahin siunaus näihin maallisiin himoihin on jopa ikuistettu Koraaniin (esim. suurat 33 ja 66)

Sama mies joka aikaisemmin oli perustellut vaatimuksiaan sanomalla, ettei pyytänyt palkkiota toisilta, muutti mieltään ja alkoi vaatia viidenneksen tai enemmän sotasaaliista joka oli ryöstetty valloitetuilta heimoilta. Hänen elämänkerran kirjoittajiensa mukaan hänestä tuli lihava elettyään valtavan, vääryydellä hankitun omaisuutensa mukaisesti. (kts. MYTH: Muhammad was a Brave Warrior who Trusted in Allah to Protect him)

Runsaan kymmenen vuoden aikana hän otti yksitoista vaimoa ja lukuisia seksiorjia. Kun hän halusi naisen, oli tämä sitten toisen miehen vaimo, hänen oma miniänsä tai kuusivuotias lapsi, Muhammad pystyi perustelemaan himonsa ja tyydytyksensä Allahin tahdolla - joka ikuistettiin jälleen Koraaniin ja painettiin tulevien sukupolvien mieliin, vaikka niillä ei ollut heille mitään merkitystä.

MYTH: Muhammad Married Multiple Women as a Favor to them
MYTH: Muhammad Condemned Pedofilia
The Sex Life of the Prophet


Suuran 66 ensimmäinen jae on hyvä esimerkki. Muhammad kertoi sen vaimoilleen vähän sen jälkeen, kun kaksi heistä oli painostanut häntä olemaan vierailematta suosikkiseksiorjansa luona:

66:1 Profeetta, miksi haluat, ollaksesi vaimoillesi mieliksi, kieltäytyä sellaisesta, minkä Jumala on tehnyt sinulle luvalliseksi? Onhan Jumala anteeksiantava, laupias.

Allah (siis Muhammadin mukaan) oli hyvin pettynyt profeettaansa, koska tämä kielsi itseltään iltapäivän nautinnon jalkavaimonsa seurassa, jonka ilon Allah oli armeliaisuudessaan suonut hänelle! (Uskovaisille muslimeille täytyy olla melkoisen kiusallista, että Allahia kiinnosti enemmän Muhammadin seksielämä kuin suvaitsevaisuus tai yleismaailmallinen rakkaus. Islamin jumala kehottaa seksiin orjien kanssa useissa muissakin paikoissa.)Muhammad käytti ikuista paratiisia ja tuomiota tavoitellessaan jokaisen käskynsä ehdotonta noudattamista. "Allahin lähettiläs sanoi, 'Jokainen joka tottelee minua pääsee Paratiisiin ja jokainen joka on tottelematon ei pääse sinne'" (Bukhari 92:384)

Islam alkoi pyöriä kokonaan perustajansa ympärillä. Kaikista profeetoista uusien käännynnäisten tarvitsee tunnustaa vain Muhammad. Muslimien johtaja jopa jakaa Shahadan Allahin kanssa ("Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala ja Muhammad on Hänen lähettiläänsä"). Tänänkin päivänä jokaisen muslimin täytyy kumartaa viisi kertaa päivässä Muhammadin syntymäpaikkaa kohti (Islamin "profeetta" ei tiennyt että maa on pyöreä).

Islamin profeetta oli myös hyvin taikauskoinen jättäen muslimeille sellaisia sääntöjä kuin mihin suuntaan heidän on ulostettava ja kuinka monta kiveä heidän tulee käyttää peräaukkonsa puhdistamiseen sen jälkeen (mikä tahansa jaoton luku...jos jotakuta kiinnostaa). Huolimaton hygienia ilmeisesti jätti hänelle ärsyttävän täitartunnan.

MYTH: Muhammad did Away with Superstition 


Muhammad ei jäänyt odottamaan, että Allah kostaisi hänen puolestaan, vaan teloitutti henkilökohtaiset arvostelijansa, mukaanlukien runoilijat. Yksi näistä oli viiden lapsen äiti, joka puukotettiin kuoliaaksi heti kun hänen imeväisensä oli otettu rinnalta pois. Muita viattomia ihmisiä tapettiin vain sen takia, että heillä oli eri uskonto, joskus myös lapsia.

MYTH: Muhammad Never Killed Women 
MYTH: Muhammad Never Killed Children


Islamin profeetta juurrutti islamiin silmäänpistäviä kaksoisstandardeja. Niitä olivat uskonluopioiden teloittaminen (niiden jotka halusivat jättää islamin) ja muiden uskontojen harjoittajien karkotukset kodeistaan.

Vanha nainen nimeltään Umm Qirfa joutui selkkaukseen Muhammadin kanssa puolustaessaan heimoaan, kun muslimiryöstelijät hyökkäsivät. Muhammadin adoptiopoika sitoi naisen jalat kahteen kameliin ja lähetti sitten kamelit juoksemaan eri suuntiin repien naisen ruumiin kahtia. Hän myös tappoi naisen kaksi poikaa - oletettavasti hirveällä tavalla - ja teki hänen tyttärestään seksiorjan. (MYTH: Muhammad Never Killed the Elderly

Nykyiset muslimit ovat perineet tämän nurkkakuntaisuuden ja islamin ulkopuolisten halveksunnan. He saattavat hyväksyä tai olla hyväksymättä terrori-iskuja vääräuskoisia vastaan, mutta he ovat lähes aina samaa mieltä siitä, ettei uhreilla ole oikeutta taistella vastaan, ei edes itsepuolustukseksi.

Koraani erottelee muslimit kaikista muista suoden korkeimman ylistyksen muslimeille ja antaen viheliäsimmän tuomion uskottomille. Islamin ideologia perustuu muslimien yliherruuteen. (Is The Quran Hate Speech?

Tämä on suomennos artikkelista http://www.thereligionofpeace.com/Pages/History.htm

-Ibn MattiLisää sarjakuvia Muhammadin elämästä täältä


Muhammadin elämä, osa 10Ei kommentteja:

Lähetä kommentti