26. helmikuuta 2017

Trump on oikeassa, Ruotsin pakolaispolitiikka ei toimi

Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mattias Karlsson kirjoittavat Ruotsin pakolaispolitiikasta Wall Street Journalissa. Teksti on suomennettu JihadWatch sivustolta.

Kun presidentti Trump viime viikolla otti esiin Ruotsin ongelmalliset kokemukset avoimien ovien pakolaispolitiikassa, epäilijät kiirehtivät kiistämään hänen väitteensä. Kaksi päivä myöhemmin Tukholman maahanmuuttajalähiössä puhkesi jälleen mellakka. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti, mutta väkijoukko poltti autoja ja heitteli poliisia kivillä.

Trump ei liioitellut Ruotsin nykyisiä ongelmia. Oikeastaan hän vähätteli niitä.  Ruotsi otti vuosina 2014-2016 275.000 turvapaikanhakijaa - se on asukasta kohden enemmän kuin missään Euroopan maassa. Kahdeksankymmentä prosenttia tuli vuonna 2015 ilman passia tai henkilötodistusta, mutta suurin osa tuli muslimimaista. Islamista on tullut Ruotsin toiseksi suurin uskonto. Malmössä, joka on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, Mohamed on poikavauvojen yleisin nimi.

Seuraukset ovat kouraantuntuvia, ja voimme aloittaa kansallisella turvallisuudella. Arviolta 300 Ruotsin maahanmuuttajataustaista kansalaista on matkustanut Lähi-itään taistellakseen Islamilaisen Valtion riveissä. Monet heistä ovat nyt palaamassa Ruotsiin, ja sosialistinen hallituksemme toivottaa heidät tervetulleiksi. Joulukuussa 2010 tapahtui ensimmäinen itsemurha-isku Ruotsin maaperällä, kun islamilainen terroristi yritti räjäyttää itsensä ja satoja jouluostoksia tekeviä sivullisia Tukholman keskustassa. Onneksi terroristi räjäytti ainoastaan itsensä.

Mellakat ja levottomuudet ovat tulleet osaksi jokapäiväistä elämää. Poliiseja, palomiehiä ja ambulanssimiehistöä vastaan hyökätään säännöllisesti. Vuoden 2013 vakavat mellakat, joita oli monissa maahanmuuttajavoittoisissa lähiöissä, kestivät melkein viikon. Jengiväkivalta kukoistaa. Huolimatta hyvin tiukoista aselaeista aseellinen väkivalta on Ruotsissa viisi kertaa yleisempää kuin muissa kolmessa pohjoismaassa yhteensä.

Antisemitismi on nousussa. Malmön juutalaisia uhkaillaan, häiritään ja heidän kimppuunsa käydään kaduilla. Monet ovat lähteneet kaupungista ja heistä on tullut pakolaisia omassa synnyinmaassaan.

Seksuaalirikosten määrä on lähes kaksinkertaistunut vuosista 2014-2015 Ruotsin rikostilastojen mukaan. Kolmannes ruotsalaisista naisista sanoo, etteivät he enää tunne oloaan turvalliseksi omilla asuinalueillaan, ja 12% sanoo, että he tuntevat turvattomuutta mennessään ulos pimeän aikaan. Vuonna 1996 samat tilastot kertoivat, että maahanmuuttajamiehet tekivät raiskauksia paljon useammin kuin ruotsalaiset miehet. Viime vuonna puolueemme pyysi oikeusministeriä tuottamaan uuden raportin maahanmuuttoon liittyvistä rikoksista, mutta hän vastasi: "Edellisten tutkimusten valossa en näe, että uusi raportti rikoksista ja tekijöiden taustasta olisi hyödyllinen ruotsalaisen yhteiskunnan kehittämisessä."

Kansakuntamme kulttuurikaan ei ole säästynyt. Islamin loukkaamisesta syytettyjä taiteilijoita elää tappouhkausten varjossa. Tanssiesityksiä ja taidenäyttelyitä on peruutettu islamistien suututtamisen pelossa. Kouluissa on kielletty laulamasta perinteisiä virsiä, koska ei haluta "loukata" ei-kristittyjä maahanmuuttajia. Journalistien piilokameroiden avulla kerätyt tiedot kuitenkin osoittavat, että moskeijoissa opetetaan islamia fundamentalistisen tulkinnan mukaisesti...

---

Alkuperäinen kirjoitus: https://www.jihadwatch.org/2017/02/swedish-politicians-trump-is-right-swedens-embrace-of-muslim-migrants-isnt-working

Wall Street Journalin artikkeli: https://www.wsj.com/articles/trump-is-right-swedens-embrace-of-refugees-isnt-working-1487807010

Ruotsin rikostilastoja löytyy BRÅn sivuilta: http://www.bra.se/
3 kommenttia:

 1. Jihadin (maailmanvalloituksen) uudet konstit:
  1) Maahantunkeutuminen pakolaisuusväitteillä
  2) Raivokas lisääntyminen
  3) Kun maahan on saatu riittävästi musulmaaneja, he ottavat perinteisemmät keinot käyttöön.

  Ja kaiken huipuksi Eurooppalaiset vallanpitäjät auttavat jihadisteja kaikin mahdollisin keinoin! Tämä on se käsittämätön piirre 21. vuosisadan jihadissa. Uskovatko he pysyvänsä vallassa kalifaatissakin?

  VastaaPoista
 2. tammikuussa tehty otanta mittaa ruotsidemokraatit suurimmaksi puolueeksi....tosin en ole nähnyt tästä ainuttakaan riviä
  suomen mediassa..jos vaalit pidettäisiin nyt SD olisi varma voittaja ja se kertoo siitä että svenssoneillekin alkaa riittää....hyvä!!!!!! (lähde:nyheter idag 23.2.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä uutisia Ruotsidemokraateille: jihadistit ja wannabe-jihadistinuoret lähiöissä tekevät koko ajan yötäpäivää töitä SD:n kannatuksen eteen.

   Poista