31. elokuuta 2013

Islamin luopiot

Huolimatta siitä, miten rakastettava ja ihmeellinen tuo islamin usko onkaan, osa muslimeista on jostain syystä luopunut tästä rauhan ja rakkauden uskonnosta - ja mikä yllättävintä, alkaneet levittää siitä väitteitä, joita ei voi täällä kotosuomessakaan esittää ilman vaaraa tuomiosta kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Mikä on saanut nämä ihmiset muuttumaan kunnon muslimeista islamofoobikoiksi ja rasisteiksi? Tutkitaanpa paria esimerkkiä, ehkä löydämme jonkin selityksen tähän omituiseen käytökseen.

Mosab Hassan Yousef on sheikki Hassan Yousefin, palestiinalaisten vapaustaistelujärjestön perustajan, poika. Hän jäi israelilaisten - noiden kavalien juutalaisten - vangiksi ja vankilassa hänet eräs saarnamies kavalasti vietteli pois oikeasta uskosta. Hän ryhtyi isrealilaisten vakoojaksi ja toimitti näille tietoa suoraan Hamasin ytimestä.

Yousef ei jättänyt petostaan tähän vaan on julkaissut kirjan Hamasin Poika ja esittää islamista melkoisen islamofobisia väitteitä. Hän jopa suunnittelee elokuvaa Muhammedista, jossa hän näyttäisi millainen mies profeetta oikein oli.

Selitys takinkääntämiseen vaikuttaisi olevan hurahtaminen ristiretkeilijöiden väkivaltaiseen uskontoon ja juutalaisten suorittama aivopesu.

"Islam ruokkii terrorismia"

Yousef: "Islam is the religion of war":
Entäs sitten Ayaan Hirsi Ali? Ayaanille oli järjestetty isänsä toimesta hyvä avioliitto serkun kanssa Kanadassa, mutta Ayaan, vaikka olikin silloin harras muslimi, ei halunnutkaan hänelle valittua puolisoa vaan karkasi Saksassa lentokentällä ja haki turvapaikkaa Hollannista.

Ayaan alkoi opiskella hallintotieteitä ja toimi maahanmuuttajien tulkkina. Hän on kirjoittanut kokemuksistaan useita kirjoja, joista on suomennettu ainakin Neitsythäkki ja Pakomatkalla. Hän päätyi lopulta Hollannin parlamenttiin kansanedustaksi ja lopulta myös joidenkin islamin väärinymmärtäjien tappolistalle. Hänellä on nykyisin oma naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksia ajava järjestö: AHA Foundation

Syytän Alin rauhan uskosta luopumisesta länsimaista hapatusta.

Ayaan Hirsi Alin ja Theo van Goghin yhdessä tekemä Submission aiheutti Theon murhan ja Ayaanin joutumisen ympärivuorokautiseen vartiointiin tappouhkauksien vuoksi:
Ayaan islamofobisia ajatuksia voi kuunnella tältä videolta:Entäs Majed El Shafie? Hänkin hurahti ristiretkeilijöiden uskontoon ja joutui siitä hyvästä vankilaan kidutettavaksi. Ilmeisesti kohtelustaan vittuuntuneena hän on sitten ryhtynyt mm. pelastamaan lapsia länsimaihin.

Neha-tytön tarinassa esitetään islamofobisia väitteitä kristittyjen vainoista ja pakkokäännyttämisistä.
El Shafien haastattelu, jossa hän väittää kristittyjen vainojen olevan yleisiä Lähi-idässä.Walid Shoebat on entinen palestiinalaisterroristi, joka hurahti myös tuohon Espanjan inkvisition uskontoon. Hän esiintyy myös dokumenttifilmissä "Islam: Mitä Lännen tulee tietää", jossa hän kertoo mm. menneisyydestään terroristina.Entäs sitten tämä uusin luopio, Ahmed Akkari, tuo imaami, joka kävi Lähi-idässä esittelemällä Jylland-Postenin pilakuvia ja lietsomassa mellakoita. No, lukekaa itse Dispatch Internationalin haastattelu:

http://www.d-intl.com/2013/08/23/the-imam-who-defected-extremists-run-all-danish-mosques-2/?lang=en
Näyttää kovasti siltä, että kun uskovainen kirjoituksia tunteva muslimi luopuu uskostaan, hän sairastuu islamofobiaan, rasismiin ja natsismiin. Vai mitä sanotte Brittiläisten ex-muslimien julistuksesta nettisivuillaan:

 vaadimme 
 1. kaikille samanlaisia kansalaisoikeuksia. Vastustamme kulttuurirelativismia ja suvaitsevaisuutta epäinhimillisä uskomuksia ja syrjintää ja väkivaltaa uskonnon tai kulttuurin kunnioittamisen nimissä.
 2. vapautta kritisoida uskontoja. Uskontojen pyhinä pitämät asiat eivät saa rajoittaa sananvapautta.
 3. vapautta valita uskontonsa tai olla ateisti.
 4. uskonnon erottamista valtiosta ja koulujärjestelmästä.
 5. sellaisten uskonnollisten tapojen, sääntöjen, seremonioiden tai käytäntöjen kieltämistä, jotka loukkaavat ihmisten oikeuksia tai vapautta.
 6. sellaisten alkukantaisten kulttuuristen tai uskonnollisten tapojen hävittämistä, jotka ovat ristiriidassa naisten itsenäisyyden, vapaan tahdon ja yhdenvertaisuuden kanssa. Sukupuolten erottamisen kieltoa.
 7. viranomaisten, sukulaisten tai perheenjäsenten puuttumista naisten ja miesten yksityiselämään ja heidän rakkauselämäänsä tai seksuaalisuuteensa.
 8. lasten suojelemista uskonnolliselta aivopesulta tai hyväksikäytöltä.
 9. ettei valtio rahoita tai tue uskonnollisia instituutioita tai toimintaa.
 10. kaiken uskonnollisen painostuksen ja uhkailun kieltämistä.


1 kommentti:

 1. Nasim Ben Iman on myös luopunut islamista ja kertoo nyt mihin muslimit pyrkivät:

  http://mustakoira.blogspot.fi/2013/05/nasim-ben-iman-apostate-from-islam-in.html

  VastaaPoista